Read more
Read more
Read more
Read more
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Utrecht

UniPartners Utrecht

We are UniPartners Utrecht! An ambitious and dynamic student consultancy agency affiliated with Utrecht University. We have been offering students based in Utrecht the opportunity to gain experience in their future work field since 2006. We believe that students are of great added value when they challenge and develop themselves.

 

What can we offer you? First of all, you can get started as a student consultant . Solve a challenging issue and help a company with your knowledge, while having an extra income! Would you rather gain experience with sales or marketing? Then take a look at our committees . Are you ready for the real deal? A board year at UniPartners is not only extremely challenging, but also makes you part of a vibrant network with ambitious students. An experience that you will never forget!

 

UniPartners Utrecht is overflowing with opportunities. Register without obligation or come by our office so we can further inform you about our origanisation. We are happy to share our UniPartners story with you with a nice cup of coffee!

 

Contact

 

Project vacatures

Board and committee possibilities

Parttime bestuursjaar Unipartners Utrech...
Vestiging Utrecht | Bestuur
Ga een nieuwe uitdaging aan door vanaf september 2024 te starten met een bestuursjaar bij UniPartners!
Read more
Business Development Commissie '23-'24
Vestiging Utrecht | Commissie
Ben jij opzoek naar een extra uitdaging naast je studie en wil je je cv een boost geven? Geef je dan nu op voor de Busin...
Read more
Vacature parttime bestuur 2024
Vestiging Utrecht | Bestuur
Ga een nieuwe uitdaging aan door vanaf februari 2024 te starten met een bestuursjaar bij UniPartners!
Read more

Board

Iris Schouten
Chairman
Mijn naam is Iris, ik ben 21 jaar en studeer Rechtsgeleerdheid aan de UU. Naast mijn studie vind ik het ook erg leuk om me in de praktijk te oriënteren. Sinds februari 2022 heb ik de functie als marketingmanager vervuld. Het komende halfjaar zal ik de functie van voorzitter op mij nemen. Ik houd mij onder andere bezig met het algemene beleid, duurzame groei en het ondersteunen van mijn medebestuurders. Mijn hoofddoel is om UniPartners Utrecht in goede banen te leiden en door te laten ontwikkelen. Ik ben dan ook erg enthousiast om deze uitdaging samen met mijn medebestuurders aan te gaan.
linkedin.com/in/iris-schouten-b639a0225
Niels Vixseboxse
HR-Manager
Ik ben Niels, 23 jaar en zit momenteel in de afstudeerfase van mijn bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen. Tijdens mijn studie ben ik op zoek gegaan naar een manier om nuttige praktijkervaring op te doen dat in het verlengde van mijn interesses ligt. UniPartners, als adviesbureau, biedt daarin de perfecte kans om deze praktijkervaring op te doen. Ik kijk er erg naar uit om een jaar lang veel te leren op gebied van sales, consultancy en projectmanagement. Als HR-manager ben ik verantwoordelijk voor de studentwerving, selectieprocedures en inwerkperiodes van bestuursleden, commissieleden en studentconsultants. Daarnaast houd ik mij bezig met zowel de persoonlijke als professionele ontwikkeling van het bestuur door er voor te zorgen dat wij relevante trainingen kunnen volgen en persoonlijke evaluaties te houden.
linkedin.com/in/niels-vixseboxse-ab4294210
Zayra Devere
Marketing Manager
Ik ben Zayra, 22 jaar en ik ben sinds februari 2022 actief bij UniPartners Utrecht. Na het afronden van mijn scriptie was ik op zoek naar een uitdaging waarbij ik mij meer zou kunnen verdiepen in het bedrijfsleven en hoe verschillende organisaties fungeren. Het afgelopen halfjaar heb ik de rol van PR-manager vervuld en zal ik het tweede half jaar de rol van marketingmanager op mij nemen. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor de marketingstrategie van UniPartners Utrecht, beheer ik de social media accounts en verzorg ik de promotie acties. Op deze manier hoop ik aan andere bedrijven en studenten over te brengen hoe waardevol UniPartners is.
linkedin.com/in/zayra-devere-6421b3228
Yildez Coppens
Quality Manager
Hi! Ik ben Yildez, 21 jaar en heb net mijn bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap afgerond. Naast dat ik dit jaar de minor Arbeids- en Organisatiepsychologie volg, maak ik sinds september 2022 ook deel uit van het UniPartners Utrecht bestuur. Binnen het bestuur vervul ik naast projectmanager ook de rol van kwaliteitsmanager. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor de interne en externe kwaliteit van UniPartners. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat mijn medebestuurders hun taken zo goed en efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. Daarnaast controleer ik alle uitgaande documentatie en voer ik na het afronden van een project eindevaluaties uit met de opdrachtgevers en de studentconsultants. Zo kunnen we de kwaliteit van UniPartners en de diensten die wij leveren zo hoog mogelijk houden.
https://www.linkedin.com/in/yildezcoppens/
Immo Epema
Account Manager
Mijn naam is Immo Epema en ik ben de eerste helft van komend bestuursjaar de accountmanager. Als account manager ben ik verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van relaties met zakelijke partners. Mijn belangrijkste verantwoordelijkheden liggen dan ook in het relatiebeheer. Naast dit kijk ik ook mee met klanten om uitdagingen binnen hun organisatie in kaart te brengen en te kijken waar UniPartners in zou kunnen ondersteunen. Ik kijk uit naar het komende half jaar en zal mij volledig gaan inzetten voor UniPartners!
https://www.linkedin.com/in/immo-epema-69ab39189/
Bob van Eck
PR-Manager
Ik ben Bob, 22 jaar oud en student Rechtsgeleerdheid aan de UU. Sinds september ben ik PR-manager bij UniPartners Utrecht. Ik zal mij vooral bezighouden met het contact tussen studie-, sport- en studentenverenigingen. Hierdoor wordt UniPartners bekender onder de studenten en kunnen wij deze studenten aan een mooie bijbaan helpen. Daarnaast zal ik ook evenementen organiseren en projectmanagement uitvoeren. Ik kijk er erg naar uit om mezelf aankomend jaar verder te ontwikkelen en UniPartners Utrecht naar een nog hoger niveau te tillen.
https://www.linkedin.com/in/bob-van-eck-1a342b201/
Sten Jongsma
Acquisition Manager
Mijn naam is Sten Jongsma en ik kom uit het hoge noorden, namelijk Groningen. Dit jaar rond ik, na een half jaar in Madrid gestudeerd te hebben, de studie Bestuurs- en Organisatiewetenschappen af in Utrecht. Daarnaast ben ik een liefhebber van sport en treed ik af en toe op als gitarist bij bruiloften en in restaurantjes. Dit jaar ben ik bij UniPartners verantwoordelijk voor de acquisitie en zal ik net als de anderen dienen als projectmanager. Hier kan ik mijn interesse in het bedrijfsleven combineren met het helpen van studentconsultants in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik kijk erg uit naar dit jaar en alle uitdagingen die daarbij komen kijken!
https://www.linkedin.com/in/sten-jongsma-195b341b7/
Laura Roest
Financial- & Sustainability Manager
Ik ben Laura Roest en ik ben vierde jaars Global Sustainability Science student. Dit jaar zal ik de rollen van financieel manager en sustainability manager vervullen. Als financieel manager ben ik verantwoordelijk voor de geldzaken en financiële gezondheid van onze organisatie. Verder zal ik als sustainability manager de duurzaamheid rondom UniPartners optimaliseren.
https://www.linkedin.com/in/laura-roest-087652200/

Internal Organs

Pieter Peelen
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/pieterpeelen?authType=NAME_SEARCH&authToken=RFq_&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A13235894%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-2-2%2CtarId%3A1469444476141%2Ctas%3Apieter
Marsja Wieringa
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/marsja-wierenga-6806a35/
Stijn Jennen
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/stijn-jennen-403665a5/
Feiko Kloosterman
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/feikokloosterman/
Gerard Langezaal
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/gerardlangezaal/
Sebe Buitenkamp
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/sebe-buitenkamp-026b833?authType=OUT_OF_NETWORK&authToken=zYfj&locale=en_US&srchid=2141677131469442841551&srchindex=1&srchtotal=12&trk=vsrp_people_res_name&trkInfo=VSRPsearchId%3A2141677131469442841551%2CVSRPtargetId%3A11866206%2CVSRPcmpt%3Aprimary%2CVSRPnm%3Afalse%2CauthType%3AOUT_OF_NETWORK
Tim Brinkman
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/timbrinkman?authType=NAME_SEARCH&authToken=gONw&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A38911042%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469445342799%2Ctas%3Atim
Friso Huizinga
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/frisohuizinga?authType=NAME_SEARCH&authToken=MauN&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A38787898%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469446803072%2Ctas%3Afriso
Annika Aerts
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/annikaaerts?authType=NAME_SEARCH&authToken=iVjO&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A33341825%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469445426802%2Ctas%3Aannika
Remco de Ruiter
Raad van Toezicht
Ik heb in het jaar 2009 - 2010 met veel plezier deel uitgemaakt van het bestuur van Unipartners Utrecht. Ik heb destijds voor Unipartners gekozen omdat ik naast mijn studie graag wilde ontdekken of consultancy dan wel ondernemerschap bij mij zou passen. Het runnen van deze non profit consultantcy organisatie bleek achteraf de perfecte uitdaging. Ik heb geleerd om mijn probleem oplossend vermogen te vertalen naar een dienst en ontdekt dat naast het bedenken van oplossingen ook het in de praktijk brengen van ideeën een flinke dosis uitdagingen met zich meebrengt. Mijn collega bestuurders zie ik nog steeds regelmatig, wat voor mij ook wat zegt over het plezier dat Unipartners ons gezamenlijk heeft gebracht. Na het afronden van mijn studie ontdekte ik al snel dat er vanuit het bedrijfsleven veel interesse was in mijn Unipartners ervaring en dat het mij heeft geholpen om een voet tussen de deur te krijgen bij het vinden van een leuke startersfunctie. Uiteindelijk ben ik na mijn Unipartners jaar als consultant gaan werken voor Yellowtail B.V (http://www.yellowtail.nl/)., een kleine ondernemende consultancy organisatie die afgelopen jaren flink gegroeid is. Na 1.5 jaar ben ik tot de conclusie gekomen dat ik vakinhoudelijk meer op mijn vakgebied (Human Resources) wilde focussen en heb ik de switch gemaakt naar het management traineeship HR bij Shell. Tijdens de sollicitatie procedure kon ik opnieuw putten uit voorbeelden en successen uit mijn Unipartners tijd. Inmiddels ben ik 3 jaar werkzaam binnen Shell en daarnaast nog steeds nauw betrokken bij Unipartners. Naast mijn rol in de raad van toezicht kan ik het niet laten om tijdens mijn gastcolleges op Universiteit Utrecht altijd de kansen die Unipartners biedt te benoemen!
https://www.linkedin.com/in/remcoderuiter?authType=NAME_SEARCH&authToken=XsB3&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A56847917%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469446679648%2Ctas%3Arem
Joren Bozon
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/jbozon/
Jeroen van Olffen
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/jeroenvanolffen1/
HR-beleidsvraagstuk - Gemeente Bunnik
Office Utrecht | Sociaal
In opdracht van de gemeente Bunnik heeft de consultant van UniPartners Utrecht een aantal onderwerpen binnen het Human Resource (HR) beleid van de gemeente onder de loep genomen. De gemeente Bunnik liep namelijk tegen enkele uitdagingen aan, waarvoor de consultant een aanpak voor op korte en lange termijn heeft opgesteld. Hierbij speelt de krapte op de arbeidsmarkt een grote rol en wilde gemeente Bunnik daarnaast in andere onderwerpen inzage krijgen. Door het aangeleverde adviesrapport kan gemee...
Read more View all projecten
Marktonderzoek - Notuleeracademie
Office Utrecht | Economisch
De eigenaresse van de Notuleeracademie wilde inzichten in de marktpositie van haar onderneming. Met andere woorden: heeft de Notuleeracademie een toekomst wanneer zij besluit te stoppen? De eigenaresse wilde graag dat een studentconsultant in kaart bracht welke opties zij heeft met betrekking tot het verkopen van de Notuleeracademie. Daarnaast wilde zij weten of en hoe de Notuleeracademie verder kon groeien. De studentconsultant hielp de eigenaresse om al haar opties op een rijtje te zetten en z...
Read more View all projecten
Management procesoptimalisatie - Van Wijnen
Office Utrecht | Sociaal
De consultants van Unipartners Utrecht zijn bij bepaalde sessies van Van Wijnen ingezet om het managementsysteem te herstructureren aan de hand van het 'Zo Werken Wij' proces. De kennis en vaardigheden van de consultants maakten hen een waardevolle ondersteuning, doordat zij in staat waren om de processen tijdens de sessies direct uit te werken. Hiermee worden de procesbeschrijvingen op een juiste manier verwerkt, geëvalueerd en verbeterd om tot een blauwdruk te komen die Van Wijnen zal toepass...
Read more View all projecten