Read more
Read more
Read more
Read more
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Amsterdam

Unipartners Amsterdam

We are UniPartners Amsterdam! An ambitious and dynamic academic consulting firm located on the university campuses of Vrije Universiteit and the University of Amsterdam. Since 1997, our student board members have been working incredibly hard to provide Amsterdam students with the opportunity to gain experience in the business world. We do this because we believe that when students challenge and develop themselves, they become of significant added value.

 

What can we offer you? First and foremost, you can join as a consultant! Solve challenging problems and contribute to a company’s progress with your knowledge. Interested in gaining experience in sales or marketing? Take a look at our committees. Ready for the real deal? A board year at UniPartners is not only tremendously challenging but also connects you to a vibrant network of ambitious students. An experience that stays with you for life! If you’re interested in a board year, please get in touch with us. We’re excited to connect with new board members for September 2023!

 

Looking for an exciting challenge alongside your studies, where you collaborate with fellow students and expand your network?

 

UniPartners Amsterdam is brimming with opportunities. For you too! Register or send us an email so we can tell you all about it in an online conversation. We’re eager to share our UniPartners story with you. Make this year a success and sign up!

 

Contact Register

Board and committee possibilities

Parttime bestuursjaar 2024-2025
Vestiging Amsterdam | Bestuur
Op zoek naar een leerzaam jaar vol uitdagingen waarin je je eigen onderneming aan het runnen bent, je netwerk vergroot ...
Read more
Sales Commissie 2023/2024
Vestiging Amsterdam | Commissie
Wil jij deel uitmaken van een leuk team van gemotiveerde studenten, relevante werkervaring opdoen, je CV een boost geven...
Read more
Parttime bestuursjaar 2023/2024
Vestiging Amsterdam | Bestuur
Boost je CV, vergroot je netwerk en werk samen met een gedreven team van studenten. Solliciteer nu!
Read more

Project vacancies

Vacancy - Mapping AI research groups wit...
Vestiging Amsterdam | Financieel
UniPartners Amsterdam is looking for a student to help systematically map the AI ecosystem within the Dutch research and...
Read more

Board

Juliët van Otterloo
Chairman
Hi! Mijn naam is Juliët en ik ben in september begonnen met de master Business Administration - Strategy & Organization aan de VU. Als Voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het dagelijks motiveren en ondersteunen van het bestuur om samen zo veel mogelijk uit dit jaar te halen! Daarnaast vertegenwoordig ik onze vestiging binnen het landelijke netwerk en ben ik het aanspreekpunt voor de interne en externe organen, zoals de Raad van Advies. Ik hoop dat ik samen met het bestuur nog veel mooie projecten kan gaan opzetten!
https://www.linkedin.com/in/julietvanotterloo/
Bo-Ann Edelaar
Financial Manager
Hi! Ik ben Bo-Ann, en ik heb mijn bachelor International Business Administration afgerond afgelopen jaar. In augustus ben ik begonnen met mijn bestuursjaar bij UniPartners Amsterdam als penningmeester. Dit biedt mij de kans om kennis die ik tijdens mijn studie heb opgedaan in de praktijk te brengen. Naast UniPartners houd ik me dit jaar bezig met mijn werkstudentschap en een vrijwilligersorganisatie. Ik kijk er naar uit om dit jaar een succesvol en gezellig jaar te beleven met de rest van mijn bestuur.
https://www.linkedin.com/in/bo-ann-edelaar-2751b51a3/
Sam van Rijnsoever
Financial & Sustainability Manager
Hi! Ik ben Sam, Environmental Economics masterstudent aan de UVA. Ik ben Penningmeester & Sustainabiity Manager van UniPartners Amsterdam.
Als Penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het debiteuren- en crediteurenbeheer, de tijdige uitbetaling van lonen en facturatie van onze projecten. Verder beheer ik budgetten en ben ik verantwoordelijk voor de financiële strategie, als non-profit is dit extra belangrijk.
Als Sustainability Manager ben ik verantwoordelijk voor de duurzaamheid van UniPartners Amsterdam. Zo kijk ik hoe we als UniPartners Amsterdam zelf én in onze projecten kunnen verduurzamen.
https://www.linkedin.com/in/samvanrijnsoever/
Julia Rooth
HR-& Event Manager
Hi! Ik ben Julia en naast mijn studie Psychologie aan de VU ben ik dit komende halfjaar de HR-& Event Manager van UniPartners Amsterdam. Als HR-manager ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van zowel de beste studentconsultants voor projecten als nieuwe bestuurs- en commissieleden voor onze vestiging. Daarnaast zal ik mij focussen op interne begeleiding, waarbij ik mij zal inzetten voor de persoonlijke en professionele groei van bestuur-en commissieleden.  Zo houd ik mij bijvoorbeeld bezig met het organiseren van teambuilding activiteiten en onze vaste maandelijkse feedbackmomenten en informele afsluitingen. Als Event Manager ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van evenementen, zoals bijvoorbeeld het JEW’22, en probeer ik met deze evenementen de naambekendheid van UniPartners onder zowel studenten als bedrijven te vergroten. Ik heb erg veel zin om dit komende jaar met mijn medebestuurders en commissieleden aan de slag te gaan!
https://www.linkedin.com/in/julia-rooth-11b22a1b0/
Norbert Kempen
Acquisition Manager
Hi! Ik ben Norbert, Business Analytics masterstudent en Acquisitie Manager bij UniPartners Amsterdam. Als Acquisitie Manager ben ik voornamelijk bezig met het binnenhalen van projecten en het contact met bedrijven. Dit doe je door naar netwerkborrels te gaan, een kop koffie te drinken bij een bedrijf of een online meeting in te plannen. Zo leer je allerlei takken in het bedrijfsleven kennen. Het leuke aan Unipartners is dat je echt in teamverband een bedrijf aan het runnen bent. Een unieke kans om ontzettend veel van te leren, maar die wel samen gaat met veel gezelligheid!
https://www.linkedin.com/in/norbert-kempen-21a4481b8/
Myrte Vroemen
Acquisition Manager
Hi! Ik ben Myrte en naast mijn studie Consultancy & Organizational Development, ben ik Acquisitie Manager van UniPartners Amsterdam. Ik ben aankomend jaar voornamelijk verantwoordelijk voor de waarborging van werving van projecten door o.a. gebruik te maken van LinkedIn of het bezoeken van evenement zoals netwerkborrels en de beurs. Daarnaast is dit ook een leuke manier om je netwerk te vergroten. Ik ben ervan overtuigd dat dit bestuursjaar een perfecte aanvulling zal zijn voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb ik zin in een gezellig en leerzaam jaar!
https://www.linkedin.com/in/myrte-vroemen-b76790162/
Larissa Pino
Marketing Manager
Hi! Mijn naam is Larissa en naast mijn studie Bedrijfskunde aan de VU, ben ik de Marketing Manager van UniPartners Amsterdam. Als Marketing Manager ben ik verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners, onder zowel studenten als bedrijven. Ook ben ik verantwoordelijk voor de representatie van Unipartners op social media. Het leuke aan dit bestuursjaar vind ik dat je elke dag in contact staat met allerlei partijen en ontzettend veel leerzame trainingen volgt. Mijn doel voor dit komende bestuursjaar is om UniPartners Amsterdam nog beter op de kaart te zetten voor studerend & werkend Amsterdam.
https://www.linkedin.com/in/larissa-pino-169b711b5/
Maud van Vuuren
Quality manager
Hi! Mijn naam is Maud en ik ben sinds september bestuurslid bij UniPartners Amsterdam als Kwaliteitsmanager. Ik heb een controlerende en coördinerende rol binnen het bestuur en zorg dat de kwaliteit blijft gewaarborgd binnen UniPartners Amsterdam. Naast UniPartners studeer ik rechten aan de UvA en ben ik derdejaars student. Een bestuursjaar bij UniPartners is voor mij een mooie kans om ervaring op te doen omtrent ondernemerschap. Ik heb dit jaar veel geleerd en leuke nieuwe mensen leren kennen!
https://www.linkedin.com/in/maudvanvuuren/

Internal Organs

Stefan Krauth
ABN Amro
Rogier Bolkestein
Deloitte
Jefta Lentz
Partner in Lime
Loes Meijlink
The Spark Company
Rolf Sterk
Rolf Sterk Organisatie Advies
Yvette Taminiau
VU Amsterdam

Finished projects

Marktonderzoek
Office Amsterdam | Technisch
...
Read more View all projecten
Wet- en regelgeving onderzoek
Office Amsterdam | Voeding
...
Read more View all projecten
IT-project
Office Amsterdam | Technisch
...
Read more View all projecten

Our Partners

Contact UniPartners Amsterdam

Address:

Vrije Universiteit
De Boelelaan 1105
StudentenD0k kamer 0D-11
1081 HV Amsterdam

Mailing Address:
Vrije Universiteit
De Boelelaan 1105
StudentenD0k kamer 0D-11
1081 HV Amsterdam

Telephone: +316 313 86 123
E-mail: amsterdam@unipartners.nl