Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Project

Horticoop
Vestiging Delft | Technisch

Bedrijfsinformatie

Horticoop levert kennis, advies, innovatieve technologie, producten en installaties op de volgende gebieden: tuinbouwtechniek , substraten, licht en water. Het is een coöperatieve toeleverancier en actief in binnen- en buitenland met 300 werknemers.

Projectomschrijving

UniPartners Delft heeft de volgende drie projecten tegelijkertijd gedaan bij Horticoop:

– Inzicht creëren in hoe Horticoop met de huidige middelen, capaciteit en bemensing kan inspelen op de markt van de XL-plug. Deze plug is benodigd bij het teeltproces.

– Het ontwerpen en produceren van een meettool die de meting van het groeiverloop en het invoeren hiervan op het online platform Horticrop vergemakkelijkt.

– Ondersteuning geboden bij de transitie van data over gewasbescherming naar het online platform Horticrop. Het format waarin de data stond was niet goed en moest veranderd worden.

 

Later heeft UniPartners Delft nog enkele projecten gedaan voor Horticoop.

Referentie bedrijf

‘Het projectbureau van Horticoop heeft over de periode van een aantal weken drie projecten door UniPartners Delft laten uitvoeren met uiteenlopende disciplines; marktonderzoek, productontwerp en een verkennende data-analyse. Alle drie de studenten bleken in hun eigen vakgebied zeer vaardig en professioneel. Het enthousiasme waarmee de opdrachten uitgevoerd werden is een absolute verademing. De resultaten/producten die uit de respectievelijke projecten zijn voortgekomen worden allemaal toegepast in de praktijk of voor verder onderzoek. Ik zou UniPartners aan bedrijven aanraden die graag een frisse blik op een project willen hebben, maar ook een praktische behoefte aan analyse en kennis binnen hun projecten hebben. We staan toekomstige partners van UniPartners Delft graag te woord om onze ervaringen te delen.’ ‘We stonden versteld van de kwaliteit van de oplossing en communicatie van de student. Zeer professioneel en goede tijdsmanagement.’ – Marinus Luijten, Hoofd Projectbureau. 

Meer projecten

Haalbaarheid watertoren
Vestiging Delft | Technisch
test
Bekijken
Elkem
Vestiging Delft | Technisch
Elkem is een van de grootste duurzame producenten van diverse typen silicium, metaallegeringen, carbon en microsilica.
Bekijken
Centralisatie Activiteitenkalender
Vestiging Delft | Technisch
Bekijken