Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Project

Marktonderzoek
Vestiging Rotterdam | Economisch

Bedrijfsinformatie

Alphatron Security Automotive is onderdeel van het Alphatron concern, een Rotterdams bedrijf met meer dan 40jaar aan prachtige historie. Alphatron Security Automotive is gespecialiseerd op het gebied van beveiliging en observatie met name gericht op toepassingen in het openbaar vervoer voor onder meer bus, tram en metro. Het bedrijf helpt bedrijven van schets tot realisatie en oplevering van beveiligingssystemen. Momenteel is Alphatron Security Automotive met name actief in Nederland en België.

Projectomschrijving

Alphatron Security Automotive zou graag, stap voor stap, willen uitbreiden binnen de Europese markt en heeft daarbij jouw hulp nodig! Om die stap te maken wil Alphatron Security Automotive de beschikking krijgen over meer kennis van de Duitse markt. Zij willen onder meer antwoorden op de volgende vragen: ‘Welke spelers zijn werkzaam op de Duitse openbaar vervoer markt?’ ‘Hoe werkt het openbaar vervoer daar en hoe worden concessies verleend?’ Hoe aantrekkelijk is het voor Alphatron Security Automotive om de Duitse markt te betreden en wat is de juiste strategie voor Alphatron Security Automotive om dit te doen?’.  Voor de studentconsultant is dit een unieke kans om in een snelgroeiend familiebedrijf impact te maken en een wezenlijke bijdrage te leveren aan de internationale expansie.

Referentie student

Door het project bij Unipartners uit te voeren heb ik ervaring opgedaan binnen de consultancy branche. Ik heb veel van het project geleerd en ik ben erg blij dat ik het project bij Alphatron heb mogen doen. Voor de komende tijd wil ik graag meer verschillende nieuwe dingen proberen en dat is de reden waarom ik niet nog een project zou doen.

 

Cijfer UniPartners: 8

Meer projecten

M&A Marktonderzoek Maandag IT
Vestiging Rotterdam | Economisch
Onderzoek M&A mogelijkheden voor Maandag IT
Bekijken
Risicoanalyse
Vestiging Rotterdam | Economisch
De studentconsultant van UniPartners Rotterdam heeft een risicoanalyse uitgevoerd voor PCBO
Bekijken
Juridische toetsing contracten
Vestiging Rotterdam | Economisch
De studentconsultant van UniPartners Rotterdam heeft een juridische toetsing gedaan voor contracten van INNSO
Bekijken