Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Kwalitatief & betaalbaar academisch advies

Over ons

 

Advies op maat

In een persoonlijk gesprek komen we samen met u tot de kern van uw vraagstuk of uitdaging. Samen zullen we kijken wat nodig is om uw uitdaging op te lossen en in welk tijdsbestek u uw uitdaging opgelost wilt hebben. Op deze manier kunnen wij maatwerk leveren wat optimaal past bij waar u naar op zoek bent.

Up-to-date academische kennis

Door samen te werken met studenten, wordt u gelijk voorzien van de meest recente academische kennis tijdens het oplossen van uw vraagstuk of uitdaging.

(Inter)nationaal netwerk

Door het nationale netwerk van 12 vestigingen is er altijd een geschikte student met relevante kennis voor uw uitdaging. Daarnaast is UniPartners onderdeel van het Europese en wereldwijde Junior Enterprise netwerk, waardoor internationale kennisdeling en continue ontwikkeling wordt gestimuleerd.

Vestigingen

UniPartners heeft 12 vestigingen; 1 in elke stad met een universiteit in Nederland. Daarnaast is er een landelijk bestuur, gevestigd in Eindhoven. Door dit netwerk aan vestigingen heeft UniPartners iedere onderneming in Nederland iets te bieden en een zeer divers aanbod voor studenten bijbanen. Benieuwd naar de vestiging in uw regio? Klik dan hieronder op de desbetreffende afbeelding!

Product portfolio

UniPartners beschikt over een enorme database van duizenden studenten waarin iedere studieachtergrond is vertegenwoordigd. Voor elk project hebben wij de juiste student in huis, zodat alle organisaties kunnen profiteren van onze academische kennis. Door op onderstaande knop te klikken, vindt u enkele voorbeelden van projecten die door UniPartners uitgevoerd zijn.

Standaard projectverloop

 

icon1

Uitdaging

In een persoonlijk gesprek komen we samen met u tot de kern van uw vraagstuk of uitdaging.

 

 

icon2

Selectie

Wij selecteren voor u de student met de juiste achtergrond die perfect bij uw vraagstuk of uitdaging past.

 

 

icon3

Project

Tijdens het project begeleiden wij de student consultant en houden we u uiteraard op de hoogte.

 

 

icon4

Resultaat

Het resultaat wordt gepresenteerd en overhandigd in de vorm van een direct bruikbaar eindrapport.

 

 

icon5

Evaluatie

Uiteindelijk vindt er een evaluatie plaats waarin we gezamenlijk terugkijken op het gehele proces.

 

Maak kennis met UniPartners

 

Ontvang meer informatie

Bent u benieuwd wat UniPartners voor uw organisatie kan betekenen? Laat uw gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Partners