Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Amsterdam

Vestiging Amsterdam

 

Wij zijn UniPartners Amsterdam! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau dat is gevestigd op het universiteitsterrein van de Vrije Universiteit én de Universiteit van Amsterdam. Al sinds 1997 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Amsterdamse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt! Mocht je interesse hebben in een bestuursjaar, neem dan contact met ons op! Wij komen graag in contact met nieuwe bestuurders voor september 2022!

 

Wil jij een leuke uitdaging naast je studie, waarbij je samenwerkt met medestudenten en je netwerk uitbreidt.

 

UniPartners Amsterdam loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of stuur ons een mailtje zodat wij je er alles over kunnen vertellen in een online gesprek. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou. Maak van dit jaar een succes en schrijf je in!

 

Contact opnemen Inschrijven

Bestuur- en commissie mogelijkheden

Parttime bestuursjaar 2023/2024
Vestiging Amsterdam | Bestuur
Boost je CV, vergroot je netwerk en werk samen met een gedreven team van studenten. Solliciteer nu!
Bekijken
Parttime bestuursjaar 2023
Vestiging Amsterdam | Bestuur
Boost je CV, vergroot je netwerk en werk samen met een gedreven team van studenten. Solliciteer nu!
Bekijken
Event Commissie 2022/2023
Vestiging Amsterdam | Commissie
Wil jij deel uitmaken van een leuk team van gemotiveerde studenten, relevante werkervaring opdoen, je CV een boost geven...
Bekijken

Project vacatures

Vacature - Systeem Update
Vestiging Amsterdam | Gezondheid
UniPartners Amsterdam is opzoek naar een student die, voor de markt waar Suntory op opereert, een volledig systeem updat...
Bekijken
Vacature - Inventarisering van onderzoek...
Vestiging Amsterdam | IT & Data
UniPartners Amsterdam is opzoek naar een student die systematisch het AI-ecosysteem binnen het Nederlandse onderzoek en ...
Bekijken
Vacature - Schrijven beleidsplan
Vestiging Amsterdam | Duurzaamheid
UniPartners Amsterdam is opzoek naar een student die het leuk vindt om een beleidsplan te schrijven.
Bekijken

Bestuur

Maya Gnoth
Voorzitter
Hi! Mijn naam is Maya en ik ben dit half jaar voorzitter van UniPartners Amsterdam. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het dagelijks coördineren en motiveren van het bestuur om samen het bestuursjaar zo succesvol mogelijk te maken! Daarnaast vertegenwoordig ik onze vestiging binnen het landelijk netwerk en ben ik het aanspreekpunt voor interne en externe organen, zoals de Raad van Advies. Buiten Unipartners om volg ik de Master Business Administration: Strategy and Organization en werk ik als praktijkassistente van een dietistenpraktijk. Door UniPartners Amsterdam leer ik hoe het is om een eigen bedrijf te runnen en vergroot ik mijn netwerk voor de toekomst!
https://www.linkedin.com/in/maya-gnoth-5ba1731a0/
Cherwin Klinkenberg
Penningmeester
Hi! Ik ben Cherwin, en ik vervul sinds september de functie financieel manager bij UniPartners Amsterdam. Daarnaast volg ik enkele vakken uit de bachelor wiskunde aan de Universiteit van Amsterdam. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor de financiële activiteiten van onze vestiging. Dit omvat onder andere het crediteuren- en debiteurenbeheer en het tijdig uitbetalen van de student consultant. Bovendien houd ik toezicht op het financiële budget. Voor mijn functie is belangrijk dat je goed communiceert en de financiële gegevens nauwkeurig organiseert en verwerkt. Al met al, vind ik het een leuke uitdaging om mijn verantwoordijkheid voor te dragen. Daarnaast geeft een bestuursjaar bij UniPartners mij de kans om me op zakelijk gebied verder te ontwikkelen. Samen met de rest van het bestuur hoop ik de financiële gezondheid en groei van UniPartners Amsterdam te waarborgen.
https://www.linkedin.com/in/cherwinklinkenberg/
Eline de Ronde Bresser
HR-manager
Hi! Ik ben Eline en naast mijn bachelor European Studies aan de UvA, ben ik komend half jaar Secretaris en HR Manager van UniPartners Amsterdam. Als HR manager zal ik mij focussen op de interne begeleiding, waarbij ik mij zal inzetten voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de bestuurders. Daarnaast zal in mij ook ontfermen over het werven van de nieuwe bestuursleden. Ik houd mij ook bezig met het organiseren van trainingen en workshops voor de bestuursleden, dus mocht jij of jouw bedrijf een trainingen willen geven? Neem dan vooral contact met mij op! Ik kijk er enorm naar uit om samen met de rest een leuk jaar neer te zetten!
https://www.linkedin.com/in/eline-de-ronde-bresser-80b1971b8/
Thijmen van Hessen
Acquisitie & Sustainability Manager
Ik ben Thijmen, Aqcuisitie en Sustainability manager voor de tweede helft van mijn bestuursjaar. Ik zal me de komende tijd inzetten om projecten te doen en kennis te delen met de vele bedrijven die Amsterdam rijk is. Ook hoop ik ervaring op te doen met het verduurzamen van onze landelijke organisatie om mijn studie kennis toe te passen. Ik ben bijna klaar met mijn MSc Environment & Resource management aan de VU en hoop hierna nog een master te doen of in de consultancy te gaan werken. In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek skiër en hou ik ervan om met vrienden uit te gaan. Ik kijk er erg naar uit om in mijn laatste periode bij Unipartners onze organisatie nog meer te versterken en te verbeteren.
https://www.linkedin.com/in/thijmen-van-hessen-47437620b/
Eleanor van Dijk
Kwaliteitsmanager
Hi! Mijn naam is Eleanor en ik ben sinds september bestuurslid bij UniPartners Amsterdam als kwaliteitsmanager. Ik heb een controlerende en coördinerende rol binnen het bestuur en zorg dat de kwaliteit blijft gewaarborgd binnen UniPartners Amsterdam. Naast UniPartners studeer ik Science and Business Management aan UU, na een bachelor Biomedical Sciences te hebben voltooid aan de VU. Met veel enthousiasme ben ik in september begonnen aan dit bestuursjaar en ik kijk uit naar wat de laatste maanden gaan brengen
https://www.linkedin.com/in/eleanorvandijk/
Lisanne Schaveling
Event & Sustainability Manager
Hi! Ik ben Lisanne, master student psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en eventmanager en vertrouwenspersoon bij UniPartners Amsterdam. Als eventmanager ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van evenementen, zoals de consultancy day. Ik probeer met deze evenementen de naamsbekendheid van UniPartners onder zowel studenten als bedrijven te vergroten. Als vertrouwenspersoon kunnen mijn mede bestuursleden bij mij terecht om zowel privé als werk gerelateerde vertrouwelijke omderwerpen te bespreken. Het bestuursjaar vind ik tot nu toe uitdagend en het geeft me positieve energie. Ik kijk er daarom ook naar uit om ook komende half jaar de uitdagingen aan te gaan met dit fijne bestuur!
https://www.linkedin.com/in/lisanneschaveling/
Noortje Brunner
Marketingmanager & Vice penningmeester
Hii, mijn naam is Noortje en ik ben dit half jaar Marketing manager en Vice penningmeester van UniPartners Amsterdam. Als Marketing Manager ben ik verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners, onder zowel studenten als bedrijven. Ook ben ik verantwoordelijk voor de representatie van Unipartners op social media. Daarnaast ondersteun ik de penningmeester in het controleren en waarborgen van de financiële status van UniPartners. Buiten UniPartners om zit ik nu in mijn laatste jaar van de bachelor PPE aan de VU. Naast dat een bestuursjaar bij UniPartners heel gezellig is leer ik ook super veel. Zo kom je in contact met veel diverse bedrijven en volg je verschillende trainingen.
https://www.linkedin.com/in/noortje-brunner-a0a770234/

Raad van Advies

Stefan Krauth
ABN Amro
Jefta Lentz
Partner in Lime
Loes Meijlink
The Spark Company
Rolf Sterk
Rolf Sterk Organisatie Advies
Yvette Taminiau
VU Amsterdam
Sandra van Blitterswijk
ABN Amro

Afgeronde projecten

Marktonderzoek
Vestiging Amsterdam | Technisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten
Wet- en regelgeving onderzoek
Vestiging Amsterdam | Voeding
...
Lees verder Bekijk alle projecten
IT-project
Vestiging Amsterdam | Technisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten

Onze Partners

Contact UniPartners Amsterdam

Adres:

Vrije Universiteit
De Boelelaan 1105
StudentenD0k kamer 0D-11
1081 HV Amsterdam

Postadres:
Vrije Universiteit
De Boelelaan 1105
StudentenD0k kamer 0D-11
1081 HV Amsterdam

Telefoon: +316 57 04 25 93
E-mail: amsterdam@unipartners.nl