Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Project

CSR-analyse
Vestiging Rotterdam | Economisch

Bedrijfsinformatie

Bilfinger Industrial Services B.V. is een veelzijdige aanbieder van ondersteunende diensten voor de industrie. Het bedrijf bestaat uit 8 vestigingen in zowel België als Nederland waar ongeveer 3500 medewerkers werkzaam zijn. Bilfinger helpt internationale bedrijven uit verschillende sectoren zoals energie, chemie, voedsel en de maritieme industrie. Ze helpen deze klanten met diverse industriële services door het inzetten van innovatieve technieken en het digitaliseren van administratieve processen om zo efficiënt mogelijk te werken.

Projectomschrijving

Bilfinger Industrial Services B.V. wil de huidige Corporate Social Responsibility strategie analyseren en de strategie aanpassen zodat deze beter aansluit bij de tegenwoordige tijdsgeest. Zo kan Bilfinger als bedrijf aantrekkelijker worden gemaakt voor recruitment doeleinden.

 

Door de opkomende populariteit voor een goede CSR-strategie in een bedrijf is er vaker vraag om deze strategieën te vernieuwen zodat ze overeenkomen met de huidige trends. Vooral bij het werven van jong en nieuw personeel is een goede CSR-strategie belangrijk aangezien veel van deze werknemers kijken naar de morele normen en waarden van een bedrijf als belangrijke factor om ergens te gaan werken.

 

Als studentconsultant bij dit project zul je eerst de huidige CSR-strategie analyseren en een onderzoek doen naar trends binnen CSR om zo een nieuwe CSR-strategie op te stellen voor Bilfinger. Het uiteindelijke doel van het project is om ervoor te zorgen dat zowel interne medewerkers als externe stakeholders Bilfinger beschouwen als een sociaal verantwoordelijk bedrijf op het gebied van o.a. milieu, gemeenten, werknemers en klanten.

Meer projecten

M&A Marktonderzoek Maandag IT
Vestiging Rotterdam | Economisch
Onderzoek M&A mogelijkheden voor Maandag IT
Bekijken
Marktonderzoek
Vestiging Rotterdam | Economisch
De studentconsultant van UniPartners Rotterdam heeft een marktonderzoek uitgevoerd voor Alphatron
Bekijken
Risicoanalyse
Vestiging Rotterdam | Economisch
De studentconsultant van UniPartners Rotterdam heeft een risicoanalyse uitgevoerd voor PCBO
Bekijken