Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Project

Vestiging Maastricht | Economisch

Bedrijfsinformatie

Yparex is sinds 2011 een zelfstandig bedrijf, waar het voorheen deel uitmaakte van DSM. Het bedrijf maakt hechtmiddelen met allerlei toepassingen in onder andere voedselverpakkingen, meerlaagse buizen en kabels. Het moederbedrijf EcoForte BV maakt ook deel uit van het bedrijf en bedient op het moment een breed klantenbestand in de sectoren bouw, constructie, verpakkingen en huishoudens. Sinds 2017 is besloten om onder een overkoepelende naam verder te gaan: The Compound Company. 

  

 

Projectomschrijving

Gedurende dit project zijn twee studentconsultants aan de slag gegaan met het uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek The Compound Company. Zij hebben door middel van literatuuronderzoek en interviews de klanttevredenheid van Yparex, EcoForte BV en Transmare in kaart gebracht. Daarnaast hebben zij hen voorzien van inzichten in veranderingen en/of verbeteringen ten opzichte van de vorige twee rapporten die in het verleden door UniPartners opgesteld zijn. 

 

 

Referentie bedrijf

“Wij (The Compound Company) laten onze Klanttevredenheidsonderzoeken altijd uitvoeren door de mensen van Unipartners. Zij zijn snel, flexibel, betaalbaar en ze denken goed mee, en dat is voor ons als MKB uiterst belangrijk.” 

Referentie student

Ik heb de uitvoering van het project als erg positief ervaren. Het voordragen van de eindresultaten tijdens de eindpresentie was ook erg nuttig en leerzaam, deze presentatie gaven wij namelijk voor een groep van meer dan 15 mensen. Er hebben wat obstakels ervaren door corona, maar hier hebben we uiteindelijk onze weg in gevonden waardoor we het onderzoek goed hebben kunnen afronden.  

Bart Cleijsen, Junior Consultant UniPartners  

Meer projecten

Behoefteonderzoek voor CMWW
Vestiging Maastricht | Economisch
Bekijken
Economische spin-off van Pinkpop voor de...
Vestiging Maastricht | Economisch
Bekijken
Marktonderzoek Montair Environmental Sol...
Vestiging Maastricht | Economisch
Bekijken