Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Project

Innovatieve Samenwerking
Vestiging Tilburg | Sociaal

Bedrijfsinformatie

Van Spaendonck is een grote werkgeversorganisatie gevestigd in Tilburg. In 1919 is Van Spaendonck opgericht met als doel om een succesvolle bijdrage te leveren aan ondernemers in het MKB. Van Spaendonck richt zich direct en indirect op de belangen van ondernemers op sociaal en economisch vlak. Enerzijds bieden ze dienstverlening en advies aan 100 branche- en beroepsorganisaties in Nederland. Anderzijds biedt Van Spaendonck directe dienstverlening aan meer dan 100.000 ondernemers in Nederland.

Projectomschrijving

De consultant heeft onderzoek gedaan naar ‘innovatie’ opzich. Wat betekent innovatie, welke verschillende soorten innovatie zijn er en welke kansen en bedreigingen brengen deze innovaties met zich mee. Aan de hand van dit deskresearch is de consultant aan de slag gegaan met het opstellen van een enquête. Door deze enquête af te nemen onder een business panel is er inzicht verkregen m.b.t. de mate van samenwerking op dit moment. Doordat deze enquête wordt verspreid, wordt het onderwerp innovatieve samenwerking al voor de eerste keer onder de aandacht gebracht. Van Spaendonck kan nu aan de slag met het uitzetten van de enquête en het verzamelen van de data.

Referentie bedrijf

Afgelopen periode hebben we gebruik gemaakt van een consultant via UniPartners Tilburg. De samenwerking met de consultant is erg goed bevallen en UniPartners heeft het traject van A tot Z professioneel en goed begeleid. Bovendien ook op een persoonlijke en prettige wijze waarbij standaard snel en adequaat werd gehandeld.
Van harte aanbevolen!

Meer projecten

Marketingonderzoek
Vestiging Tilburg | Sociaal
Gedurende het onderzoek is onderzocht welke kanalen de doelgroep het beste bereiken en wat de behoefte van de doelgroep ...
Bekijken
Algemene voorwaarden check
Vestiging Tilburg | Sociaal
Gedurende het onderzoek zijn de algemene voorwaarden onder de loep genomen en is er een gebruikersovereenkomst opgesteld...
Bekijken
Marketingplan
Vestiging Tilburg | Sociaal
Het onderzoek resulteert in een concreet stappenplan om de doelgroep zo efficiënt mogelijk te bereiken.
Bekijken