Read more
Read more
Read more
Read more
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Maastricht

UniPartners Maastricht

UniPartners Maastricht, that’s us! An ambitious and dynamic academic consultancy firm located in the heart of Maastricht.

Since 1991, our student board members have been working tirelessly to provide Maastricht students with the opportunity to gain experience in the business world. We do this because we believe that when students challenge and develop themselves, they become of great value.

 

What do we have to offer to businesses? We deploy students on a project basis to solve your challenges. We even take care of project management so that your company has as few worries as possible. With our extensive database of students and young talents, we can find a suitable consultant for any task. More information about completed projects or a request for an appointment can be found under the “for organizations” section.

 

What can we offer you as a student? First and foremost, you can work as a consultant! Solve a challenging problem and help a company with your knowledge. Not sure if consultancy is right for you? Keep an eye on our events and in-house days! Prefer to gain experience in sales or marketing? Take a look at our committees. Already prepared for the real deal? A board year at UniPartners is not only extremely challenging but also makes you part of a vibrant network of ambitious students. An experience that will stay with you for life!

 

UniPartners Maastricht is overflowing with opportunities. Also for you! Sign up or come by for a cup of coffee so that we can tell you everything about it. We love sharing our UniPartners story with you; the coffee is already waiting!

Contact

What can UniPartners Maastricht mean for you? Discover it in our video!

 

Vacancies Maastricht

Market research acquisition candidates F...
Vestiging Maastricht | Financieel
UniPartners is looking for international students who can carry out market research for potential acquisition candidates...
Read more
UPM Consultancy Day 2020 (English sign u...
Vestiging Maastricht | Financieel
UniPartners Maastricht organises Consultancy Day 2020
Read more
Marketing Strategist UM
Vestiging Maastricht | Duurzaamheid
We are looking for German-speaking student consultants who want to help Maastricht University improve the marketing stra...
Read more

Board

Mees Hamerling
General Manager
Mijn naam is Cato Verkooijen, ik ben 22 jaar oud en ik bekleed momenteel de functie van General Manager binnen het bestuur. In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie, motivatie, en ondersteuning van het bestuur, het algemene beleid en de langetermijnvisie van UniPartners Maastricht. Ik houd overzicht van iedereens taken en zorg ervoor dat deze goed worden uitgevoerd. Tot slot neem ik deel aan het maandelijkse voorzittersoverleg, waar belangrijke beslissingen worden genomen voor het hele netwerk. UniPartners Maastricht biedt mij de kans om mijn studententijd te verbreden: kijken wat er allemaal mogelijk is tijdens én na mijn studie.
https://www.linkedin.com/in/cato-verkooijen-51a348221/
Kez Iedema
Financial Manager
Ik ben Lotte van der Meer, 21 jaar oud en ik ben sinds september 2022 actief als bestuurslid bij UniPartners Maastricht. De functie die ik ga vervullen is Financial Manager. Als Financial Manager ben ik verantwoordelijk voor de financiële gezondheid van UniPartners Maastricht. Ik ga me bezighouden met de begrotingen en jaarrekeningen opstellen, factureringen, financiële analyses en de belasting betalen. Hiernaast zal ik me net als de andere bestuursleden bezighouden met projectmanagement. De trainingen van UniPartners hebben mij al veel extra kennis gegeven en ik ben klaar om deze nieuwe kennis, samen met de kennis die ik heb door mijn studie, toe te gaan passen in de praktijk. Ik kijk er ontzettend naar uit om dit jaar aan de slag te gaan en om mij te ontwikkelen op professioneel, organisatorisch en sociaal vlak.
https://www.linkedin.com/in/lotte-van-der-meer-6208b11b8
Jules de Kock
Quality Manager
Mijn naam is Fleur de Gast, 21 jaar oud en momenteel begin ik aan mijn derde jaar van de bachelor International Business. Komend jaar zal ik in het bestuur van UniPartners Maastricht de functie van Quality Manager bekleden. Binnen deze rol draag ik de verantwoordelijkheid voor het waarborgen van de kwaliteit van onze interne processen en zie ik toe op het naleven van de AVG en de door ons opgestelde QMS. Daarnaast loop ik alle documenten na die namens onze vestiging zichtbaar zijn voor externe partijen. Het leuke aan de functie van Quality Manager is dat je een goed overzicht hebt van wat er speelt binnen UniPartners Maastricht. Daarbij kom je niet alleen in aanraking met de studentconsultants tijdens het managen van een project, maar ook wanneer je een eindevaluatie met ze moet uit voeren. Ik kijk er erg naar uit om komend jaar ervaring op te doen in de bedrijfswereld en leerzame trainingen te volgen. Daarnaast verwacht ik ook dat ik samen met mijn bestuursgenoten een erg plezierig jaar tegenmoet ga en samen mooie resultaten zal boeken!
https://www.linkedin.com/in/fleur-de-gast-885a8a203
Noël Cappetti
Acquisition Manager
Hi! Ik ben Noël Cappetti, 20 jaar oud en derdejaars International Business student. Na afgelopen jaar actief bezig te zijn geweest binnen de Business Commissie van UniPartners Maastricht, zal ik komend jaar in het bestuur de functie Acquisitie Manager bekleden. Binnen deze rol ben ik verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe projecten middels koude acquisitie en het netwerken. De Acquisitie Manager stelt een acquisitieplan op en controleert en coördineert de acquisitie door het bestuur maar ook door zijn eigen Business Commissie die ondersteunend acquireren op innovatieve wijze. Ik kijk er erg naar uit om komend jaar ervaring op te doen in een professionele setting en om leerzame trainingen te volgen. Ik weet zeker dat we met dit sterke, enthousiaste bestuur een geslaagd jaar zullen hebben met UniPartners Maastricht!
https://www.linkedin.com/in/noelcappetti
Puck de Wit
Event & HRD Manager
Ik ben Pleun Reijnders, 22 jaar, en ben op dit moment mijn bachelor psychologie aan het afronden. Naast mijn studie ga ik aankomend jaar de functie vervullen als Event- & HRD manager bij UniPartners Maastricht. Binnen deze functie ga ik alle evenementen organiseren in samenwerking met de event- en marketingcommissie, zoals in-housedagen en de UPM Business Day. Ook zal ik een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van het bestuur, door middel van het voeren van POP-gesprekken en trainingen. Daarnaast zet ik mij in om de projecten binnen UPM te begeleiden. Met enthousiasme kijk ik naar aankomend jaar om samen met mijn bestuur mooie resultaten te behalen.
https://www.linkedin.com/in/pleun-reijnders/
Mees Wels
Account Manager
Mijn naam is Mees Wels, ik ben 21 jaar oud en momenteel zit ik in mijn derde jaar van de studie Fiscaal Recht aan de Universiteit Maastricht. Komend jaar zal ik de functie als Accountmanager bij UniPartners Maastricht bekleden. Binnen deze rol draag ik de verantwoordelijkheid voor het onderhouden van contact met de warme contacten van onze vestiging. Verder zal ik samen met de Aquisition Manager de Bussinesscommissie leiden. Deze commissie draagt bij aan de taken die het bestuur uitvoert zoals acquisitie lopen, op bedrijfsafspraken gaan en projectspecificaties schrijven. Naast deze functiespecifieke taken zal ik zelf ook acquisitie lopen en optreden als projectmanager bij verschillende projecten. Ik kijk er erg naar uit om aankomend jaar ervaring op te doen in een professionele setting en hiermee mijzelf te ontwikkelen. Daarnaast heb ik enorm veel zin om dit samen met mijn andere bestuursgenoten te doen. Ik verwacht dat we als bestuur een erg leuke tijd tegemoet gaan waarin we mooie resultaten zullen boeken!
https://www.linkedin.com/in/mees-wels-32980a22a
Mylène Lelieveld
Marketing manager
Ik ben Carmen Duijm, 20 jaar en student International Business. Sinds februari 2023 ben ik actief als bestuurslid bij UniPartners Maastricht binnen de functie van Marketing Manager. Als Marketing Manager zal ik me voornamelijk bezighouden met het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners Maastricht bij zowel studenten en bedrijven. Daarbij ben ik verantwoordelijk voor het creëren van promotiemateriaal en de representatie van UniPartners op social media. Samen met de Event- & HRD manager zal ik komend jaar ook de Event- & Marketingcommissie gaan begeleiden. Verder hou ik mij samen met mijn medebestuurders bezig met projectmanagement en het lopen van acquisitie. Ik kijk erg uit naar aankomend jaar en ik verwacht samen met de rest van het bestuur mooie resultaten te behalen.
https://www.linkedin.com/in/carmen-duijm-408388229/
Kai van Beek
HR Manager
Mijn naam is Kai van Beek, ik ben 20 jaar en student International business. Sinds februari ben ik actief als bestuurslid bij UniPartners Maastricht waar ik de functie Human Resource manager bekleed bekleden. Als HR-manager focus ik me op de ontwikkeling van het bestuur. Ik kijk hierbij naar trainingen die een toegevoegde waarde kunnen hebben aan de ontwikkeling van het bestuur. Daarnaast hou ik me bezig met het opzetten van vacatures en het afnemen van de sollicitaties van de studentconsultants, commissieleden en bestuursleden. Verder hou ik me ook bezig met projectmanagement samen met de andere bestuurders. Ik heb tot nu toe veel ervaring opgedaan en geleerd op persoonlijk en proffesioneel gebied.
https://www.linkedin.com/in/kaivanbeek
Risico-Inventarisatie en -Evaluatie
Office Maastricht | Financieel
Stel een Risico-inventarisatie en -evaluatie op voor Resort Marina Oolderhuuske....
Read more View all vacatures
Junior Enterprise Days-Commissie
Office Maastricht | Financieel
Organiseer samen met je commissie de Junior Enterprise Days voor het nationale UniPartners netwerk!...
Read more View all vacatures
Risico-Inventarisatie en -Evaluatie
Office Maastricht | Financieel
Stel een Risico-inventarisatie en -evaluatie op voor de Steenfabriek Klinkers....
Read more View all vacatures

Advisory Board

Pascal de Boer
Raad van Advies
Maatschapslid bij Köhler de Boer Accountants. Verantwoordelijk voor de algemene kantoorleiding en de dagelijkse begeleiding en advisering van een deel van de cliëntenportefeuille.
Steven Goetstouwers
Raad van Advies
CEO en mede-eigenaar bij Admesy BV. Admesy biedt innovatieve Test & Measurement oplossingen op maat voor kleur en licht meting in productieprocessen.
Ad van Ginneken
Raad van Advies
Senior adviseur bij de Kamer van Koophandel. Verantwoordelijk voor de contacten met stakeholders in de provincie Limburg en in Europa. Tevens verantwoordelijk voor business development in Limburg en Europa.
Laurent Hoeberigs
Raad van Advies
Programma manager bij ASML Customer Supply Chain. Daarnaast werkzaam als zelfstandig adviseur, mentor en trainer voor ondernemers en (young) professionals.
Arjan van Engeland
Raad van Advies
Mede-oprichter Pasta by Michèl. Voorheen: LIOF, Rabobank en Deutsche Bank.
Jan Scheele
Raad van Advies
Eigenaar/oprichter van Caesus. Caesus ontzorgt bedrijven volledig online. Van websites en mobiele apps, tot platformen en maatsoftware. Ook zeer actief betrokken bij TEDx en Blockchain evenementen.
Armand Vliegen
Raad van Advies
Voormalig ondernemer. Schrijver van vier boeken, o.a. over grenzeloos ondernemen. Adviseert bedrijven in zakendoen over de grens.
Steffen de Lange
Raad van Advies
Adviseur innovatie en resultaatgericht ondernemen bij Iconad.
Peter Frissen
Raad van Advies
Account manager bij Rabobank Nederland.

Our Partners