Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Project

Vestiging Nijmegen | Economisch

Bedrijfsinformatie

Zo’n 35 jaar geleden startte Henk van Hulst met de handel in gebruikte bouwmaterialen in een boerenschuur in Wamel. Inmiddels is Hulst Houthandel flink gegroeid. In 2014 is de houthandel bijvoorbeeld flink uitgebreid. Anno nu bestaat de houthandel uit een houtgroothandel en een moderne, zeer uitgebreide frezerij en zagerij.

Projectomschrijving

Dit project had als doel om Houthandel van Hulst vooruit te helpen met de promotie richting jong talent op financieel- en ICT-gebied, zodat Houthandel van Hulst in de toekomst in staat is om meer personeel aan te trekken vanuit deze opleidingen. De mogelijkheden die er op dit gebied zijn werden via dit project kenbaar gemaakt aan Houthandel van Hulst en kunnen in de toekomst worden toegepast. Daarnaast moest dit onderzoek uitwijzen wat Houthandel van Hulst kan doen om de jonge werknemers voor een langere periode bij het bedrijf te houden.

Het resultaat van dit onderzoek nam de vorm aan van een onderzoeksrapport. Dit rapport bood inzicht in promotiekanalen en de voorkeuren onder studenten op ICT-gebied. Daarnaast leverde het rapport inzicht in de motieven van jonge werknemers om bij het bedrijf te blijven. Het onderzoeksrapport bevatte daarnaast concrete handvatten om de verkregen inzichten in de praktijk toe te passen. Deze handvatten werden aan de hand van de onderzoeksresultaten door de studentconsultant geïnterpreteerd.

Meer projecten

Marktondezoek & Klanttevredenheidsonderz...
Vestiging Nijmegen | Economisch
Bekijken
Promotieplan
Vestiging Nijmegen | Economisch
Er werd een promotieplan geschreven waarin handvatten werden geboden hoe de doelgroepen van Ariës Natuursteen het beste...
Bekijken
Optimalisatie Dienstaanbod
Vestiging Nijmegen | Economisch
Het doel van dit project was om inzicht te krijgen in mogelijke kansen voor Beijer Advies om zo het dienstenaanbod te...
Bekijken