Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Interne vacature

Business of Event commissie UniPartners Maastricht
Vestiging Maastricht | Commissie

Bedrijfsinformatie

UniPartners Maastricht is een academisch adviesbureau dat studenten een academische consultancy bijbaan bij bedrijven in de regio biedt op projectbasis. Daarnaast biedt UniPartners studenten ook een kans om zichzelf te ontwikkelen door deze service te faciliteren, dit kan in de vorm van een bestuursjaar maar ook in de vorm van een commissie.
In een bestuursjaar ben je bezig met het leiden van de organisatie en van de projecten die we aangaan met bedrijven. In een commissie ondersteun je het bestuur in het voeren van hun core business. Een functie bekleden binnen een commissie bij UniPartners is een goede manier om vroeg in je academische carrière wat ervaring op te doen binnen een studentenorganisatie op het gebied van consultancy. Bijkomend is het een goede voorbereiding op een bestuursjaar binnen UniPartners of op het worden van Junior Consultant.

Functieomschrijving

Als commissielid van de business commissie ligt je focus op het zoeken van projectmogelijkheden door middel van het lopen van acquisitie. Je loopt koude en warme acquisitie. Dit wordt vormgegeven door middel van het (koud) bellen naar bedrijven voor diverse projecten en het sturen van berichten via LinkedIn. Wanneer een bedrijf interesse heeft in een project schrijf je in een projectspecificatie de onderzoeksvraag van het bedrijf uit. Naast het werven van projecten ben je bezig met het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners Maastricht. Tenslotte schrijf je content voor op de LinkedIn pagina van UniPartners Maastricht.

Als commissielid van de event commissie werk je mee aan het opzetten en promoten van een groot evenement of evenementen. Je werkzaamheden bestaan uit het lopen van acquisitie (voor het evenement), organisatorisch werk en het promoten van diverse evenementen zoals de Consultancy day. Daarnaast ben je net zoals bij de Business commissie bezig het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners Maastricht.

Functie-eisen

Heb jij interesse in het bekleden van een functie binnen de business of event commissie van UniPartners Maastricht en ben jij…

– een ambitieuze tweede- of derdejaars bachelor student?
– Ondernemend
– Communicatief vaardig
– Ongeveer 5 uur per week beschikbaar
– Geïnteresseerd in later een bestuursjaar of een project uitvoeren bij UniPartners?

Solliciteer dan tot 3 oktober door het uploaden van je CV en een korte motivatiebrief!
(Mocht je geen tweedejaars bachelor student zijn, maar heb je wel interesse in deze vacature, neem dan contact met ons op.)

Gerelateerde vacatures

Bestuursjaar Unipartners Maastricht 2022...
Vestiging Maastricht | Bestuur
Doe ervaring op in het leiden van een onderneming als nieuw bestuurslid van UniPartners Maastricht in 2022-2023.
Bekijken
Bestuursjaar UniPartners Maastricht 2022...
Vestiging Maastricht | Bestuur
Doe ervaring op in het leiden van een onderneming als nieuw bestuurslid van UniPartners Maastricht in 2022-2023
Bekijken
Bestuursjaar UniPartners Maastricht 21/2...
Vestiging Maastricht | Bestuur
Doe ervaring op in het leiden van een onderneming als nieuw bestuurslid van UniPartners Maastricht in 2021-2022.
Bekijken