Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Nijmegen

UniPartners Nijmegen

UniPartners Nijmegen, dat zijn wij! In 2007 voegden we ons als nieuwe vestiging bij het UniPartners-netwerk. We zijn gevestigd in het Elinor Ostromgebouw in kamer -1.505 op de Radboud Universiteit.

 

Ons doel is om een brug te slaan tussen studenten en het bedrijfsleven. Het ontbreekt een universitaire studie nog wel eens aan een praktische insteek – en dat is jammer! Wij geloven namelijk in de frisse blik die studenten op vraagstukken kunnen werpen. Studenten kunnen bij ons de in de collegebanken opgedane kennis toepassen in de praktijk door als studentconsultant een project uit te voeren. Maar ook kun jij je ontwikkelen door een bruisende en leerzame bestuursfunctie op je te nemen. Samen met zeven medestudenten run je dan een jaar lang je eigen consultancybureau! Daarnaast is UniPartners Nijmegen altijd op zoek naar enthousiastelingen die zich willen inzetten voor de marketing- of acquisitiecommissie. Verder passeren leerzame trainingen/workshops, toegankelijk voor alle studenten, de revue.

 

Op de hoogte blijven van al wat UniPartners te bieden heeft? Registreer jezelf in onze database en/of like onze Facebookpagina of volg ons op Instagram (unipartners_nijmegen). Voor vragen ben je altijd welkom op ons kantoor (Elinor Ostromgebouw kamer -1. 505).

Contact opnemen

Bestuur

Meike Oosterhof
Voorzitter
Mijn naam is Meike Oosterhof, 23 jaar en sinds september vervul ik de rol van HR-manager en secretaris bij UniPartners Nijmegen. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van student consultants, commissie- en bestuursleden. Daarnaast houd ik me bezig met de persoonlijke ontwikkeling van alle bestuurders en ben ik verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van UniPartners Nijmegen. Naast UniPartners ben ik in september gestart met mijn master strategic human resources and leadership. Ik heb voor UniPartners gekozen omdat ik de praktijkervaring erg miste in mijn studie en om in contact te komen met het bedrijfsleven en dit samen te doen met een hecht team!
https://www.linkedin.com/in/meike-oosterhof/
Romy Smeets
HRD manager en secretaris
Hi! Ik ben Romy Smeets, 21 jaar en sinds september actief als account- en projectmanager bij UniPartners Nijmegen. Ik zit momenteel in mijn vierde jaar van de bachelor Business Administration aan de RU. Tijdens mijn bestuursjaar wil ik graag relevante werkervaring opdoen en mijn netwerk uitbreiden. Mijn functie is Accountmanager en ik ben verantwoordelijk voor het aangaan van nieuwe relaties voor UniPartners. Verder ben ik verantwoordelijk voor de acquisitiestrategie van onze vestiging. Als projectmanager zal ik studenten begeleiden bij projecten die zij bij ons doen en als hoofdcontact fungeren voor bedrijven. Ik kijk er in ieder geval naar uit om dit jaar veel te leren en uitdagingen aan te gaan en om er samen met mijn bestuursgenoten een fantastisch jaar van te gaan maken!
https://www.linkedin.com/in/romy-smeets
Kelvin van Aken
Financieel manager
Hey! Mijn naam is Kelvin van Aken. Ik ben 22 jaar oud en sinds september vervul ik de rol van financieel manager binnen UniPartners Nijmegen. Als financieel manager van UniPartners Nijmegen heb ik de dagelijkse verantwoordelijkheid over de financiële administratie. Dit houdt in dat ik het beheer heb over de begroting, de salariëring van de student-consultants en het financieel jaarverslag. Behoudens dit, doe ik, net als mijn medebestuurders, aan acquisitie en projectmanagement. De rol van financieel manager bij UniPartners Nijmegen geeft mij de praktijkervaring die ik miste en bovendien kom ik in contact met veel bedrijven in de omgeving. Mijn favoriete UP moment is toen we met het nieuwe en oude bestuur op de bierbingo van de TKB een nieuwe fiets probeerde te winnen voor Meike en we zoveel mogelijk meters bier hebben besteld om hem te winnen! Helaas gingen we ondanks de vele lootjes met lege handen naar huis.
https://www.linkedin.com/in/kelvin-van-aken
Nienke Bierkens
HR- manager
Hi! Mijn naam is Nienke Bierkens, 21 jaar en ik ben sinds september actief als account- en projectmanager bij Unipartners Nijmegen. Ik zit momenteel in de eindfase van mijn bachelor Artificial Intelligence. Daarnaast ga ik dit jaar met veel plezier aan de slag bij Unipartners. Ik ben verantwoordelijk voor het aangaan en onderhouden van nieuwe relaties in en rondom Nijmegen. Mijn doel voor dit jaar is om mijn kennis en professionele vaardigheden in de praktijk te brengen. Ik denk dat Unipartners voor mij de perfecte plek is om mijzelf hierin te kunnen ontwikkelen. Juist een bestuursjaar bij Unipartners sprak mij in het bijzonder aan omdat ik mij hier tegelijkertijd zal inzetten om andere studenten hetzelfde te bieden.
https://www.linkedin.com/in/nienke-bierkens
Loet Schol
Kwaliteitsmanager
Mijn naam is Loet Schol en ik ben sinds september Account- en Projectmanager bij UniPartners Nijmegen. Ik studeer Bedrijfskunde en ben altijd actief geweest met het ondernemen van activiteiten naast mijn studie.
Ik heb voor een bestuursjaar bij UniPartners gekozen omdat ik mijzelf hier zowel op zakelijk als persoonlijk vlak kan ontwikkelen.
Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van warme contacten en het aangaan van nieuwe relaties in Nijmegen en omgeving. Daarnaast ben ik als projectmanager verantwoordelijk voor een goede begeleiding gedurende de werkzaamheden van de student-consultant.
https://www.linkedin.com/in/loet-schol/
Joost Langhout
Marketing-en eventmanager
Hoi, ik ben Joost Langhout, 23 jaar en studeer momenteel de master Marketing. Als marketing-en eventsmanager ben ik verantwoordelijk voor alle externe communicatie vanuit UniPartners Nijmegen. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de commissie en zorg ik ervoor dat we op de campus goed zichtbaar zijn. De reden dat ik voor UniPartners Nijmegen heb gekozen is omdat het mij super leuk leek om met een ambiteuze club mensen een bedrijf te leiden. Bovendien vind ik het een ideale manier om kennis te maken met de verschillende bedrijven die onze regio kent.
https://www.linkedin.com/in/joost-langhout
Bjorn Diepeveen
Accountmanager
Hi! Mijn naam is Bjorn, 23 jaar en sinds februari de account- en projectmanager bij UniPartners Nijmegen. Naast mijn functie bij UniPartners rond ik ook mijn bachelor Politicologie af. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van de warme contacten die wij over de jaren hebben opgedaan en ga ik verder ook nieuwe relaties aan. In de rol van projectmanager zorg ik er voor dat studentenconsultants hun werk goed kunnen doen en ben ik het contactpersoon met de bedrijven. Het leuke aan mijn rol is dat je bij heel veel verschillende interessante bedrijven over de vloer komt waar je enorm veel van leert.

UniPartners is daarom ook precies wat ik zocht: heel veel praktijkervaring en een gezellige groep medestudenten met wie je ook veel optrekt buiten werk. Ik kijk daarom enorm uit naar wat het komende jaar nog allemaal te bieden heeft!
https://www.linkedin.com/in/bjorn-diepeveen-9780311b5/
Martijn Kuiper
Accountmanager
Hi! Mijn naam is Martijn en ik vervul sinds februari de rol als Account- en projectmanager bij Unipartners Nijmegen. Daarnaast rond ik dit jaar de pre-master bedrijfskunde af. Als Account- en projectmanager ben ik verantwoordelijk voor het aangaan en onderhouden van nieuwe relaties in en rondom Nijmegen. Daarnaast begeleid ik studentconsultants bij lopende projecten en ben ik de contactpersoon tussen de bedrijven en studentconsultants.

Het bestuursjaar bij Unipartners biedt mij precies hetgeen waar ik naar op zoek was: het gezamenlijk runnen van een organisatie, de nodige praktijkervaring en het aangaan van een breed netwerk van studenten en interessante bedrijven. Ik kijk enorm uit naar een ontzettend leuke en leerzame periode en pas mijn doorzettingsvermogen, creativiteit en enthousiasme graag toe om gezamenlijk een mooi resultaat neer te zetten als bestuur!

https://www.linkedin.com/in/martijn-kuiper-51686a187/

Vacatures Nijmegen

Interne vacatures Nijmegen

Marketingcommissie 2023-2024
Vestiging Nijmegen | Commissie
Unipartners Nijmegen is op zoek naar marketingcommissieleden.
Bekijken
Eventcommissie 2023-2024
Vestiging Nijmegen | Commissie
Unipartners Nijmegen is op zoek naar eventcommissieleden.
Bekijken
Marktondezoek & Klanttevredenheidsonderzoek
Vestiging Nijmegen | Sociaal
...
Lees verder Bekijk alle projecten
Promotieonderzoek
Vestiging Nijmegen | Economisch
Dit project had als doel om Houthandel van Hulst vooruit te helpen met de promotie richting jong talent op financieel- en ICT-gebied, zodat Houthandel van Hulst in de toekomst in staat is om meer personeel aan te trekken vanuit deze opleidingen. ...
Lees verder Bekijk alle projecten
Promotieplan
Vestiging Nijmegen | Economisch
Er werd een promotieplan geschreven waarin handvatten werden geboden hoe de doelgroepen van Ariës Natuursteen het beste benaderd konden worden. ...
Lees verder Bekijk alle projecten

Raad van Advies

Onze Partners