Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Project

Marktonderzoek M&A
Vestiging Rotterdam | Economisch

Bedrijfsinformatie

Maandag IT is een bedrijf gespecialiseerd in de IT-detachering. Zij bieden IT specialisten op interim basis aan bedrijven. 

Projectomschrijving

Maandag IT matcht IT-professionals op interim basis aan bedrijven. Het IT domein van Maandag begeleidt de IT medewerkers door middel van coaching. Het bedrijf is in meerdere landen actief, waaronder Nederland en Polen. Als medewerker bij Maandag IT zijn er verschillende mogelijkheden binnen de IT-sector om aan de slag te gaan. Daarnaast worden er ook mogelijkheden aangeboden om je verder te ontwikkelen bij de Maandag Academy. Maandag IT wil uitbreiden naar het buitenland en daar kijken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van Mergers and Acquisitions (M&A). Het bedrijf wil graag een overzicht van potentiële landen om naar uit te breiden door middel van overnames. 

 

Het doel van dit project is om een onderzoek uit te voeren naar de mogelijkheden omtrent M&A in het buitenland. In dit onderzoek zal ten eerste de aanwezigheid van en algemene informatie over IT in verschillende landen onderzocht worden. Daarna zal er gekeken worden of dit mogelijkheden biedt op het gebied van M&A voor Maandag IT. Dit alles met als doel om een goed overzicht te krijgen van de buitenlandse markten voor M&A op het gebied van IT. 

 

Voor dit project zijn wij op zoek naar twee flexibel inzetbare studenten met sterke analytische vaardigheden.  

Referentie bedrijf

Het bedrijf was erg tevreden over het project, de samenwerking en de student consultant. Ook waren zij erg tevreden dat het advies van de student consultant praktisch bruikbaar is. Zij hebben ons daarom beoordeeld met een 9,0.

Referentie student

De student consultants waren erg tevreden met het project bij Maandag IT. Zij beoordeelden UniPartners met een 9,0 en een 10! Job zei: ‘Ik vind het interessant om op hoog level mee te mogen bepalen met het strategisch beleid van bedrijven’.

Meer projecten

Marktonderzoek
Vestiging Rotterdam | Economisch
De studentconsultant van UniPartners Rotterdam heeft een marktonderzoek uitgevoerd voor Alphatron
Bekijken
Risicoanalyse
Vestiging Rotterdam | Economisch
De studentconsultant van UniPartners Rotterdam heeft een risicoanalyse uitgevoerd voor PCBO
Bekijken
Juridische toetsing contracten
Vestiging Rotterdam | Economisch
De studentconsultant van UniPartners Rotterdam heeft een juridische toetsing gedaan voor contracten van INNSO
Bekijken