Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Utrecht

UniPartners Utrecht

Wij zijn UniPartners Utrecht! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau verbonden aan de Universiteit Utrecht. Sinds 2006 slaan wij de brug tussen Utrechtse studenten en het bedrijfsleven. Zo bieden wij studenten de ervaring mee te draaien in het bedrijfsleven en het bedrijfsleven academische adviezen door enthousiaste en ambitieuze studenten. Dit doen we omdat we geloven dat studenten van grote toegevoegde waarde kunnen zijn als ze zichzelf uitdagen en ontwikkelen.

Wat kunnen wij studenten bieden? Allereerst kun je aan de slag als studentconsultant. Los een uitdagend vraagstuk op en help een bedrijf met jouw kennis, hiervoor ontvang je een aantrekkelijk salaris, flexibele werktijden en jouw frisse blik brengt organisaties écht verder! Wil je liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Ben je klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen bijzonder uitdagend, geeft je ook toegang tot een bruisend, landelijk netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je een leven lang met je meeneemt!  

Wat kunnen wij bedrijven bieden? Wij schrijven projectspecificaties voor uw vraagstuk, vinden een student die bij uw organisatie past en nemen het projectmanagement op ons. Onze studentconsultants zullen met u meedenken, beschikken over de meest recente academische kennis en leveren een advies op maat. 

UniPartners Utrecht bruist van de mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je vrijblijvend in, neem contact met ons op of kom een keer langs, zodat we je alles over UniPartners kunnen vertellen. We delen het UniPartners-verhaal graag met je. De koffie staat al klaar! 

 

Contact opnemen

 

Project vacatures

Vacature HLB Blömer
Vestiging Utrecht | Techniek
Ben jij een bachelor- of masterstudent op zoek naar een betaalde opdracht bij een leuk bedrijf in Utrecht?
Bekijken
Vacature MS Amlin
Vestiging Utrecht | Juridisch
Ben jij een bachelor- of masterstudent op zoek naar een betaalde opdracht bij een leuk bedrijf in Utrecht?
Bekijken
Vacature Driestar
Vestiging Utrecht | Juridisch
Ben jij een bachelor- of masterstudent op zoek naar een betaalde opdracht bij een leuk bedrijf in Utrecht?
Bekijken

Bestuur en commissie mogelijkheden

Vacature Business Development Commissie ...
Vestiging Utrecht | Commissie
Ben jij opzoek naar een extra uitdaging naast je studie en wil je graag je CV een boost geven? Geef je dan nu op voor de...
Bekijken
Vacature parttime bestuur
Vestiging Utrecht | Bestuur
Ga een nieuwe uitdaging aan door vanaf september 2023 een bestuursjaar te doen bij UniPartners Utrecht!
Bekijken
Vacature parttime bestuur
Vestiging Utrecht | Bestuur
Ga een nieuwe uitdaging aan door vanaf februari 2023 een bestuursjaar te doen bij UniPartners Utrecht!
Bekijken

Bestuur

Yildez Coppens
Voorzitter
Hi! Ik ben Yildez en heb afgelopen jaar mijn bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap afgerond. Naast dat ik dit jaar de minor Arbeids- en Organisatiepsychologie volg, maak ik sinds september 2022 ook deel uit van het UniPartners Utrecht bestuur. Binnen het bestuur vervul ik naast projectmanager ook de rol van voorzitter. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor de beleidsstrategie, het voorbereiden van vergaderingen, het aanspreekpunt voor externen en eindverantwoordelijke om UniPartners Utrecht in goede banen te leiden.
https://www.linkedin.com/in/yildezcoppens/
Sten Jongsma
HR-manager
Ik ben Sten, 22 jaar oud en student Bestuurs- en organisatiewetenschap aan de UU. Na eerst de acquisitiemanager geweest te zijn vervul ik nu de rol van HR-manager. Binnen deze functie ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe studentconsultants, bestuursleden en commisieleden en houd ik mij bezig met de persoonlijke ontwikkeling van de bestuurders door middel van verschillende trainingen van verschillende organisaties. Zo probeer ik ervoor te zorgen dat elke bestuurder zo veel mogelijk haalt uit zijn/haar bestuursjaar!
https://www.linkedin.com/in/sten-jongsma-195b341b7/
Bob van Eck
Marketingmanager
Ik ben Bob, 23 jaar oud en student Rechtsgeleerdheid aan de UU. Na een half jaar als Pr-manager vervul ik nu de rol van marketingmanager bij UniPartners Utrecht. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor de marketingstrategie, beheer ik de social media-accounts en verzorg ik de promotie acties. Op deze manier hoop ik aan andere bedrijven en studenten over te brengen hoe waardevol UniPartners is.
https://www.linkedin.com/in/bobvaneckk
Tos Hartman
Kwaliteitsmanager
Hoi! Ik ben Tos, 22 jaar en ik studeer rechten hier in Utrecht. Sinds februari 2023 ben ik een bestuursjaar bij UniPartners Utrecht gaan doen. Binnen het bestuur vervul ik naast projectmanager ook de rol van kwaliteitsmanager. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor de interne en externe kwaliteit van UniPartners. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat mijn medebestuurders hun taken zo goed en efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. Daarnaast controleer ik alle uitgaande documentatie en voer ik na het afronden van een project eindevaluaties uit met de opdrachtgevers en de studentconsultants. Zo kunnen we de kwaliteit van UniPartners en de diensten die wij leveren zo hoog mogelijk houden.
linkedin.com/in/tos-hartman-8a3082202
Mijntje Schouteten
Accountmanager
Hoi! Ik ben Mijntje, 21 jaar en studeer Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht. Sinds februari ben ik naast projectmanager ook de accountmanager bij het bestuur van UniPartners Utrecht. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het opbouwen en onderhouden van de warme contacten binnen UniPartners Utrecht. Naast het relatiebeheer is het mijn taak om te kijken waar kansen liggen voor klanten en hoe wij als UniPartners kunnen helpen om deze kansen te benutten.
linkedin.com/in/mijntjeschouteten
Immo Epema
PR-manager
Ik ben Immo, 21 jaar oud en student Bestuurs- en Organisatie wetenschap aan de Universiteit Utrecht. Na een half jaar als accountmanager gewerkt te hebben ga ik de nieuwe uitdaging aan als PR-manager. Als PR-manager ben ik verantwoordelijk voor de samenwerking met studie-, studentenverenigingen en andere reclame mogelijkheden. Op deze manier probeer ik de naamsbekendheid van UniPartners te vergroten en gave evenementen mogelijk te maken.
https://www.linkedin.com/in/immo-epema-69ab39189/
Josephine Langeveld
Acquisitie manager
Hoi! Ik ben Josephine, 21 jaar oud en student Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de UU. Ik ben in februari gestart bij UniPartners Utrecht als project- en acquisitiemanager. Ik houd mij daarom bezig met het benaderen van nieuwe bedrijven om zo nieuwe projecten binnen te halen.
linkedin.com/in/josephine-langeveld-79791b255
Laura Roest
Financieel- & sustainability manager
Ik ben Laura Roest en ik ben vierde jaars Global Sustainability Science student. Dit jaar zal ik de rollen van financieel manager en sustainability manager vervullen. Als financieel manager ben ik verantwoordelijk voor de geldzaken en financiële gezondheid van onze organisatie. Verder zal ik als sustainability manager de duurzaamheid rondom UniPartners optimaliseren.
https://www.linkedin.com/in/laura-roest-087652200/

Interne organen

Pieter Peelen
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/pieterpeelen?authType=NAME_SEARCH&authToken=RFq_&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A13235894%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-2-2%2CtarId%3A1469444476141%2Ctas%3Apieter
Eddy Nieuwenhuys
Raad van Advies
linkedin.com/in/advocaat-utrecht-eddynieuwenhuys
Feiko Kloosterman
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/feikokloosterman/
Gerard Langezaal
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/gerardlangezaal/
Sebe Buitenkamp
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/sebe-buitenkamp-026b833?authType=OUT_OF_NETWORK&authToken=zYfj&locale=en_US&srchid=2141677131469442841551&srchindex=1&srchtotal=12&trk=vsrp_people_res_name&trkInfo=VSRPsearchId%3A2141677131469442841551%2CVSRPtargetId%3A11866206%2CVSRPcmpt%3Aprimary%2CVSRPnm%3Afalse%2CauthType%3AOUT_OF_NETWORK
Jessica Verburg
Raad van Advies
linkedin.com/in/jessicaginaverburg
Tim Brinkman
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/timbrinkman?authType=NAME_SEARCH&authToken=gONw&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A38911042%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469445342799%2Ctas%3Atim
Friso Huizinga
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/frisohuizinga?authType=NAME_SEARCH&authToken=MauN&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A38787898%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469446803072%2Ctas%3Afriso
Annika Aerts
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/annikaaerts?authType=NAME_SEARCH&authToken=iVjO&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A33341825%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469445426802%2Ctas%3Aannika
Jeroen van Olffen
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/jeroenvanolffen1/
Stijn Ticheloven
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/stijnticheloven/
Sil Goedegebure
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/silgoedegebure/
HR-beleidsvraagstuk - Gemeente Bunnik
Vestiging Utrecht | Sociaal
In opdracht van de gemeente Bunnik heeft de consultant van UniPartners Utrecht een aantal onderwerpen binnen het Human Resource (HR) beleid van de gemeente onder de loep genomen. De gemeente Bunnik liep namelijk tegen enkele uitdagingen aan, waarvoor de consultant een aanpak voor op korte en lange termijn heeft opgesteld. Hierbij speelt de krapte op de arbeidsmarkt een grote rol en wilde gemeente Bunnik daarnaast in andere onderwerpen inzage krijgen. Door het aangeleverde adviesrapport kan gemee...
Lees verder Bekijk alle projecten
Marktonderzoek - Notuleeracademie
Vestiging Utrecht | Economisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten
Management procesoptimalisatie - Van Wijnen
Vestiging Utrecht | Sociaal
De consultants van Unipartners Utrecht zijn bij bepaalde sessies van Van Wijnen ingezet om het managementsysteem te herstructureren aan de hand van het 'Zo Werken Wij' proces. De kennis en vaardigheden van de consultants maakten hen een waardevolle ondersteuning, doordat zij in staat waren om de processen tijdens de sessies direct uit te werken. Hiermee worden de procesbeschrijvingen op een juiste manier verwerkt, geëvalueerd en verbeterd om tot een blauwdruk te komen die Van Wijnen zal toepass...
Lees verder Bekijk alle projecten