Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Project

Algemene voorwaarden check
Vestiging Tilburg | Sociaal

Bedrijfsinformatie

iScreen is in 1996 opgericht en bestaat momenteel uit 16 werknemers. iScreen is al 20 jaar specialist op het gebied van mens & gedrag binnen organisaties. iScreen heeft de iScreen Wizard ontwikkeld, wat een online systeem is dat testactiviteiten en assessment programma’s beheert. De Wizard kan zowel verkocht worden aan particuliere bedrijven als aan werving bureaus die het systeem kunnen gebruiken voor hun klanten.

Projectomschrijving

De consultant heeft de algemene voorwaarden van IScreen gecontroleerd en waar nodig aangevuld. Daarnaast heeft de consultant een gebruiksovereenkomst opgesteld. Bij het eindrapport werd ook een actielijst geleverd, hierin staan alle punten die Iscreen moet ondernemen om zichzelf juridisch gezien 100% te beschermen.

Referentie bedrijf

“Wij hebben de samenwerking met UniPartners Tilburg als zeer goed ervaren. De communicatie verliep soepel en tijdens de gesprekken was er een duidelijke agenda. De consultant pakte de opdracht goed op en stelde waar nodig aanvullende vragen. Het uiteindelijke resultaat is dan ook erg netjes en voldoet aan wat er in de projectspecificatie werd besproken. De oplevering is zeer bruikbaar. We gaan meteen aan de slag met de opgestelde actielijst!”

Het bedrijf heeft ons beoordeeld met een 8!

Referentie student

“De theorie wat je leert op de universiteit kan je via UniPartners goed toepassen in de praktijk. De opdracht voer je zelf uit, maar je staat er niet helemaal alleen voor als je ergens tegenaan loopt!”

De consultant heeft ons beoordeeld met een 8,50!

Meer projecten

Innovatieve Samenwerking
Vestiging Tilburg | Sociaal
Het onderzoek resulteert in het inzichtelijk maken van samenwerking m.b.t. recente innovaties die betrekking hebben op h...
Bekijken
Marketingonderzoek
Vestiging Tilburg | Sociaal
Gedurende het onderzoek is onderzocht welke kanalen de doelgroep het beste bereiken en wat de behoefte van de doelgroep ...
Bekijken
Marketingplan
Vestiging Tilburg | Sociaal
Het onderzoek resulteert in een concreet stappenplan om de doelgroep zo efficiënt mogelijk te bereiken.
Bekijken