Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Maastricht

UniPartners Maastricht

UniPartners Maastricht, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in hartje Maastricht.

Al sinds 1991 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Maastrichtse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat hebben wij bedrijven te bieden? Wij zetten studenten in op projectmatige basis om uw vraagstukken op te lossen. Zelfs het projectmanagement nemen wij op ons zodat u als bedrijf zo min mogelijk zorgen hebt. Met onze grote database aan studenten en jonge talenten kunnen wij voor elke opdracht een geschikte consultant vinden. Meer informatie over afgeronde projecten of een afspraak aanvraag kunt u vinden onder het kopje “voor organisaties”.

 

Wat wij jou als student allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Nog niet zeker of consultancy iets voor jou is? Hou onze evenementen en inhouse-dagen in de gaten! Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Maastricht loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Wat kan UniPartners Maastricht voor jou betekenen? Ontdek het in ons filmpje!

 

Vacatures Maastricht

Marktonderzoek I The Compound Company
Vestiging Maastricht | Financieel
Ga aan de slag met een marktonderzoek voor The Compound Company!
Bekijken
Bestuur 2024-2025 I UniPartners Maastric...
Vestiging Maastricht | Financieel
Solliciteer nu voor een leuk en uitdagend bestuursjaar waarin je jezelf op professioneel vlak kan ontwikkelen!
Bekijken
Risico-Inventarisatie en -Evaluatie
Vestiging Maastricht | Financieel
Stel een Risico-inventarisatie en -evaluatie op voor Resort Marina Oolderhuuske.
Bekijken

Bestuur

Mees Hamerling
General Manager
Mijn naam is Mees Hamerling, ik ben 21 jaar oud en ik zit momenteel in mijn derde jaar van de studie International Business aan de universiteit van Maastricht. Vanaf september 2023 zal ik de functie als General Manager in het bestuur van UniPartners Maastricht bekleden.
Als General Manager houd ik mij voornamelijk bezig met de coördinatie, motivatie en ondersteuning van het bestuur, evenals het ontwikkelen van het algemene beleid en de langetermijnvisie van onze organisatie. Ik zorg ervoor dat taken binnen het bestuur goed worden uitgevoerd en neem deel aan het maandelijkse voorzittersoverleg. UniPartners biedt mij de kans om me op sociaal en professioneel vlak verder te ontwikkelen.
https://www.linkedin.com/in/mees-hamerling-348a851b1/
Kez Iedema
Financial Manager
Ik ben Kez Iedema en ik studeer International Business aan de universiteit van Maastricht. Naast studeren vervul ik ook de functie van Financial Manager in het Unipartners bestuur van Maastricht.
Ik ben als Financial manager verantwoordelijk voor de gehele financiën van vestiging Maastricht. Zo zorg ik voor een kloppende begroting, regel ik de betalingen van onze Junior consultants en beheer ik ons boekhoudsysteem. Op deze manier faciliteer ik onze JC's, commissieleden en mijzelf om ervaring te doen in de consultancy sector.
https://www.linkedin.com/in/kez-iedema-983057234/
Jules de Kock
Quality Manager
Mijn naam is Jules de Kock, ik ben 21 jaar oud en op het moment zit ik in het derde jaar van de studie Econometrics and Operations Research, oftewel econometrie. Vanaf september ga ik de rol als Quality Manager bekleden binnen UniPartners Maastricht.
Ik ben als Quality Manager verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van UniPartners Maastricht. Ik zorg ervoor dat het kantoor efficiënt kan opereren en ik kijk nauwkeurig naar verbeteringen. Daarbij controleer ik alle documenten en zorg ik dat alles van hoge kwaliteit wordt aangeleverd aan de klant. Met dit jaar hoop ik mezelf verder te ontwikkelen op sociaal en professioneel vlak.
https://www.linkedin.com/in/jules-de-kock-650692263/
Matthijs Udo
Acquisition Manager
Ik ben Matthijs Udo en ik ben 23 jaar oud. Momenteel begin ik aan mijn laatste jaar van de studie Econometrics and Operations Research aan de universiteit van Maastricht. In het komende jaar zal ik de functie van Acquisition Manager binnen het bestuur van UniPartners Maastricht bekleden. Binnen deze rol ben ik verantwoordelijk voor het verwerven van nieuwe projecten middels koude acquisitie. De Acquisitie Manager stelt het acquisitieplan op voor aankomend jaar en begeleidt vervolgens zowel zijn medebestuurders als de business commissie door middel van controleren en coördineren. Ik kijk er erg naar uit om samen met mijn medebestuurders en commissieleden onszelf gedurende een jaar zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Ik kijk er erg naar uit om samen met mijn medebestuurders en commissieleden onszelf gedurende een jaar op zowel persoonlijk als professioneel gebied te ontwikkelen.
https://www.linkedin.com/in/matthijs-udo-535a84281/
Puck de Wit
Event & HRD Manager
Ik ben Puck en ik vervul vanaf september de functie als Event- & HRD Manager. Ik ben 20 jaar oud en ik ben bezig aan mijn derde jaar van mijn bacheloropleiding International Business. Aankomende jaar zal ik als Event Manager verantwoordelijk zijn voor het organiseren van het jaarlijkse netwerkevent voor studenten in Maastricht. Daarnaast zal ik de Event- & Marketing commissie van UniPartners leiden, en samen een geslaagd event neerzetten. Als HRD Manager ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het bestuur. Ik zal POP-gesprekken houden met het bestuur, voor het welzijn en de progressie van de individuele bestuursleden.
www.linkedin.com/in/puck-de-wit-448281278
Milan Beun
Account Manager
Ik ben Milan, 23 jaar oud en zit momenteel in mijn 3e jaar van mijn studie European Studies. Ik zal vanaf september de functie Account Manager bekleden binnen UniPartners Maastricht.
Ik ben als Account Manager verantwoordelijk voor het waarborgen van een succesvolle en duurzame relatie tussen UniPartners en haar klanten. Ik onderhoud de warme contacten en zoek naar nieuwe kansen binnen bestaande klantenrelaties. Dit bestuursjaar zorgt ervoor dat ik het komende jaar mezelf kan ontwikkelen op professionele vlakken en verder kijk ik er naar uit om samen te werken met dit hechte team.
https://www.linkedin.com/in/milan-beun-450a83281/
Mylène Lelieveld
Marketing manager
Mijn naam is Mylène Lelieveld ik ben 21 jaar oud en ik studeer Economics & Business Economics aan de Universiteit van Maastricht. Ik bekleed momenteel de functie van Marketing Manager bij UniPartners Maastricht.
Als Marketing Manager zal ik me voornamelijk bezighouden met het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners Maastricht bij zowel studenten en bedrijven. Daarbij ben ik verantwoordelijk voor het creëren van promotiemateriaal en de representatie van UniPartners op social media. Samen met de Event- & HRD manager zal ik komend jaar ook de Event- & Marketingcommissie gaan begeleiden. Verder hou ik mij samen met mijn medebestuurders bezig met projectmanagement en het lopen van acquisitie. Ik kijk erg uit naar aankomend jaar en ik verwacht samen met de rest van het bestuur mooie resultaten te behalen.
https://www.linkedin.com/in/mylenelelieveld/
Suus Vrins
HR Manager
Ik ben Suus, ik ben 20 jaar oud en studeer International Business aan Maastricht Universiteit. Sinds februari ben ik actief als bestuurslid bij UniPartners Maastricht waar ik de functie Human Resource manager bekleed. Als HR-manager focus ik me op de ontwikkeling van het bestuur. Ik kijk hierbij naar trainingen die een toegevoegde waarde kunnen hebben aan de ontwikkeling van het bestuur. Daarnaast hou ik me bezig met het opzetten van vacatures en het afnemen van de sollicitaties van de studentconsultants, commissieleden en bestuursleden. Verder hou ik me ook bezig met projectmanagement samen met de andere bestuurders. Ik heb tot nu toe veel ervaring opgedaan en geleerd op persoonlijk en professioneel gebied.
https://www.linkedin.com/in/carmen-duijm-408388229/
Marktonderzoek I The Compound Company
Vestiging Maastricht | Financieel
Ga aan de slag met een marktonderzoek voor The Compound Company!...
Lees verder Bekijk alle vacatures
Bestuur 2024-2025 I UniPartners Maastricht
Vestiging Maastricht | Financieel
Solliciteer nu voor een leuk en uitdagend bestuursjaar waarin je jezelf op professioneel vlak kan ontwikkelen!...
Lees verder Bekijk alle vacatures
Risico-Inventarisatie en -Evaluatie
Vestiging Maastricht | Financieel
Stel een Risico-inventarisatie en -evaluatie op voor Resort Marina Oolderhuuske....
Lees verder Bekijk alle vacatures

Raad van Advies

Pascal de Boer
Raad van Advies
Maatschapslid bij Köhler de Boer Accountants. Verantwoordelijk voor de algemene kantoorleiding en de dagelijkse begeleiding en advisering van een deel van de cliëntenportefeuille.
Steven Goetstouwers
Raad van Advies
CEO en mede-eigenaar bij Admesy BV. Admesy biedt innovatieve Test & Measurement oplossingen op maat voor kleur en licht meting in productieprocessen.
Ad van Ginneken
Raad van Advies
Senior adviseur bij de Kamer van Koophandel. Verantwoordelijk voor de contacten met stakeholders in de provincie Limburg en in Europa. Tevens verantwoordelijk voor business development in Limburg en Europa.
Laurent Hoeberigs
Raad van Advies
Programma manager bij ASML Customer Supply Chain. Daarnaast werkzaam als zelfstandig adviseur, mentor en trainer voor ondernemers en (young) professionals.
Arjan van Engeland
Raad van Advies
Mede-oprichter Pasta by Michèl. Voorheen: LIOF, Rabobank en Deutsche Bank.
Jan Scheele
Raad van Advies
Eigenaar/oprichter van Caesus. Caesus ontzorgt bedrijven volledig online. Van websites en mobiele apps, tot platformen en maatsoftware. Ook zeer actief betrokken bij TEDx en Blockchain evenementen.
Armand Vliegen
Raad van Advies
Voormalig ondernemer. Schrijver van vier boeken, o.a. over grenzeloos ondernemen. Adviseert bedrijven in zakendoen over de grens.
Steffen de Lange
Raad van Advies
Adviseur innovatie en resultaatgericht ondernemen bij Iconad.
Peter Frissen
Raad van Advies
Account manager bij Rabobank Nederland.

Onze partners