Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Project

Vestiging Maastricht | Economisch

Bedrijfsinformatie

Montair environmental solutions is een familiebedrijf wat zich inzet voor een duurzame, schone en veilige leefomgeving.Ze ontwikkelen op maat gemaakte turnkeu procesinstallaties voor opdrachtgevers over de hele wereld. Sinds 2018 maakt het onderdeel uit van de Manders groep. Met al vijtig jaar ervaring zetten ze zich in voor een schonere wereld door inventieve oplossingen te vinden voor technische vraagstukken. Dit bevat het ontwerpen, installeren en bouwen van turnkey processinstalaties.  

 

Projectomschrijving

Door middel van dit project heeft UniPartners Montain environmental solutions inzicht geboden in de potentiele klanten van Montair binnen de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Aan de hand van een markt analyse is bepaald welk land en welke markt het meest interessant is voor Montain environmental solutions. In samenwerking met een concurrentieanalyse is er een beter beeld geschept van het competitieve landschap waar Montain environmental solutions zich in bevindt. Hier is een klantenlijst mee opgesteld om de deuren te open voor Montain environmental solutions om potentiele klanten te benaderen.  

Referentie bedrijf

“Inspirerend, richtinggevend, waardevol. Goede consultants. Uitdagend” “En vooral ook leuk, het was een leuk traject en leuk om samen te werken gedurende dit project” 

  • Tom van Asten, Montair environmental solutions 

 

Referentie student

“Zowel Unipartners Maastricht als Montair gaven ons de vrijheid om alles uit het onderzoek te halen. Door samen verder te kijken dan enkel de basis, hebben we Montair handvaten kunnen geven om écht stappen te zetten.” 

  • Puck van Dijck, Junior consultant UniPartners Maastricht 

Meer projecten

Behoefteonderzoek voor CMWW
Vestiging Maastricht | Economisch
Bekijken
Economische spin-off van Pinkpop voor de...
Vestiging Maastricht | Economisch
Bekijken
Implementatieonderzoek A2 Maastricht
Vestiging Maastricht | Economisch
Bekijken