Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Project

Elkem
Vestiging Delft | Technisch

Bedrijfsinformatie

Elkem is een van de grootste duurzame producenten van diverse typen silicium, metaallegeringen, carbon en microsilica. De thuisbasis van Elkem bevindt zich in Noorwegen, waar het in 1904 is opgericht. De producten van Elkem worden over de hele wereld verkocht en internationaal transport vormt dan ook een belangrijke schakel in de waardeketen van het bedrijf. Om het benodigde scheepvaartverkeer in goede banen te leiden, heeft Elkem in Nederland haar Maritime Center.

Projectomschrijving

Het Maritime Center is onder andere verantwoordelijk voor het verbinden van het aanbod van carriers (vervoerders) aan de productiefaciliteiten en klantlocaties van Elkem. Middels een tender (aanbesteding) kunnen carriers meedingen om een bepaald transport uit te voeren. Elkem gebruikte een model om uit verschillende aanbiedingen de beste te kiezen. Dit model bood te veel ruimte voor menselijke fouten. Daarom heeft een student consultant van UniPartners Delft software ontwikkeld die ervoor zorgt dat menselijke fouten niet meer gemaakt kunnen worden.

Referentie bedrijf

‘UniPartners heeft goed geluisterd naar onze wensen en een goede match voor ons gevonden. Wij hebben een fijne samenwerking gehad met een student met relevante kennis, die de opdracht naar onze volle tevredenheid heeft uitgevoerd.’ – Ellen Groeneveld, Managing Director.

Meer projecten

Haalbaarheid watertoren
Vestiging Delft | Technisch
test
Bekijken
Horticoop
Vestiging Delft | Technisch
Horticoop levert kennis, advies, innovatieve technologie, producten en installaties op de verschillende gebieden.
Bekijken
Centralisatie Activiteitenkalender
Vestiging Delft | Technisch
Bekijken