Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Amsterdam

Vestiging Amsterdam

 

Wij zijn UniPartners Amsterdam! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau dat is gevestigd op het universiteitsterrein van de Vrije Universiteit én de Universiteit van Amsterdam. Al sinds 1997 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Amsterdamse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we, omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Vraag dan eens naar onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend, maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt! Mocht je interesse hebben in een bestuursjaar, neem dan contact met ons op! Wij komen graag in contact met nieuwe bestuurders voor september 2024!

 

Wil jij een leuke uitdaging naast je studie, waarbij je samenwerkt met medestudenten en je netwerk uitbreidt?

 

UniPartners Amsterdam loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of stuur ons een mailtje zodat wij je er alles over kunnen vertellen in een online gesprek. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou. Maak van dit jaar een succes en schrijf je in!

 

Contact opnemen Inschrijven

Bestuur- en commissie mogelijkheden

Parttime bestuursjaar 2024-2025
Vestiging Amsterdam | Bestuur
Op zoek naar een leerzaam jaar vol uitdagingen waarin je je eigen onderneming aan het runnen bent, je netwerk vergroot ...
Bekijken
Sales Commissie 2023/2024
Vestiging Amsterdam | Commissie
Wil jij deel uitmaken van een leuk team van gemotiveerde studenten, relevante werkervaring opdoen, je CV een boost geven...
Bekijken
Parttime bestuursjaar 2023/2024
Vestiging Amsterdam | Bestuur
Boost je CV, vergroot je netwerk en werk samen met een gedreven team van studenten. Solliciteer nu!
Bekijken

Project vacatures

HR-handboek opstellen | EversPartners Pr...
Vestiging Amsterdam | HR
Ga aan de slag met het opstellen van een HR handboek voor EversPartners Project Management!
Bekijken
Procesoptimalisatie | EversPartners Proj...
Vestiging Amsterdam | Techniek
Ga aan de slag met procesoptimalisatie voor EversPartners Project Management!
Bekijken
Vacature - Systeem Update
Vestiging Amsterdam | Gezondheid
UniPartners Amsterdam is opzoek naar een student die, voor de markt waar Suntory op opereert, een volledig systeem updat...
Bekijken

Bestuur

Nick Mackay
Voorzitter
Hi! Mijn naam is Nick en ik ben dit half jaar voorzitter van UniPartners Amsterdam. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het dagelijks coördineren en motiveren van het bestuur om samen het bestuursjaar zo succesvol mogelijk te maken! Daarnaast vertegenwoordig ik onze vestiging binnen het landelijk netwerk en ben ik het aanspreekpunt voor interne en externe organen, zoals de Raad van Advies.
Naast dit parttime bestuursjaar ben ik bezig met het afronden van mijn bachelor Bedrijfskunde en aansluitend zal ik een master in Quantitative Finance volgen. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te hockeyen of naar de sportschool te gaan en ik kijk er erg naar uit om dit jaar samen te werken met mijn medebestuurders.
https://www.linkedin.com/in/nick-mackay-6b39ab153/
Romée Huisman
HR-& Marketingmanager
Hi! Mijn naam is Romée en komend jaar ben ik de HR- en Marketingmanager van UniPartners Amsterdam. Als HR-manager ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van zowel studentconsultants voor projecten als nieuwe bestuurs- & commissieleden voor onze vestiging. Daarnaast zal mijn focus liggen op de interne begeleiding van het bestuur, waarbij ik mij zal inzetten voor de persoonlijke en professionele groei van de bestuurs- & commissieleden. Zo zal ik mij bijvoorbeeld ook bezig gaan houden met het organiseren van trainingen en workshops voor de bestuursleden, dus neem vooral contact met mij op als jij of jouw bedrijf een training zou willen geven! Als sustainability manager ben ik verantwoordelijk voor de duurzaamheid van UniPartners Amsterdam, door te kijken hoe wij als bestuur én in onze projecten kunnen verduurzamen. Buiten UniPartners om volg ik de bachelor Communicatiewetenschap aan de UvA. Naast het feit dat ik ontzettend veel zal gaan leren dit aankomende jaar, heb ik er ook heel veel zin in om met de rest van het bestuur een leuk jaar neer te zetten!
https://www.linkedin.com/in/rom%C3%A9e-huisman-211315180/
Mabel van Hesse
Acquisitie Manager
Ik ben Mabel, Acquisitie manager voor UniPartners Amsterdam. Ik zal me de komende tijd inzetten om projecten te doen en kennis te delen met de vele bedrijven die Amsterdam rijk is.
https://www.linkedin.com/in/mabel-van-hesse-832104238/
Ruben Molenaars
Event Manager
Hi! Ik ben Ruben, de eventmanager van UniPartners Amsterdam dit jaar. Als eventmanager ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van de Consultancy Day en het aansturen van de eventcommissie. Dit houdt in dat je bedrijven benadert om consultancy workshops te geven aan studenten. De eerste maanden hebben mij geleerd hoe je met bedrijven contact onderhoud en hoe je nieuwe zakenrelaties aangaat. Samen met de andere bestuursleden ben ik ervan overtuigd dat we komend jaar veel nieuwe ervaringen zullen opdoen waarvan we veel zullen leren. Op naar een mooi jaar!
https://www.linkedin.com/in/ruben-molenaars-904244267/
Freek Wissink
Financieel manager
Hoi! Ik ben Freek, de financieel manager van UniPartners Amsterdam. Ik ben verantwoordelijk voor onze financiële administratie. Dit houd in dat ik onder andere het crediteuren -en debiteurenbeheer uitvoer en de salarisadministratie doe.
https://www.linkedin.com/in/flore-van-daalen-41b97a20b/

Raad van Advies

Stefan Krauth
ABN Amro
Jefta Lentz
Partner in Lime
Loes Meijlink
The Spark Company
Rolf Sterk
Rolf Sterk Organisatie Advies
Yvette Taminiau
VU Amsterdam
Sandra van Blitterswijk
ABN Amro

Afgeronde projecten

Marktonderzoek
Vestiging Amsterdam | Technisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten
Wet- en regelgeving onderzoek
Vestiging Amsterdam | Voeding
...
Lees verder Bekijk alle projecten
IT-project
Vestiging Amsterdam | Technisch
...
Lees verder Bekijk alle projecten

Onze Partners

Contact UniPartners Amsterdam

Adres:

Vrije Universiteit
De Boelelaan 1105
StudentenD0k kamer 0D-11
1081 HV Amsterdam

Postadres:
Vrije Universiteit
De Boelelaan 1105
StudentenD0k kamer 0D-11
1081 HV Amsterdam

Telefoon: +31 6 16 41 22 01
E-mail: amsterdam@unipartners.nl