Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Nijmegen

UniPartners Nijmegen

UniPartners Nijmegen, dat zijn wij! In 2007 voegden we ons als nieuwe vestiging bij het UniPartners-netwerk. We zijn gevestigd in het Elinor Ostromgebouw in kamer -1.505 op de Radboud Universiteit.

Ons doel is om een brug te slaan tussen studenten en het bedrijfsleven. Het ontbreekt een universitaire studie nog wel eens aan een praktische insteek – en dat is jammer! Wij geloven namelijk in de frisse blik die studenten op vraagstukken kunnen werpen. Studenten kunnen bij ons de in de collegebanken opgedane kennis toepassen in de praktijk door als studentconsultant een project uit te voeren. Maar ook kun jij je ontwikkelen door een bruisende en leerzame bestuursfunctie op je te nemen. Samen met zeven medestudenten run je dan een jaar lang je eigen consultancybureau! Daarnaast is UniPartners Nijmegen altijd op zoek naar enthousiastelingen die zich willen inzetten voor de marketing- of acquisitiecommissie. Verder passeren leerzame trainingen/workshops, toegankelijk voor alle studenten, de revue.

Op de hoogte blijven van al wat UniPartners te bieden heeft? Registreer jezelf in onze database en/of like onze Facebookpagina of volg ons op Instagram (unipartners_nijmegen). Voor vragen ben je altijd welkom op ons kantoor (Elinor Ostromgebouw kamer -1. 505).

Contact opnemen

Bestuur

Bjorn Diepeveen
Voorzitter
Hi! Mijn naam is Bjorn, 23 jaar en sinds september de voorzitter bij UniPartners Nijmegen. Naast mijn functie bij UniPartners ben ik afgestudeerd politicoloog. In de rol van projectmanager zorg ik er voor dat studentenconsultants hun werk goed kunnen doen en ben ik het contactpersoon met de bedrijven. Het leuke aan mijn rol is dat je bij heel veel verschillende interessante bedrijven over de vloer komt waar je enorm veel van leert.

UniPartners is daarom ook precies wat ik zocht: heel veel praktijkervaring en een gezellige groep medestudenten met wie je ook veel optrekt buiten werk. Ik kijk daarom enorm uit naar wat het komende jaar nog allemaal te bieden heeft!
https://www.linkedin.com/in/bjorn-diepeveen-9780311b5/
Lobke van Beurden
Kwaliteitsmanager en secretaris
Mijn naam is Lobke van Beurden, 22 jaar en dit jaar vervul ik de rol van kwaliteitsmanager en secretaris bij UniPartners Nijmegen. Momenteel zit ik in mijn vierde jaar van de studie bedrijfskunde. Ik heb voor een bestuursjaar bij UniPartners gekozen om praktijkervaring op te doen en om in contact te komen met verschillende bedrijven. Als kwaliteitsmanager ben ik verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van UniPartners Nijmegen. Ik kijk er naar uit om er samen met mijn medebestuurders een fantastisch jaar van te maken!
https://www.linkedin.com/in/lobke-van-beurden-694885173/
Ymke Spierings
Financieel manager
Hi! Mijn naam is Ymke Spierings. Ik ben 21 jaar oud en zit momenteel in mijn vierde jaar van de bachelor economie en bedrijfseconomie. Sinds september vervul ik de rol van financieel manager binnen UniPartners Nijmegen. Als financieel manager heb ik de verantwoordelijkheid over de financiële administratie. Dit betekent dat ik me onder andere bezighoud met het verwerken en versturen van facturen, het opstellen van de begroting en het behouden van een financieel duurzame organisatie.
Ik heb voor UniPartners gekozen omdat het mij de praktijkervaring kan bieden die ik miste in mijn studie en om in contact te komen met het bedrijfsleven.
https://www.linkedin.com/in/ymke-spierings/
Lisa Pijper
HR en eventmanager
Hi! Mijn naam is Lisa Pijper, 21 jaar en ik ben sinds september actief als HR- en Eventmanager bij Unipartners Nijmegen. Ik ga ik dit jaar met veel plezier aan de slag bij UniPartners. Een bestuursjaar bij UniPartners sprak mij aan omdat het mij de mogelijkheid geeft om me te oriënteren op het consultancy werkveld en in contact te komen met bedrijven en studenten met dezelfde interesses.
https://www.linkedin.com/in/lisa-pijper-b35ab4183/
Martijn Kuiper
HRD en acquisitiemanager
Hi! Mijn naam is Martijn en ik vervul sinds februari de rol als Account- en projectmanager en sinds september de rol als HRD en acquisitiemanager bij Unipartners Nijmegen. Daarnaast ben ik dit jaar bezig met een master Organizational design and development.

Het bestuursjaar bij Unipartners biedt mij precies hetgeen waar ik naar op zoek was: het gezamenlijk runnen van een organisatie, de nodige praktijkervaring en het aangaan van een breed netwerk van studenten en interessante bedrijven. Ik kijk enorm uit naar een ontzettend leuke en leerzame periode en pas mijn doorzettingsvermogen, creativiteit en enthousiasme graag toe om gezamenlijk een mooi resultaat neer te zetten als bestuur!

https://www.linkedin.com/in/martijn-kuiper-51686a187/
Kiara Cillekens
Marketing en PR-manager
Hi, ik ben Kiara Cillekens, 23 jaar en studeer momenteel de master International Business en de master Strategic Management. Als marketing en PR-manager ben ik verantwoordelijk voor alle externe communicatie vanuit UniPartners Nijmegen. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de commissie en zorg ik ervoor dat we op de campus goed zichtbaar zijn. De reden dat ik voor UniPartners Nijmegen heb gekozen is omdat het mij super leuk leek om met een ambiteuze groep mensen een bedrijf te leiden. Bovendien vind ik het een ideale manier om kennis te maken met de verschillende bedrijven die onze regio rijk is.
https://www.linkedin.com/in/kiara-cillekens-581557242/
Anouk Groothuizen
Acquisitiemanager
Mijn naam is Anouk Groothuizen en ik ben sinds september Acquisitie- en Projectmanager bij UniPartners Nijmegen. Momenteel studeer ik Rechten.
Ik heb voor een bestuursjaar bij UniPartners gekozen omdat ik mijzelf hier zowel op zakelijk als persoonlijk vlak kan ontwikkelen.
Als acquisitiemanager ben ik verantwoordelijk voor het aangaan van nieuwe relaties in Nijmegen en omgeving. Daarnaast ben ik als projectmanager verantwoordelijk voor een goede begeleiding gedurende de werkzaamheden van de student-consultant.
https://www.linkedin.com/in/anouk-groothuizen-a88b50253/
Adil Tafranti
Accountmanager
Mijn naam is Adil, 21 jaar en sinds september vul ik de functie van account- en projectmanager bij UniPartners Nijmegen. Na het afronden van mijn bachelor ben ik in september ook begonnen aan de master International Business op de Radboud Universiteit.
Ik heb gekozen voor een bestuursjaar bij UniPartners, omdat ik het gevoel had dat ik praktijkervaring miste. In de rol van projectmanager hou ik me bezig met het aansturen van studentconsultants in de goede richting zodat ze het verwachte resultaat leveren en als accountmanager ben ik bezig met het onderhouden van onze relaties met andere bedrijven.
Daarnaast, heb ik voor dit bestuursjaar gekozen om goed te kunnen oriënteren op wat ik leuk vind om te doen in de toekomst na het studeren. Aangezien je bij veel verschillende bedrijven langskomt en te zien krijgt wat ze doen, krijg je een goed beeld van bedrijven en tegelijkertijd een goed beeld van wat je wel en niet aanspreekt.
https://www.linkedin.com/in/adil-tafranti-2ba12a222/

Vacatures Nijmegen

Interne vacatures Nijmegen

Bestuursjaar UniPartners Nijmegen 2024
Vestiging Nijmegen | Bestuur
Bekijken
Marktondezoek & Klanttevredenheidsonderzoek
Vestiging Nijmegen | Sociaal
...
Lees verder Bekijk alle projecten
Promotieonderzoek
Vestiging Nijmegen | Economisch
Dit project had als doel om Houthandel van Hulst vooruit te helpen met de promotie richting jong talent op financieel- en ICT-gebied, zodat Houthandel van Hulst in de toekomst in staat is om meer personeel aan te trekken vanuit deze opleidingen. ...
Lees verder Bekijk alle projecten
Promotieplan
Vestiging Nijmegen | Economisch
Er werd een promotieplan geschreven waarin handvatten werden geboden hoe de doelgroepen van Ariës Natuursteen het beste benaderd konden worden. ...
Lees verder Bekijk alle projecten

Raad van Advies

Onze Partners

Contact UniPartners Nijmegen

Adres:

Radboud Universiteit
Heyendaalseweg 141
Elinor Ostromgebouw kamer -1.505
6525 AJ Nijmegen

Postadres:
Radboud Universiteit
Heyendaalseweg 141
Elinor Ostromgebouw kamer -1.505
6525 AJ Nijmegen

Telefoon: +31 6 30 71 63 63
E-mail: nijmegen@unipartners.nl