Read more
Read more
Read more
Read more
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Delft

UniPartners Delft

UniPartners Delft, that’s us! An ambitious and dynamic academic consultancy based in Delft at the Nieuwe Plantage. We deploy TU Delft students on projects at various types of companies. First we determine a specific project together with a company and then we link a student to the project as a Junior Consultant. As UniPartners board member, you act as project manager during the project.

 

What can we offer you? First of all, you can get started as a consultant! Solve a challenging issue and help a company with your knowledge. Would you rather gain experience with sales or marketing? Then take a look at our committees. Are you ready for the real thing? A board year at UniPartners not only extremely challenging, but also makes you part of a vibrant network of ambitious students. An experience that you will take with you for a lifetime!

 

UniPartners Delft is brimming with possibilities. For you too! Register quickly or drop by for a cup of coffee so we can tell you all about it. We are happy to share our UniPartners story with you; The coffee is ready

 

Subscribe now

Contact

Vacancies Delft

The optimization of stakeholder reportin...
Vestiging Delft | Duurzaamheid
Optimizing stakeholder reporting for sustainable innovation with Ecowende.
Read more
Market Research Wastewater Treatment Sys...
Vestiging Delft | Duurzaamheid
Evaluating market demand for a wastewater treatment system for fluctuating water systems.
Read more
Expansion of the Dutch Water Sector
Vestiging Delft | Financieel
Expanding the Dutch water sector to an international level
Read more

Bestuur

Mees de Jong
Voorzitter
De taken van voorzitter zijn voornamelijk het opstellen van het beleid en de bewaking van de uitvoering hiervan, het motiveren van het bestuur, het onderhouden van de formele externe contacten, de interne organen en de contacten met UPN en JADE.
https://www.linkedin.com/in/mees-de-jong-676b0321a/
Annemijn van Niekerk
Kwaliteitsmanager
De Kwaliteitsmanager is, in de breedste zin, verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de vestiging, zowel van interne processen, als van uitstraling naar externe partijen. Daarnaast houdt de kwaliteitsmanager zich samen met de voorzitter bezig met de uitvoering van het beleid.
https://www.linkedin.com/in/annemijn-van-niekerk-a928211b8/
Joost Klessens
Accountmanager
De accountmanager is verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe projecten middels warme acquisitie. De accountmanagers stellen een acquisitieplan op en controleren en coördineren de acquisitie door het bestuur maar ook door hun eigen business commissie die ondersteunend acquireren en blitz-acties organiseren. Daarnaast is projectmanagement een groot deel van de taak als accountmanager.
https://www.linkedin.com/in/joost-klessens-85619a1a7/
Charlotte Bolhuis
Penningmeester
De penningmeester is verantwoordelijk voor de financiële en juridische zaken van UniPartners Delft. Dit houdt onder andere in: het versturen van facturen en betalen van de loonbelasting, de begroting opstellen, de declaraties voor studenten en bestuursleden en het waarborgen van een financiële duurzame organisatie.
https://www.linkedin.com/in/charlotte-bolhuis/
Omri Lyppens
Accountmanager
De accountmanager is verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe projecten middels koude acquisitie. De accountmanagers stellen een acquisitieplan op en controleren en coördineren de acquisitie door het bestuur maar ook door hun eigen business commissie die ondersteunend acquireren en blitz-acties organiseren. Daarnaast is projectmanagement een groot deel van de taak als accountmanager.
https://www.linkedin.com/in/omri-lyppens/
Jesse de Groot
HR Manager
De Human Resource Manager houdt zich voornamelijk bezig met de specifieke werving en selectie van projectuitvoerders, bestuursleden en commissieleden. Daarnaast zorgt de HR Manager ervoor dat het bestuur goed samenwerkt en dat de sfeer er goed in zit!
https://www.linkedin.com/in/jessej-de-groot/
Eva Wentink
Marketing Manager
De taken van de Marketing manager hebben betrekking op de interne marketing: de communicatie met de studenten. De doelstelling hierbij is tweeledig: vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners en verhogen van het aantal inschrijvingen voor zowel Junior Consultants, trainees als bestuursleden. Dit laatste gaat in samenwerking met de HR manager. Ook bij de organisatie van trainingen is de marketing Manager nauw betrokken.
https://www.linkedin.com/in/eva-wentink-5595b7219/
Joris Burghgraef
Relations Manager
De Relations manager houdt zich bezig met het opbouwen en onderhouden van de relaties van UniPartners. Denk hierbij aan relaties met andere studentenorganisaties, studentenverenigingen, studieverenigingen, masterdisputen en de TU Delft.
https://www.linkedin.com/in/joris-burghgraef-62b716179/
Demi Spee
Sustainability Manager
De sustainability manager is verantwoordelijke voor de duurzaamheid van UniPartners Delft. Hiervoor draagt zij verantwoordelijkheid over het gehele bestuur en ziet er optie dat er een duurzame draai gegeven wordt aan projecten die vanuit UniPartners Delft worden uitgevoerd.
https://www.linkedin.com/in/demi-sp%C3%A9e-42033a231/
Haalbaarheid watertoren
Office Delft | Technisch
test...
Read more View all projecten
Elkem
Office Delft | Technisch
Elkem is een van de grootste duurzame producenten van diverse typen silicium, metaallegeringen, carbon en microsilica....
Read more View all projecten
Horticoop
Office Delft | Technisch
Horticoop levert kennis, advies, innovatieve technologie, producten en installaties op de verschillende gebieden....
Read more View all projecten

Intern Organs

Robin Baaij
RvT
Madelon Hulsebos
RvT
Sietze Blok
RvT
Jort Allebrandi
RvT
Kaz Vermeer
RvT
Bob Hofstede
RvT