Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Event

Workshop SUM: Van dromen naar doen | Woensdag 19 april 10.45 - 12.45 uur
Vestiging Nijmegen | Open

Het doel van Start Up Mix Nijmegen is jou te helpen met het uitwerken van je idee, bij te staan in het opzetten van jouw jonge startup en de groei daarvan te bevorderen. SUM bestaat uit een actieve community voor studenten die de ambitie hebben te gaan ondernemen. Of je nu een rasechte ondernemer, Willie Wortel, alfa, gamma of bèta bent, Start Up Mix Nijmegen helpt je een echte ondernemer te worden en je in contact te brengen met relevante bedrijven en organisaties!


Kom naar de workshop ‘Van dromen naar doen’ en zet de eerste stap om je ondernemersdromen uit te laten komen! Bij deze workshop zal je zien dat ambitie de eerste stap is om te starten met ondernemen. Daarnaast krijg je inzicht in wat nodig is een onderneming op te zetten en leer je wat Start Up Mix Nijmegen voor jou kan betekenen in jouw toekomst als ondernemer!


De deadline om je aan te melden voor deze workshop is zaterdag 15 april 00:00 uur. Je kunt je aanmelden via deze site of door je cv en gewenste workshop te mailen naar marketing-nijmegen@unipartners.nl. Er zijn 25 plaatsen beschikbaar voor deze unieke gratis training dus wees er snel bij!
Om mee te doen aan deze workshop moet je student zijn aan de Radboud Universiteit.

Aanwezige bedrijven

Meer events

Workshop ProjectYou: Product Me - Dinsda...
Vestiging Nijmegen | Open
Project You over personal branding en ontvang als eindproduct een personal story die je kan inzetten in de volgende stap...
Bekijken
Workshop Eiffel: Lean Management en Big ...
Vestiging Nijmegen | Open
Bij de workshop van Eiffel leer je meer over Lean optimalisatie en het inzetten van Big Data. Ook zal de interactieve Le...
Bekijken
Workshop Deloitte: Organization Design |...
Vestiging Nijmegen | Open
Bij de workshop van Deloitte leer je meer over
Bekijken