Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Nederland

UniPartners Nederland

UniPartners Nederland, dat zijn wij! Nationaal orgaan van een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in de 12 universiteitssteden van Nederland!

 

Al sinds 1991 werken onze studentbestuurders onwijs hard om de juiste strategie uit te zetten voor het UniPartners netwerk en onze vestigingen zo optimaal te ondersteunen in hun missie: de studenten van Nederland zichzelf laten uitdagen en ontwikkelen door ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Wij geloven namelijk in studenten die het beste uit zichzelf willen halen.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Klik eens op mogelijkheden! Daar zie je dat je bij ons jezelf verder kan ontwikkelen door middel van een commissie. Klaar om het groter aan te pakken? Een bestuursjaar bij UniPartners Nederland is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

Er zijn dus vele mogelijkheden, ook  voor jou! Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

 

Contact opnemen

Bestuur

Lars ten Hacken
Voorzitter & Strategisch Manager
Hey! Ik ben Lars ten Hacken en dit jaar ben ik voorzitter en strategisch manager van UniPartners Nederland. Nadat ik de bachelor technische natuurkunde heb afgerond aan de TU Eindhoven heb ik voor een bestuursjaar bij UniPartners Nederland gekozen om mijzelf verder te ontwikkelen op vlakken die tijdens mijn studie niet aan bod komen, en om mij te orienteren op masteropleidingen en de arbeidsmarkt. Als voorzitter sta ik aan het hoofd van UniPartners en ben ik eindverantwoordelijke voor het reilen en zeilen van het gehele UniPartners netwerk. In de praktijk deel ik deze verantwoordelijkheid met mijn bestuursgenoten en houd ik mij vooral bezig met het leiden van vergaderingen en overleggen, het beleid van het UniPartners netwerk en de communicatie vanuit ons bestuur naar het netwerk. Als strategisch manager zal ik dit jaar bezig zijn met het langetermijnbeleid, de visie en de interne structuur van het UniPartners netwerk.
https://www.linkedin.com/in/lars-ten-hacken/
Kirsten Visser
Acquisitie & Event Manager & Vicevoorzitter
Hi! Mijn naam is Kirsten en aankomend jaar vervul ik de functies als Account- en Event manager & Vice-voorzitter bij UniPartners Nederland. Afgelopen jaar heb ik de bachelor Industrial Engineering aan de Technische Universiteit Eindhoven afgerond en ik was opzoek naar een gave extra curriculaire uitdaging waarna ik bij UniPartners terecht ben gekomen. Als accountmanager heb ik veel contact met bedrijven en ben ik verantwoordelijk voor alle sales binnen het UniPartners netwerk. Dit biedt mij de mogelijkheid om mij goed te oriënteren op verschillende bedrijven, zodat ik een beter beeld krijg waar ik later zou willen werken. Als vicevoorzitter ben ik verder verantwoordelijk voor het contact met de vestigingen en de oud UniPartners bestuurders. Daarnaast leer ik als Event manager om grote evenementen op te zetten door bijvoorbeeld het organiseren van trainingsweekenden voor het netwerk. Als UniPartners Nederland sta je in contact met alle studentensteden in Nederland. Hierdoor ontmoet ik veel nieuwe en verschillende studenten wat mij veel energie geeft. Ben je nieuwsgierig geworden naar één van mijn functies of UniPartners in het algemeen? Stuur een mailtje en dan kan ik je meer vertellen!
https://www.linkedin.com/in/kirsten-v-349636161/
Daniëlle Berghege
Kwaliteits-, Juridisch- & IT- Manager
Hi, ik ben Daniëlle Berghege, ik heb afgelopen collegejaar mijn bachelor Industrial Engineering afgerond en ik doe nu met veel plezier een full time tussenjaar bij UniPartners Nederland. Binnen UniPartners Nederland vervul ik de rol van kwaliteitsmanager, dit houdt in dat ik streef naar het behouden van de kwaliteit binnen het netwerk en het verbeteren hiervan. Ik probeer hier zowel mijn bestuurs- als functiegenoten dan ook goed voor te motiveren. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het IT en Juridisch departement. Wat respectievelijk inhoudt dat ik de IT zaken van het netwerk beheer en dat ik contracten controleer, maar ook het aanspreekpunt voor juridische vragen vanuit het netwerk ben.
Al met al kijk ik erg uit naar wat komend jaar mij gaat brengen op allerlei verschillende gebieden!
https://www.linkedin.com/in/danielleberghege/
Jesper Vis
Financieel & Internationaal Manager
Hoi, ik ben Jesper en ik was na vier jaar Technische Natuurkunde studeren aan de Technische Universiteit in Eindhoven toe aan wat anders dan studeren. Zodoende ben ik terechtgekomen bij UniPartners Nederland, waar ik nu de rol vervul van Financieel en Internationaal Manager. Als Financieel Manager beheer ik de financiële administratie van UniPartners Nederland. Ook ben ik verantwoordelijk voor het doen van grote inkopen voor het gehele UniPartners netwerk. Daarnaast vertegenwoordig ik als Internationaal Manager Nederland bij de 4 jaarlijkse conferenties en ledenvergaderingen van het Europese netwerk waarbij wij aangesloten zijn. Hierbij krijg je de kans om waardevolle kennis en ervaringen uit te wisselen met bestuurders uit alle uithoeken van Europa!
https://www.linkedin.com/in/jesper-vis/
Bente Kassels
HR- & Sustainability Manager
Hi! Mijn naam is Bente Kassels en afgelopen vier jaar heb ik gestudeerd aan Tilburg University, waar ik de bachelors Psychologie en Ondernemingsrecht heb afgerond. Momenteel doe ik een full time bestuursjaar bij UniPartners Nederland en vertolk ik hier met veel enthousiasme de functie van HR-manager en Sustainability manager. Als HR-manager zal ik mij bezig houden met het organiseren van trainingen voor het UniPartners netwerk en zal ik mij inzetten voor de ontwikkeling van mijn medebestuurders op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Daarnaast zal ik mij bezighouden met de Bestuurswerving van het volgende bestuur. Als sustainability manager zal ik mij focussen op het verduurzamen van het UniPartners netwerk en zal ik een Greenweek organiseren.
https://www.linkedin.com/in/bentekassels/

UniPartners vestigingen

Door je in te schrijven word jij het nieuwste lid van ons ambitieuze UniPartners netwerk. Maar jouw ontwikkeling begint natuurlijk op regionaal niveau! Klik hier links op de vestiging uit jouw regio om te zien hoe zij jou verder helpen in je ontwikkeling.

Liever direct op de hoogte gehouden worden van vacatures en evenementen in jouw regio? Schrijf je dan nu in!Inschrijven

UniPartners Groningen

Wij zijn UniPartners Groningen. Dé brug naar het bedrijfsleven in de regio Noord-Nederland. Wij geloven in ontwikkeling en willen jou de kans bieden het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Twente

UniPartners Twente, dat zijn wij! Dé brug naar het bedrijfsleven in de regio Oost-Nederland. Wij geloven in ontwikkeling en willen jou de kans bieden het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Amsterdam

Wij zijn UniPartners Amsterdam. Wij bieden studenten van beiden universiteiten in Amsterdam de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Wageningen

Leuk dat je klikt! Wij zijn UniPartners Wageningen. Wij vormen de brug naar het bedrijfsleven en bieden studenten de kans zichzelf te ontwikkelen. Ook aan jou!

Meer weten over UniPartners Wageningen. Klik dan op lees meer. Direct op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Utrecht

Leuk dat je klikt! Wij zijn UniPartners Utrecht. Wij vormen de brug naar het bedrijfsleven en bieden studenten de kans zichzelf te ontwikkelen. Ook aan jou!

Meer weten over UniPartners Utrecht. Klik dan op lees meer. Direct op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Nijmegen

Wij zijn UniPartners Nijmegen! Wij bieden studenten van de Radboud Universiteit de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Leiden

UniPartners Leiden, dat zijn wij! Als jongste lid van het UniPartners netwerk staan wij te springen om de Leidse studenten te de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Meer weten over UniPartners Leiden? Klik dan op lees meer. Liever direct op de hoogte gehouden worden van vacatures en evenementen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Delft

Wij zijn UniPartners Delft! Wij bieden studenten van de Technische Universiteit Delft de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Rotterdam

Leuk dat je klikt! Wij zijn UniPartners Rotterdam. Wij vormen de brug naar het bedrijfsleven en bieden studenten de kans zichzelf te ontwikkelen. Ook aan jou!

Meer weten over UniPartners Rotterdam. Klik dan op lees meer. Direct op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Tilburg

Wij zijn UniPartners Tilburg! Wij bieden studenten van Tilburg University de kans om naast hun studie ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Eindhoven

UniPartners Eindhoven, dat zijn wij! Als oudste vestiging van het UniPartners netwerk hebben wij al ruim 30 jaar ervaring met ambitieuze studenten en hun ontwikkeling. Ben jij de volgende?

Meer weten over UniPartners Eindhoven? Klik dan op lees meer. Liever direct op de hoogte gehouden worden van vacatures en evenementen? Schrijf je dan in!

Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Nederland

UniPartners Nederland? Dat is het nationaal orgaan! Wij zetten de strategie uit en ondersteunen de vestigingen in hun missie: studenten de kans bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer.


Lees meer...

Inschrijven

UniPartners Maastricht

Wij zijn UniPartners Maastricht. Dé brug naar het bedrijfsleven in de regio Limburg. Wij geloven in ontwikkeling en willen jou de kans bieden het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op lees meer. Al besloten dat je onderdeel wilt uitmaken van ons netwerk? Schrijf je direct in!

Lees meer...

Inschrijven

Raad van Advies & Raad van Toezicht

Mark Booy
Raad van Advies
Mark Booy is al sinds lange tijd betrokken bij UniPartners Nederland en heeft jaren lange ervaring met het geven van Acquisitie en Sales trainingen aan de vestigingen van het UniPartners netwerk. Tegenwoordig doet hij dit vanuit zijn eigen bedrijf: BeWise
https://nl.linkedin.com/in/markbooy
Anne Willem van der Meulen
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/awvandermeulen/
Daniela Simbula
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/danielasimbula/
Hubert Simonis
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/hubertsimonis/
Machiel Postema
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/machiel/
Remco Spruyt
Raad van Advies
Remco Spruyt is werkzaam op het gebied van Internal Audit, Risico Management en Corporate Governance. Hij is zijn carrière gestart als consultant bij KPMG Consulting en Deloitte Risk Advisory en heeft vervolgens gewerkt als Internal Auditor en Risk Manager bij de Bijenkorf en Optiver. Recentelijk is hij als zelfstandig consultant bij verschillende organisaties betrokken geweest op het gebied van Audit & Risk. Tijdens zijn studie Bedrijfskunde is Remco projectleider en voorzitter geweest van UniPartners Groningen.
https://www.linkedin.com/in/remcospruyt/
Leone de Winter
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/leone-de-winter-359975185/
Janine Visser
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/janine--visser/
Ayu Ritzema
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/ayu-ritzema/
Michael Moss
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/michaelmoss3/
Revo Loonen
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/revoloonen/