Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Utrecht

UniPartners Utrecht

Wij zijn UniPartners Utrecht! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau verbonden aan de Universiteit Utrecht. Sinds 2006 slaan wij de brug tussen Utrechtse studenten en het bedrijfsleven. Zo bieden wij studenten de ervaring om mee te draaien in het bedrijfsleven en bieden wij bedrijven de academische adviezen door enthousiaste en ambitieuze studenten. Dit doen we omdat we geloven dat studenten van grote toegevoegde waarde kunnen zijn als ze zichzelf uitdagen en ontwikkelen.

Wat kunnen wij studenten bieden? Allereerst kun je aan de slag als studentconsultant. Los een uitdagend vraagstuk op en help een bedrijf met jouw kennis en skills. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk salaris en flexibele werktijden. Jouw frisse blik brengt organisaties écht verder! Wil je liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Ben je klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen bijzonder uitdagend, geeft je ook toegang tot een bruisend landelijk netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je een leven lang met je meeneemt!  

Wat kunnen wij bedrijven bieden? Wij schrijven projectspecificaties voor uw vraagstuk, vinden een student die bij uw organisatie past en nemen het projectmanagement op ons. Onze studentconsultants zullen met u meedenken, beschikken over de meest recente academische kennis en leveren een advies op maat. 

UniPartners Utrecht bruist van de mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je vrijblijvend in, neem contact met ons op of kom een keer langs, zodat we je alles over UniPartners kunnen vertellen. We delen het UniPartners-verhaal graag met je. De koffie staat al klaar! 

 

Contact opnemen

 

Project vacatures

Vacature Mediquest
Vestiging Utrecht | Overig
Ben jij een bachelor- of masterstudent en opzoek naar een goedbetaalde bijbaan bij een Utrechts bedrijf? Bekijk onze vac...
Bekijken
Vacature MS Amlin
Vestiging Utrecht | Juridisch
Ben jij een bachelor- of masterstudent op zoek naar een betaalde opdracht bij een leuk bedrijf in Utrecht?
Bekijken
Vacature Driestar
Vestiging Utrecht | Juridisch
Ben jij een bachelor- of masterstudent op zoek naar een betaalde opdracht bij een leuk bedrijf in Utrecht?
Bekijken

Bestuur en commissie mogelijkheden

Parttime bestuursjaar Unipartners Utrech...
Vestiging Utrecht | Bestuur
Ga een nieuwe uitdaging aan door vanaf september 2024 te starten met een bestuursjaar bij UniPartners!
Bekijken
Business Development Commissie '23-'24
Vestiging Utrecht | Commissie
Ben jij opzoek naar een extra uitdaging naast je studie en wil je je cv een boost geven? Geef je dan nu op voor de Busin...
Bekijken
Vacature parttime bestuur 2024
Vestiging Utrecht | Bestuur
Ga een nieuwe uitdaging aan door vanaf februari 2024 te starten met een bestuursjaar bij UniPartners!
Bekijken

Bestuur

Bram Jansen
Voorzitter
Hoi! Ik ben Bram, 23 jaar oud en masterstudent Business Administration aan de VU. In september 2023 ben ik gestart bij UniPartners Utrecht als acquisitiemanager. Hier hield ik mij bezig met het benaderen van nieuwe bedrijven om zo nieuwe projecten binnen te halen. Sinds februari ben ik voorzitter waarbij ik vergaderingen leid, verantwoordelijk ben voor de beleidsstrategie, het aanspreekpunt ben voor externen en draag ik de eindverantwoordelijkheid voor UniPartners Utrecht.
https://www.linkedin.com/in/bram-jansen-a9a57619a/
Machteld van Hagen
HR-manager
Hi! Ik ben Machteld en 24 jaar oud. Momenteel ben ik bezig met mijn master Global Criminology aan de UU. Voorheen was ik accountmanager en nu vervul ik met veel plezier de rol van HR-manager. Dit maakt mij verantwoordelijk voor de werving en selectie van zowel nieuwe bestuursleden als studentconultants. Daarnaast probeer ik, door het organiseren van trainingen en het voeren van ontwikkelingsgesprekken, ervoor te zorgen dat mijn mede-bestuurders zich zoveel mogelijk ontwikkelen gedurende hun bestuursjaar!
https://www.linkedin.com/in/machteld-van-hagen/
Luuk de Ruiter
Marketingmanager
Ik ben Luuk, 23 jaar oud en ik heb mijn bachelor Economie & Bedrijfseconomie aan de EUR afgerond. Sinds september 2023 ben ik de nieuwe uitdaging aangegaan als PR-manager van het UniPartners Utrecht bestuur. Als PR-manager ben ik verantwoordelijk voor de samenwerking met studie-, studentenverenigingen en andere reclame mogelijkheden. Op deze manier probeer ik de naamsbekendheid van UniPartners te vergroten en gave evenementen mogelijk te maken. Sinds februari ben ik marketingmanager, hierbij ben ik verantwoordelijk voor de marketingstrategie, beheer ik de social media-accounts en verzorg ik de promotie acties.
https://www.linkedin.com/in/luuk-de-ruiter-87b32a235/
Maarten de Ruijter
Kwaliteitsmanager
Ik ben Maarten, 23 jaar oud en student Economics & Business Economics aan de UU. Sinds februari 2024 vervul ik binnen het bestuur de rol van kwaliteitsmanager. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor de interne en externe kwaliteiten van UniPartners. Daarnaast controleer ik alle uitgaande documentatie en voer ik na het afronden van een project eindevaluaties uit met de opdrachtgevers en de studentconsultant. Zo kunnen we de kwaliteit van UniPartners en de diensten die wij leveren zo hoog mogelijk houden.
https://www.linkedin.com/in/maarten-de-ruijter-395815254/
Julia Wolters
Account- & Sustainabilitymanager
Hoi, ik ben Julia, 21 jaar en ik ben momenteel bezig met de minor Brain, Mind and Consciousness. Hier ben ik afgelopen jaar aan begonnen, nadat ik mijn bachelor Global Sustainability Science had afgerond. Sinds februari 2024 ben ik de accountmanager van UniPartners Utrecht. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het opbouwen en onderhouden van de warme contacten binnen UniPartners Utrecht. Naast het relatiebeheer is het mijn taak om te kijken waar kansen liggen voor klanten en hoe wij als UniPartners kunnen helpen om deze kansen te benutten.
https://www.linkedin.com/in/julia-wolters-63712023b/
Annemijn Adriaansens
PR-manager
Hoi! Ik ben Annemijn, 21 jaar oud en student Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de UU. In september 2023 ben ik met veel enthousiasme begonnen bij UniPartners Utrecht in de functie van marketingmanager. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor de marketingstrategie, beheer ik de social media-accounts en verzorg ik de promotie acties. Nu sinds februari ben ik PR-manager waarbij ik verantwoorlijk ben voor de samenwerkingen met studie- en studentenverenigingen. Op deze manier hoop ik aan andere bedrijven en studenten de grote waarde van UniPartners over te brengen.
https://www.linkedin.com/in/annemijn-adriaansens-7a7a3a274/
Mats van Raan
Acquisitie manager
Heey! Ik ben Mats, 24 jaar oud en afgestudeerd in Bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Sinds februari 2023 ben ik actief als acquisitiemanager bij UniPartners Utrecht. Mijn dagelijkse missie? Het spotten van nieuwe kansen en het binnenhalen van spannende projecten door bedrijven te overtuigen van onze toegevoegde waarde. Samen streven we naar succesvolle samenwerkingen die zowel onze partners als ons team en studentconsultants kunnen laten floreren.
https://www.linkedin.com/in/mats-van-raan-927938163/
Lea Goedegebure
Financieel manager
Ik ben Lea 22 jaar, ik studeer Economics and Business Economics en dit jaar ben ik de Financieel manager van UniPartners Utrecht. Als Financieel manager draag ik zorg voor de financiële gezondheid van onze organisatie. Ik houd me onder andere bezig met het opstellen van de begroting, gedetailleerde jaarrekeningen, het tijdig uitbetalen van loon en het beheren van alle facturatie rondom onze projecten. Ik kijk er naar uit om samen met mijn mede-bestuursgenoten een leerzaam en leuk jaar neer te zetten, waarin wij UniPartners Utrecht naar nieuwe hoogtes leiden!
https://www.linkedin.com/in/lea-goedegebure-b08635226/

Interne organen

Pieter Peelen
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/pieterpeelen?authType=NAME_SEARCH&authToken=RFq_&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A13235894%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-2-2%2CtarId%3A1469444476141%2Ctas%3Apieter
Eddy Nieuwenhuys
Raad van Advies
linkedin.com/in/advocaat-utrecht-eddynieuwenhuys
Feiko Kloosterman
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/feikokloosterman/
Gerard Langezaal
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/gerardlangezaal/
Sebe Buitenkamp
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/sebe-buitenkamp-026b833?authType=OUT_OF_NETWORK&authToken=zYfj&locale=en_US&srchid=2141677131469442841551&srchindex=1&srchtotal=12&trk=vsrp_people_res_name&trkInfo=VSRPsearchId%3A2141677131469442841551%2CVSRPtargetId%3A11866206%2CVSRPcmpt%3Aprimary%2CVSRPnm%3Afalse%2CauthType%3AOUT_OF_NETWORK
Jessica Verburg
Raad van Advies
linkedin.com/in/jessicaginaverburg
Tim Brinkman
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/timbrinkman?authType=NAME_SEARCH&authToken=gONw&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A38911042%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469445342799%2Ctas%3Atim
Friso Huizinga
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/frisohuizinga?authType=NAME_SEARCH&authToken=MauN&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A38787898%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469446803072%2Ctas%3Afriso
Annika Aerts
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/annikaaerts?authType=NAME_SEARCH&authToken=iVjO&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A33341825%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469445426802%2Ctas%3Aannika
Jeroen van Olffen
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/jeroenvanolffen1/
Stijn Ticheloven
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/stijnticheloven/
Sil Goedegebure
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/silgoedegebure/
HR-beleidsvraagstuk - Gemeente Bunnik
Vestiging Utrecht | Sociaal
In opdracht van de gemeente Bunnik heeft de consultant van UniPartners Utrecht een aantal onderwerpen binnen het Human Resource (HR) beleid van de gemeente onder de loep genomen. De gemeente Bunnik liep namelijk tegen enkele uitdagingen aan, waarvoor de consultant een aanpak voor op korte en lange termijn heeft opgesteld. Hierbij speelt de krapte op de arbeidsmarkt een grote rol en wilde gemeente Bunnik daarnaast in andere onderwerpen inzage krijgen. Door het aangeleverde adviesrapport kan gemee...
Lees verder Bekijk alle projecten
Marktonderzoek - Notuleeracademie
Vestiging Utrecht | Economisch
De eigenaresse van de Notuleeracademie wilde inzichten in de marktpositie van haar onderneming. Met andere woorden: heeft de Notuleeracademie een toekomst wanneer zij besluit te stoppen? De eigenaresse wilde graag dat een studentconsultant in kaart bracht welke opties zij heeft met betrekking tot het verkopen van de Notuleeracademie. Daarnaast wilde zij weten of en hoe de Notuleeracademie verder kon groeien. De studentconsultant hielp de eigenaresse om al haar opties op een rijtje te zetten en z...
Lees verder Bekijk alle projecten
Management procesoptimalisatie - Van Wijnen
Vestiging Utrecht | Sociaal
De consultants van Unipartners Utrecht zijn bij bepaalde sessies van Van Wijnen ingezet om het managementsysteem te herstructureren aan de hand van het 'Zo Werken Wij' proces. De kennis en vaardigheden van de consultants maakten hen een waardevolle ondersteuning, doordat zij in staat waren om de processen tijdens de sessies direct uit te werken. Hiermee worden de procesbeschrijvingen op een juiste manier verwerkt, geëvalueerd en verbeterd om tot een blauwdruk te komen die Van Wijnen zal toepass...
Lees verder Bekijk alle projecten