Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Delft

UniPartners Delft

UniPartners Delft, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in Delft op de Nieuwe Plantage. Wij zetten studenten van de TU Delft in op projecten bij allerlei verschillende soorten bedrijven. Eerst bepalen wij samen met een bedrijf een bepaald project en vervolgens koppelen wij hier een student als Junior Consultant aan. Als UniPartners bestuurder treedt je gedurende het project op als project manager.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Delft loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je snel in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

 

Meld je nu aan

Contact opnemen

Vacatures Delft

Oriënterend technisch onderzoek
Vestiging Delft | Maatschappij & Milieu
UniPartners Delft is op zoek naar een student die een oriënterend technisch onderzoek gaat uitvoeren.
Bekijken
Ontwikkelen duurzame gehoorbescherming
Vestiging Delft | Maatschappij & Milieu
UniPartners Delft is op zoek naar een student die onderzoek gaat doen naar afbreekbare materialen voor gehoorbescherming...
Bekijken
Ontwerp bovenloopkraan
Vestiging Delft | Technisch
UniPartners Delft is op zoek naar een student die een bovenloopkraan zal ontwerpen voor Van den Berg transporttechniek.
Bekijken

Bestuur

Mitchell Maassen van den Brink
Voorzitter
De taken van voorzitter zijn voornamelijk het opstellen van het beleid en de bewaking van de uitvoering hiervan, het motiveren van het bestuur, het onderhouden van de formele externe contacten, de interne organen en de contacten met UPN en JADE.
https://www.linkedin.com/in/mitchell-maassen-van-den-brink/
Zoé Huizing
Kwaliteitsmanager
De Kwaliteitsmanager is, in de breedste zin, verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de vestiging, zowel van interne processen, als van uitstraling naar externe partijen. Daarnaast houdt de kwaliteitsmanager zich samen met de voorzitter bezig met de uitvoering van het beleid.
https://www.linkedin.com/in/lucas-hofmans-084952198/
Jesse de Groot
Account Manager
De accountmanager is verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe projecten middels warme acquisitie. De accountmanagers stellen een acquisitieplan op en controleren en coördineren de acquisitie door het bestuur maar ook door hun eigen business commissie die ondersteunend acquireren en blitz-acties organiseren. Daarnaast is projectmanagement een groot deel van de taak als accountmanager.
https://www.linkedin.com/in/isa-van-tuyll-van-serooskerken-8523851b5/
Charlotte Bolhuis
Penningmeester
De penningmeester is verantwoordelijk voor de financiële en juridische zaken van UniPartners Delft. Dit houdt onder andere in: het versturen van facturen en betalen van de loonbelasting, de begroting opstellen, de declaraties voor studenten en bestuursleden en het waarborgen van een financiële duurzame organisatie.
https://www.linkedin.com/in/jean-kuppers-6ab7531b5/
Omri Lyppens
Accountmanager
De accountmanager is verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe projecten middels koude acquisitie. De accountmanagers stellen een acquisitieplan op en controleren en coördineren de acquisitie door het bestuur maar ook door hun eigen business commissie die ondersteunend acquireren en blitz-acties organiseren. Daarnaast is projectmanagement een groot deel van de taak als accountmanager.
https://www.linkedin.com/in/mitchell-maassen-v-d-brink-6026b0138/
Tosca van Duivenboden
HR Manager
De Human Resource Manager houdt zich voornamelijk bezig met de specifieke werving en selectie van projectuitvoerders, bestuursleden en commissieleden. Daarnaast zorgt de HR Manager ervoor dat het bestuur goed samenwerkt en dat de sfeer er goed in zit!
https://www.linkedin.com/in/zoe-huizing/
Mees de Jong
Marketing Manager
De taken van de Marketing manager hebben betrekking op de interne marketing: de communicatie met de studenten. De doelstelling hierbij is tweeledig: vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners en verhogen van het aantal inschrijvingen voor zowel Junior Consultants, trainees als bestuursleden. Dit laatste gaat in samenwerking met de HR manager. Ook bij de organisatie van trainingen is de marketing Manager nauw betrokken.
https://www.linkedin.com/in/stéphanie-van-seters-69a385206/
Annemijn van Niekerk
Relations Manager
De Relations manager houdt zich bezig met het opbouwen en onderhouden van de relaties van UniPartners. Denk hierbij aan relaties met andere studentenorganisaties, studentenverenigingen, studieverenigingen, masterdisputen en de TU Delft.
https://www.linkedin.com/in/tosca-van-duivenboden-476386206/
Elkem
Vestiging Delft | Technisch
Elkem is een van de grootste duurzame producenten van diverse typen silicium, metaallegeringen, carbon en microsilica....
Lees verder Bekijk alle projecten
Horticoop
Vestiging Delft | Technisch
Horticoop levert kennis, advies, innovatieve technologie, producten en installaties op de verschillende gebieden....
Lees verder Bekijk alle projecten
Centralisatie Activiteitenkalender
Vestiging Delft | Economisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten

Interne Organen

Robin Baaij
RvT
Madelon Hulsebos
RvT
Sietze Blok
RvT
Jort Allebrandi
RvT
Kaz Vermeer
RvT
Bob Hofstede
RvT