Read more
Read more
Read more
Read more
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Leiden

 

 

 

UniPartners Leiden

UniPartners Leiden, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd aan de Frambozenweg dichtbij het centrum van Leiden!

Sinds februari 2016 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Leidse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen, ze van grote toegevoegde waarde zijn.

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

UniPartners Leiden loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag onze UniPartners visie met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Wat kan UniPartners Leiden voor jou betekenen? Ontdek het in minder dan een minuut!

Bestuur

Jop van Noord
Voorzitter
Hey! Mijn naam is Jop, ik ben 21 jaar oud en ik zal aankomend jaar mijn studie International Studies afronden. Na een halfjaar de functie Accountmanager te hebben vervuld, zal ik aankomend halfjaar de functie van Voorzitter op me nemen. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor een goed verloop van de interne en externe zaken van onze vestiging. Ik kijk er naar uit om de rest van ons bestuur te motiveren en er een zo goed en leuk mogelijk bestuursjaar van te maken!
https://www.linkedin.com/in/jopvannoord/
Annelisa Hehakaya
Kwaliteitsmanager
Hi! Mijn naam is Annelisa, ik ben 20 jaar en op dit moment zit ik in mijn derde jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid en economie aan de Universiteit Leiden. Het aankomende halfjaar zal ik weer de functie van Kwaliteitsmanager op mij nemen. Mijn functie houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het optimaliseren van de interne processen binnen UniPartners. Daarnaast hou ik mij bezig met het waarborgen van de kwaliteit naar externe partijen. Ik kijk er naar uit om mij samen met de andere bestuursleden in te zetten voor UniPartners!
https://www.linkedin.com/in/annelisahehakaya/
Dominique Gares
Human Resources Manager
Hoi, ik ben Dominique! Ik ben 21 jaar oud en ben momenteel bezig met mijn scriptie van de bachelor Politicologie. Het komende half jaar zal ik de functie van HR-manager vervullen. Als HR-manager ben ik verantwoodelijk voor de sollicitatieprocedures en zorg ik voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van iedereen in ons bestuur. Ook regel ik de leuke en leerzame trainingsdagen en zorg ik ervoor dat iedereen zich fijn en op z'n gemak voelt binnen het bestuur.
https://www.linkedin.com/in/dominiquegarès/
Fien Hoving
Penningmeester
Hi! Ik ben Fien, 21 jaar en zit momenteel in mijn derde jaar van de bachelor Rechtsgeleerheid aan de Universiteit Leiden. Aankomend jaar zal ik de functie van financial manager op mij nemen.
Als financial manager ben ik verantwoordelijk voor de waarborging van alle financiële aspecten binnen UniPartners Leiden. De taken die behoren tot de functie van de financial manager zijn onder andere het doen van belastingaangiftes, het verwerken van lonen en het beheer van alle algemene financiële middelen. Ik kijk ernaar uit mij samen met mijn andere bestuursleden in te zetten voor UniPartners!
https://www.linkedin.com/search/results/all/?fetchDeterministicClustersOnly=true&heroEntityKey=urn%3Ali%3Afsd_profile%3AACoAADvOb4YBVtfCSeyoFfURJCHJaW_6Rh6bE4s&keywords=fien%20hoving&origin=RICH_QUERY_SUGGESTION&position=0&searchId=0ba94523-e076-4199-b3d5-b57f6cd300a8&sid=9Rm
Roos Uijterwaal
Marketingmanager
Hi! Ik ben Roos, ik ben 21 jaar oud en ga aankomend jaar mijn bachelor International Studies afronden. Aankomend jaar mag ik daarnaast ook de functie van marketingmanager op mijn nemen. Als marketingmanager hou ik mij voornamelijk bezig met het vergroten van de naamsbekendheid van Unipartners Leiden en zorg ik voor de representatie op sociale media zoals LinkedIn en Instagram. Daarnaast hou ik me ook bezig met de website van Unipartners. Ik kijk er ontzettend naar uit om aankomend jaar met mijn bestuursgenoten Unipartners Leiden nog meer op de kaart te zetten!
https://www.linkedin.com/in/roosuijterwaal/
Philip Geven
Accountmanager
Hi, mijn naam is Philip, ik ben 22 jaar en zit momenteel in de laatste fase van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Aankomend halfjaar zal ik de taak van Accountmanager en Projectmanager op mij nemen. Als Accountmanager zal ik mij voornamelijk bezighouden met het onderhouden van contacten met reeds bestaande klanten en het binnen halen van nieuwe projecten. De komende is mijn doel Unipartners Leiden op de kaart te zetten middels het uitbreiden van het business netwerk. Ik kijk er erg naar uit om met ons team er een geweldig jaar van te maken!
https://www.linkedin.com/in/philipgeven/
Lucas van der Linden
Accountmanager
Ik ben Luc van der linden en ik zit momenteel in het derde jaar van mijn studie werktuigbouwkunde aan de TU delft. Sinds januari ben ik actief als Account- en Projectmanager bij UniPartners. Het komende halfjaar ben ik verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe projecten en met namen het onderhouden van contact met bestaande klanten.
https://www.linkedin.com/in/lucvanderlinden1/
Ymke Vreeburg
Accounntmanager
Hi!
Ik ben Ymke en ik ben 21 jaar. Ik zit op dit moment in het laatste jaar van mijn bachelor geschiedenis in Leiden. Daarnaast neem ik de rol van accountmanager op me. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met reeds bestaande klanten en het binnenhalen van nieuwe klanten. Ik kijk heel erg uit naar dit parttime bestuursjaar bij UniPartners en heb veel zin om mij zo goed mogelijk in te zetten voor de ontwikkelingsmogelijkheden tussen bedrijven en studenten.
https://www.linkedin.com/in/ymkevreeburg/

Gerelateerde vacatures

Interne Organen

Renée Bours
RvA
https://www.linkedin.com/in/rené-bours-6a53115/
Niels van de Ven
RvA
https://www.linkedin.com/in/niels-van-de-ven-a703847/
Raffi Balder
RvA
https://www.linkedin.com/in/raffi-balder-3351457/
Jochem Kest
RvT
https://www.linkedin.com/in/jochem-kest-03790aa5/
Daan van der Wal
RvT
https://www.linkedin.com/in/daanvdwal/detail/photo/
David Stuurman
RvT
https://www.linkedin.com/in/david-stuurman-404810a4/
Max Radix
RvT
https://www.linkedin.com/in/max-radix-46486a181/
Krijn Sluijs
RvT
https://www.linkedin.com/in/krijn-sluijs-3448b7193/
Alessa Wouters
RvT
https://www.linkedin.com/in/alessawouters/