Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De brug tussen student & organisatie

Wat doet UniPartners:
advies en consultancy door topstudenten

UniPartners is al ruim 35 jaar dé brug tussen het bedrijfsleven en studenten. We lossen vraagstukken en uitdagingen op bij bedrijven en bieden zo tegelijkertijd een academische bijbaan voor studenten.

Ons landelijk netwerk bestaat uit twaalf vestigingen en een nationaal bestuur. We zijn in elke Nederlandse universiteitsstad vertegenwoordigd en kunnen zo het volledige spectrum aan frisse academische kennis aanbieden.

We zoeken altijd naar echte uitdagingen. In tegenstelling tot stages en afstudeeropdrachten zijn onze consultancy- en adviesprojecten niet gebonden aan starre tijd of leerdoelen. We leveren namelijk maatwerk. We ontzorgen organisaties door middel van projectmanagement en vinden de ideale student-consultant voor iedere uitdaging.

"De topconsultants van morgen zitten bij UniPartners"

(Inter)nationaal netwerk

Door het nationale netwerk van 12 vestigingen is er altijd een geschikte student met relevante kennis voor uw uitdaging. Daarnaast is UniPartners onderdeel van het Europese en wereldwijde Junior Enterprise netwerk, waardoor internationale kennisdeling en continue ontwikkeling wordt gestimuleerd.

UniPartners in cijfers

Sinds 1987 helpt UniPartners jaarlijks organisaties in heel Nederland met complexe vraagstukken

Vestigingen
0
Bestuurders
0
Projecten
0
Consultants
0

Alumni UniPartners

Bij UniPartners stopt het niet na afronding van projecten of een bestuursjaar. Ons netwerk van getalenteerde alumni rijkt verder dan hun studententijd. Ze blijven een bron van trots en inspiratie. Ze hebben vaardigheden en ervaringen die ze tijdens hun tijd bij UniPartners hebben opgedaan gebruikt als lanceerplatform voor buitengewone successen, variërend van het opzetten van innovatieve start-ups tot het bekleden van leidinggevende posities in multinationale bedrijven.

 

Met ongeveer 100 bestuurders per jaar hebben we een enorm netwerk van meer dan 2500 alumni, genaamd de VOUS (Vereniging Oud UnipartnerS). Behoor je tot onze gewaardeerde groep oud-bestuurders? We nodigen je van harte uit om de banden aan te houden en huidige studenten te inspireren. Sluit je aan bij de VOUS!

 

 

 

Onze Partners
Bestuursjaar

Ben je op zoek naar een ontzettend leerzaam jaar vol uitdagingen waarin je als het ware je eigen onderneming aan het runnen bent? Dan is een bestuursjaar bij één van onze twaalf UniPartners vestigingen een perfecte match voor jou! Lijkt het je leuk om aan het hoofd te staan van het landelijke orgaan, netwerkbrede problemen aan te pakken en landelijke recruitment evenementen te organiseren, dan zit je aan het goede adres bij UniPartners Nederland!

 

Naast een bestuursjaar is het ook mogelijk om een commissie te doen. Hierin kun je onder begeleiding van het bestuur bijvoorbeeld meedenken over marketing acties of al direct bedrijven benaderen. Op deze manier kun je een mooie ervaring opdoen en je cv een boost geven!

 

Vind meer informatie onder ´Voor Studenten´