Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Leiden

 

 

 

UniPartners Leiden

UniPartners Leiden, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd aan de Kaiserstraat in het centrum van Leiden!

Sinds februari 2016 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Leidse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen, ze van grote toegevoegde waarde zijn.

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

UniPartners Leiden loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag onze UniPartners visie met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Wat kan UniPartners Leiden voor jou betekenen? Ontdek het in minder dan een minuut!

Bestuur

Roos Uijterwaal
Voorzitter
Hi! Ik ben Roos, ik ben 22 jaar oud en momenteel bezig mijn bachelor International Studies af te ronden. Na afgelopen halfjaar de functie marketing manager te hebben vervuld zal ik aankomend halfjaar de functie van voorzitter op me nemen! Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor een goed verloop van de interne en extern communicatie van onze vestiging. Ik kijk er naar uit om er aankomend halfjaar weer een leuke en leerzame tijd van te maken met mijn bestuursgenoten!
https://www.linkedin.com/in/roosuijterwaal/
Willem Raijmakers
Kwaliteitsmanager
Hey! Mijn naam is Willem, ik ben 23 jaar oud en momenteel volg ik de master Financial Management in Utrecht. In het komende halfjaar zal ik de rol van kwaliteitsmanager op mij nemen bij UniPartners. Als kwaliteitsmanager ben ik verantwoordelijk voor het optimaliseren van de interne processen. Daarnaast zal ik mij bezighouden met het waarborgen van de kwaliteit richting externe partijen.
https://www.linkedin.com/in/willem-raijmakers/
Ymke Vreeburg
Human Resources Manager
Hoi! Ik ben Ymke, ik ben 21 jaar oud en ben momenteel bezig met het afronden van mijn bachelor geschiedenis. Afgelopen halfjaar heb ik de functie van accountmanager vervuld en het komende halfjaar neem ik de functie van HR-manager op me. Als HR-manager ben ik verantwoordelijk voor de sollicitatieprocedures en zet ik mij in voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van het bestuur. Daarnaast regel ik ook leuke en leerzame trainingsdagen en zorg ik dat iedereen zich op zijn gemak voelt binnen het bestuur.
https://www.linkedin.com/in/ymkevreeburg/
Fien Hoving
Penningmeester
Hi! Ik ben Fien, 21 jaar en zit momenteel in mijn derde jaar van de bachelor Rechtsgeleerheid aan de Universiteit Leiden. Aankomend jaar zal ik de functie van financial manager op mij nemen.
Als financial manager ben ik verantwoordelijk voor de waarborging van alle financiële aspecten binnen UniPartners Leiden. De taken die behoren tot de functie van de financial manager zijn onder andere het doen van belastingaangiftes, het verwerken van lonen en het beheer van alle algemene financiële middelen. Ik kijk ernaar uit mij samen met mijn andere bestuursleden in te zetten voor UniPartners!
https://www.linkedin.com/in/fien-hoving-546046240/
Cato Verhoeff
Marketingmanager
Hi! Ik ben Cato, ik ben 21 jaar oud en ben bezig met het afronden van mijn bachelor Psychologie. Daarnaast ben ik begonnen aan de bachelor Criminologie. Aankomend jaar zal ik daarnaast de functie van marketing manager op mij nemen. Als marketing manager hou ik mij voornamelijk bezig met het vergroten van de naamsbekendheid van Unipartners Leiden en zorg ik voor de representatie op sociale media zoals LinkedIn en Instagram. Ik kijk er naar uit om aankomend jaar met mijn bestuursgenoten Unipartners Leiden nog meer op de kaart te zetten!
https://www.linkedin.com/in/catoverhoeff/
Philip Geven
Accountmanager
Hi, mijn naam is Philip, ik ben 23 jaar en zit momenteel in de laatste fase van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Aankomend halfjaar zal ik de taak van Accountmanager en Projectmanager op mij nemen. Als Accountmanager zal ik mij voornamelijk bezighouden met het onderhouden van contacten met reeds bestaande klanten en het binnen halen van nieuwe projecten. De komende is mijn doel Unipartners Leiden op de kaart te zetten middels het uitbreiden van het business netwerk. Ik kijk er erg naar uit om met ons team er een geweldig jaar van te maken!
https://www.linkedin.com/in/philipgeven/
Sjoerd Maas
Accountmanager
Hi! Mijn naam is Sjoerd, ik ben 22 jaar oud en ben mijn bachelor International Relations aan het afronden. Ik ga vanaf nu de functie Accountmanager en Projectmanager vervullen. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met huidige klanten en het binnenhalen van nieuwe projecten. Ik kijk ernaar uit om er samen met mijn bestuursgenoten een succesvol jaar van te maken!
https://www.linkedin.com/in/sjoerdmaas/
Ole Molier
Accountmanager
Hi, mijn naam is Ole, ik ben 22 jaar oud en zit momenteel in de afrondende fase van mijn studie International Studies. Aankomend half jaar zal ik de functie van Accountmanager en Projectmanager vervullen. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met huidige klanten en het binnenhalen van nieuwe projecten. Ik kijk er naar uit om samen met mijn bestuursgenoten er een leerzaam en mooi jaar van te maken!
https://www.linkedin.com/in/olemolier/

Gerelateerde vacatures

Part-time bestuursjaar UniPartners Leide...
Vestiging Leiden | Financieel
Ga een nieuwe uitdaging aan door vanaf september 2024 een bestuursjaar te doen bij Unipartners Leiden!
Bekijken
Vacature Sales Commissie
Vestiging Leiden | Financieel
Ga de uitdaging aan en sta aan het roer van de UniPartners Sales Commissie!
Bekijken
Montae & Partners Vacature
Vestiging Leiden | Juridisch
UniPartners Leiden is op zoek naar een studentconsultant die aan de slag gaat met het toetsen aan relevante Europese reg...
Bekijken

Interne Organen

Renée Bours
RvA
https://www.linkedin.com/in/rené-bours-6a53115/
Niels van de Ven
RvA
https://www.linkedin.com/in/niels-van-de-ven-a703847/
Raffi Balder
RvA
https://www.linkedin.com/in/raffi-balder-3351457/
Jochem Kest
RvT
https://www.linkedin.com/in/jochem-kest-03790aa5/
Daan van der Wal
RvT
https://www.linkedin.com/in/daanvdwal/detail/photo/
David Stuurman
RvT
https://www.linkedin.com/in/david-stuurman-404810a4/
Max Radix
RvT
https://www.linkedin.com/in/max-radix-46486a181/
Krijn Sluijs
RvT
https://www.linkedin.com/in/krijn-sluijs-3448b7193/
Alessa Wouters
RvT
https://www.linkedin.com/in/alessawouters/