Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Groningen

UniPartners Groningen

 

Wij zijn UniPartners Groningen. Wij zijn een ambitieus en gepassioneerd academisch adviesbureau gevestigd in de binnenstad van Groningen.

 

Al sinds 1993 bieden wij Groningse studenten de kans om ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen, ze van grote toegevoegde waarde zijn voor organisaties in Noord-Nederland.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als consultant. Je zult dan uitdagende vraagstukken van bedrijven oplossen tegen een aantrekkelijk salaris. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend, maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van getalenteerde studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

Zoals je leest loopt UniPartners Groningen over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in voor onze studentenpool en volg ons op social media om op de hoogte te blijven van alle vacatures. Ook kun je langskomen voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartnersverhaal met jou!

 

Contact opnemenInschrijven

Bestuur

Mikki Gertsen
Voorzitter
Mijn naam is Mikki Gertsen. Ik ben de voorzitter van UniPartners Groningen. Naast mijn bestuursjaar zal ik dit jaar de bachelor International Business aan de RUG afronden. Als voorzitter ben ik intern verantwoordelijk voor onder meer het algemeen beleid, de langetermijnvisie en de coördinatie, motivatie en ondersteuning van het bestuur. Extern draag ik de verantwoordelijkheid naar verschillende partijen. Tot slot neem ik deel aan het landelijk voorzittersoverleg, waar belangrijke beslissingen voor het hele netwerk worden genomen. Mijn bestuursjaar zal in het teken staan van kwaliteit en professionaliteit.
https://www.linkedin.com/in/mikkigertsen
Daniël Zwaal
Financieel Manager
Mijn naam is Daniël Zwaal, ik ben 21 jaar en dit jaar zal ik de functie penningmeester vervullen bij UniPartners Groningen. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie en beslissingen. Dit betekent dat ik me bezighoud met het versturen van facturen, het opstellen van de begroting en het behouden van een financieel duurzame organisatie. Naast mijn bestuursjaar ben ik bezig met het afronden van mijn Bachelor Bedrijfskunde aan de RUG en ben ik in mijn vrije tijd veel aan het sporten. Ik kijk uit naar deze leuke uitdaging en hoop hier veel van te leren en mijn netwerk te vergroten door in contact te komen met het bedrijfsleven.
https://www.linkedin.com/in/danielzwaal/
Daphne Nagel
Kwaliteits- en Eventmanager
Mijn naam is Daphne Nagel en sinds september vervul ik de rol van Kwaliteits- en Eventmanager bij UniPartners Groningen. Ik ben 23 jaar oud en heb afgelopen zomer mijn master Business Administration Health succesvol afgerond. Als kwaliteitsmanager ben ik verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van onze projecten en andere inkomende en uitgaande documentatie. Daarnaast draag ik zorg voor het controleren en indien nodig verbeteren van onze werkprocessen. Dit jaar neem ik ook de rol van Eventmanager op me. Hierbij zal ik de marketing- en eventcommissie ondersteunen en een consultancy evenement organiseren. Ik kijk enorm uit naar mijn bestuursjaar en hoop vele bedrijven te leren kennen, waardevolle ervaring op te doen voor het bedrijfsleven en vooral zoveel mogelijk studenten bekend te maken met UniPartners.
Vanuit mijn functie binnen UniPartners waarborg ik de kwaliteit van de projecten en andere inkomende en uitgaande documentatie. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor het controleren en waar nodig verbeteren van onze werkwijze. Verder ben ik dit jaar ook de eventmanager, waarbij ik de marketing- & eventcommissie zal ondersteunen. Ik kijk ontzettend uit naar mijn bestuursjaar en hoop zowel vele studenten en bedrijven, als de organisatie UniPartners Groningen te zien ontwikkelen!
https://www.linkedin.com/in/daphne-nagel-a74037155
Jeroen Klein
HR-Manager
Mijn naam is Jeroen Klein, en ik kom oorspronkelijk uit Amersfoort. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Bedrijfskunde afgerond, waarna ik dit jaar de positie van Human Resource manager zal innemen bij UniPartners Groningen. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de sollicitaties, de bestuurs- en commissiewerving en het bewaren van een goede dynamiek in de groep. Verder houd ik me bezig met het regelen van trainingen, gericht op de persoonlijke & professionele ontwikkeling van het bestuur en de studentconsultants. Ik kijk uit naar deze leuke, nieuwe uitdaging!
https://www.linkedin.com/in/jeroen-klein-4a1262253
Floris Schuurman
Marketing Manager
Mijn naam is Floris Schuurman en ik ben marketingmanager van UniPartners Groningen. Daarnaast ben ik bezig met het afronden van de bachelor Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als marketingmanager ben ik verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid en het onderhouden van contacten met sport-, studie-, en studentenverenigingen. Ik heb veel zin in komend jaar!
https://www.linkedin.com/in/florisschuurman
Julian Kuling
Acquisitie Manager
Ik ben Julian en ben student International Business aan de RUG en ga dit jaar afstuderen. Dit jaar ben ik de Acquisitie Manager bij UniPartners Groningen, dit betekend dat ik verantwoordelijk ben voor alle koude contacten.
https://www.linkedin.com/in/julian-kuling-166654207
Anne van Gils
Account- en Sustainabilitymanager
Mijn naam is Anne van Gils. Ik ben de account- en sustainability manager van UniPartners Groningen. Naast mijn bestuursjaar ben ik bezig met de masters Supply Chain Management en Technology and Operations Management. Als accountmanager ben ik medeverantwoordelijk voor het opdoen van nieuwe zakelijke contacten, als het warmhouden van relaties. Hierdoor zorg ik ervoor dat wij ons steeds weer in mooie nieuwe projecten kunnen storten. Daarnaast zal ik netwerkevementen bezoeken om UniParners Groningen beter op de kaart te zetten. Ik kijk uit naar een jaar gevuld met veel nieuwe ervaringen, lastige uitdagingen en mooie leermomenten!
https://www.linkedin.com/in/anne-van-gils-b28040203

Project vacatures

Onderzoek naar schakelklassen in het ond...
Vestiging Groningen | Overig
Onderzoek naar schakelklassen in het onderwijs voor de onderwijsbesturen van de gemeente Groningen
Bekijken
Procesoptimalisatie | Interzorg
Vestiging Groningen | Gezondheid
Procesoptimalisatie cliëntreis voor Interzorg Noord-Nederland!
Bekijken
Marktonderzoek | SolidLux
Vestiging Groningen | Marketing
Marktonderzoek naar trends en behoeftes in metaalmarkten
Bekijken

Bestuur en commissie mogelijkheden

Bestuursjaar UniPartners Groningen febru...
Vestiging Groningen | Bestuur
Sta aan het roer van je eigen onderneming door een bestuursjaar te doen bij UniPartners Groningen!
Bekijken
Bestuursjaar UniPartners Groningen | 202...
Vestiging Groningen | Bestuur
Sta aan het roer van je eigen onderneming door een bestuursjaar te doen bij UniPartners Groningen!
Bekijken
Bestuursjaar UniPartners Groningen febru...
Vestiging Groningen | Bestuur
Sta aan het roer van je eigen onderneming door een bestuursjaar te doen bij UniPartners Groningen!
Bekijken

Marketing & Event commissie

Lieke, Sil, Eva & Floor

 

De hoofddoelen van deze commissie zijn het organiseren van de Junior Enterprise Day en het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners. Tijdens de Junior Enterprise Day komen de bestuurder van alle UniPartners vestigingen vanuit heel Nederland naar Groningen om hier in contact te komen met interessante bedrijven. Wij helpen mee door een stukje acquisitie te plegen, dus eventuele bedrijven benaderen en praktische zaken zoals het hostel en de locaties regelen.

 

Om meer naamsbekendheid te bereiken houden wij ons bezig met gevarieerde marketinggerelateerde activiteiten, zowel online als offline. Hierbij kun je denken aan het het ontwikkelen en uitdelen van promotiemateriaal en het bedenken van activiteiten. Wij contacteren bijvoorbeeld bedrijven voor het aangaan van winacties. Het leuke aan deze commissie is de vrijheid en de uitdaging die je krijgt om samen met je commissieleden te sparen over acties en deze uit te voeren, waar je al je creativiteit op los kan laten. Ook krijg je als commissielid veel trainingen aangeboden, wat deze commissie extra leerzaam maakt. Het is een goede plek om jezelf te kunnen ontwikkelen.

Interne organen

Herwin Kompagnie
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/herwinkompagnie/
Anne-Jan Mulder
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/anne-jan-mulder-15a11651/
Kees Tillema
Raad van Advies
Dr Kees Tillema is directeur van Het Zuiderlicht Managementadviseurs en verbonden als hoofddocent management accounting & control aan de Rijksuniversiteit van Groningen.
https://www.linkedin.com/in/kees-tillema-a4b1b34/
Gerda Zijlstra
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/gerda-zijlstra-2768687b/
Jelmer Mulder
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/jelmermulder/
Rutger Bijl
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/rutger-bijl-218692129/
Lisanne Grimme
Raad van Toezicht
Lisanne Grimme is freelance strategisch consultant & digital tansformation manager. Ze werkt in verschillende branches (verzekeraars, banken, recyclin non-profit) en internationaal met focus op Nederland en Oost-Afrika.
https://www.linkedin.com/in/lisanne-grimme-9241b143/
Iris Pot
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/irispot/

Onze partners

Bekijk meer partners