Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Project

Marktonderzoek
Vestiging Rotterdam | Economisch

Bedrijfsinformatie

Caleido Zorg (Caleido) biedt ambulante behandelingen aan in de Basis en Specialistische geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Caleido is een innovatieve organisatie die met behulp van nieuwe behandelmethodes probeert de GGZ in Nederland te verbeteren. 

Projectomschrijving

Op dit moment heeft Caleido rond de 60 medewerkers in dienst. Een groot deel van deze werknemers werkt als zzp’er binnen de organisatie. Er is een reden dat de meeste ‘werknemers’ werken als zzp’er. Er is namelijk een tekort aan psychiaters en psychologen in de gezondheidszorg, waardoor zij op dit moment meer verdienen per uur wanneer zij als zzp’er in  dienst zijn bij een organisatie dan als vaste kracht. Caleido zou er graag achter willen komen hoe zij kunnen inspelen op de huidige arbeidsmarkt van psychologen en psychiaters. Caleido wil meer werknemers aantrekken en binden aan de organisatie in vast dienstverband in plaats van het inhuren van zzp’ers.   

 

Het doel van dit project is om een arbeidsmarktonderzoek uit te voeren. In dit onderzoek zal ten eerste uiteengezet worden wat de huidige situatie in de arbeidsmarkt voor psychologen en psychiaters (de arbeidsmarkt) is. Daarna zal er gekeken worden welke trends er momenteel spelen in deze markt. Vervolgens zal er gekeken worden hoe Caleido op deze trends zou kunnen inspelen. Dit alles met het doel om hun personeelsteam te vergroten en te behouden.  

 

Voor dit project zijn wij op zoek naar flexibel inzetbare studenten met sterke analytische vaardigheden.  

Meer projecten

M&A Marktonderzoek Maandag IT
Vestiging Rotterdam | Economisch
Onderzoek M&A mogelijkheden voor Maandag IT
Bekijken
Marktonderzoek
Vestiging Rotterdam | Economisch
De studentconsultant van UniPartners Rotterdam heeft een marktonderzoek uitgevoerd voor Alphatron
Bekijken
Risicoanalyse
Vestiging Rotterdam | Economisch
De studentconsultant van UniPartners Rotterdam heeft een risicoanalyse uitgevoerd voor PCBO
Bekijken