Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Rotterdam

UniPartners Rotterdam

 

UniPartners Rotterdam, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch studentenconsultancybureau gevestigd in het P-gebouw van de Erasmus Universiteit (kamer PT-1.072). Al sinds 2006 werken onze studentbestuurders hard om Rotterdamse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven op het gebied van consultancy. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn. Daarnaast bieden wij bedrijven actuele en academische kennis van het hoogste niveau, recht vanuit de Erasmus Universiteit! Voor studentenconsultancy moet je dus bij UniPartners Rotterdam zijn!

 

Wat wij jou als student allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je betaald aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales, marketing of het organiseren van één van de grootste events van de Erasmus Universiteit, de Entrepreneurial Inspiration Day? Kijk dan eens bij onze commissies. Je kan ook aan het hoofd te komen te staan van de organisatie! Een parttime bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Rotterdam loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

 

Adres: Erasmus Universiteit, Burgemeester Oudlaan 50 3062PA Rotterdam
Email: rotterdam@unipartners.nl

 

Geen vacatures open? Schrijf je in en wees als eerste op de hoogte van de nieuwe, openstaande vacatures!

Contact opnemen Inschrijven

Interne vacatures Rotterdam

Parttime bestuursjaar 2024/2025
Vestiging Rotterdam | Bestuur
Sta aan het hoofd van je eigen organisatie door een bestuursjaar te doen bij UniPartners Rotterdam!
Bekijken
Acquisitie Commissie 2024
Vestiging Rotterdam | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan dit studiejaar de Acquisitie Commissie van Uni...
Bekijken
Event Commissie 2024
Vestiging Rotterdam | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan dit studiejaar de Event Commissie van UniPartn...
Bekijken

Vacatures Rotterdam

Help Sime Darby Oils met een digitale an...
Vestiging Rotterdam | IT & Data
Ben jij op zoek naar een nieuwe bijbaan voor de zomer? Ben jij analytisch sterk, vind je programmeren leuk en kan je zel...
Bekijken
Help RU Technologies met een marktonderz...
Vestiging Rotterdam | Overig
Ben jij een bachelor- of masterstudent en opzoek naar een baan? Check deze vacature!
Bekijken
Help Maandag met een markt- en internati...
Vestiging Rotterdam | Overig
Ben jij een bachelor- of masterstudent en opzoek naar een baan? Check deze vacature!
Bekijken

Bestuur

Wouter 't Hart
Voorzitter
Als Voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het leiden en ondersteunen van alle bestuursleden om ervoor te zorgen dat iedereen het beste uit dit half jaar kan halen. Daarnaast vertegenwoordig ik onze vestiging binnen het landelijke netwerk en ben ik het aanspreekpunt voor de interne en externe organen, zoals de Raad van Toezicht en Raad van Advies.
https://www.linkedin.com/in/wouter-t-hart-198aa9200/
Sjoerd Boerema
Kwaliteitsmanager
De Kwaliteitsmanager is, in de breedste zin, verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de vestiging, zowel van interne processen, als van uitstraling naar externe partijen. Samen met de voorzitter houdt de kwaliteitsmanager zich daarnaast bezig met de uitvoering van het beleid. Tot slot beschikt de kwaliteitsmanager over de mogelijkheid om zich te verdiepen in de bedrijfsvoering en - processen en deze te optimaliseren waar nodig.
https://www.linkedin.com/in/sjoerd-boerema-2b6b25226/
Quint Borman
Acquisitie Manager
De acquisitiemanager is verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe projecten door middel van koude acquisitie. Dit gebeurt door nieuwe connecties op te doen via LinkedIn berichtjes, e-mails en belletjes. Daarnaast speelt de acquisitiemanager een grote rol in het samenstellen en leiden van de acquisitiecommissie.
https://www.linkedin.com/in/quint-bormans-a2b36a226/
Pol van Gils
Account manager
De accountmanager is verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe projecten door middel van warme acquisitie. Dit gebeurt door het onderhouden van relaties en samen met bedrijven te kijken waar wij als UniPartners kunnen helpen om nieuwe kansen te benutten. Daarnaast speelt de accountmanager een grote rol in het projectmanagement.
https://www.linkedin.com/in/pol-van-gils/
Eline Veen
Financieel manager
De Financieel Manager is verantwoordelijk voor het waarborgen van een financiële duurzame organisatie. Hieronder vallen onder andere het opstellen van de begroting, versturen van facturen en het uitbetalen van loon. Samen met mijn mede-bestuursleden wil ik zo veel mogelijk studenten de kans geven op een mooie en leerzame bijbaan.
https://www.linkedin.com/in/eline-veen-414494256/
Floor Bosten
HR-Manager
De Human Resource Manager houdt zich voornamelijk bezig met de specifieke werving en selectie van projectuitvoerders, bestuursleden en commissieleden. Daarnaast is het de verantwoordelijkheid van de HR Manager dat het bestuur goed samenwerkt en zich op persoonlijk gebied ontwikkeld.
www.linkedin.com/in/floor-bosten-6593a3200
Floor Vriesman
Event Manager
De Eventmanager is verantwoordelijk voor het verbinden van studenten aan de Erasmus Universiteit en bedrijven in regio Rotterdam door middel van het organiseren van zowel interne als externe evenementen. Samen met de Eventcommissie hou ik mij komend half jaar bezig met het organiseren van de Consultancy Event Rotterdam, waarbij studenten door middel van workshops kennismaken met verschillende consultancy bedrijven.
https://www.linkedin.com/in/floor-vriesman-76bb68225/
Jacky Hendriks
Marketing Manager
Als Marketing Manager ben ik, samen met mijn team, verantwoordelijk voor de marketing gericht op zowel bedrijven als studenten. Onze voornaamste focus ligt op het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners door middel van zowel online als offline marketingstrategieën. Daarnaast werken we als bestuur samen om evenementen te organiseren en inschrijvingen te vergroten.
https://www.linkedin.com/in/jacky-hendriks/

Interne organen

Kees-Jan Diepstraten
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/keesjandiepstraten/
Ben Maas
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/ben-maas-ba64a41/
Wouter Hollander
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/wouter-hollander-49b55a40/
Shaiel de Lanoy
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/shaiel-de-lanoy
Arjan Qhutbullha
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/arjanqhutbullha/
Fabianne Onderwater
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/fabianne-o-06543217/

Contact UniPartners Rotterdam

 

Burgemeester Oudlaan 50

Kamer PT-1.072

3062 PA Rotterdam

 

Telefoon: 010-3220472

Email: rotterdam@unipartners.nl