Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Interne vacature

Bestuursjaar Unipartners Maastricht 2023-2024
Vestiging Maastricht | Bestuur

Bedrijfsinformatie

UniPartners Maastricht is sinds 1991 een non-profit, academisch adviesbureau gelieerd aan de Universiteit van Maastricht. UniPartners heeft een tweeledige missie: enerzijds bieden wij studenten de kans om relevante ervaringen op te doen d.m.v. het uitvoeren van consultancy projecten. Anderzijds bieden wij bedrijven en overheidsinstanties de mogelijkheid om in aanraking te komen met eindejaarsbachelor- en masterstudenten met de meest recente academische kennis. UniPartners is een landelijk netwerk; elke stad met een universiteit heeft een UniPartners.

Functieomschrijving

Als bestuurslid bekleedt jij altijd de functie van Project Manager, alsmede een bestuursspecifieke functie.

Als Project Manager ben jij verantwoordelijk voor het managen van projecten. Het begint bij acquireren (d.m.v. cold calling, netwerkevenementen, etc.). Je gaat veel bij bedrijven op bezoek en kijkt met behulp van goede sales-strategieën waar de uitdagingen liggen waarbij UniPartners Maastricht van dienst kan zijn. Als het project is getekend ga je op zoek naar de juiste Junior Consultant om het uit te voeren. Vervolgens ben jij eindverantwoordelijk dat het project goed verloopt, en dat er een mooi rapport wordt afgeleverd waar het bedrijf beter van wordt.

________________________________________

Naast de functie van Project Manager bekleedt je nog een specifieke functie. Deze kunnen zijn:

• General Manager: je bent hoofdverantwoordelijk voor de voortgang van UniPartners Maastricht. Hierbij zorg je ervoor dat alle processen gestroomlijnd lopen. Daarbij heb je maandelijkse vergaderingen met de voorzitters van de 11 andere UniPartners vestigingen. Je leidt vergaderingen en zorgt dat de algehele sfeer goed is.

• Quality Manager: als Quality Manager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van UniPartners Maastricht. Je zorgt ervoor dat het kantoor efficiënt kan opereren en kijkt nauwkeurig naar verbeteringen. Daarbij controleer je alle documenten en zorgt dat alles van hoge kwaliteit wordt aangeleverd aan de klant. Tevens verantwoordelijk voor goed gebruik van het CRM systeem.

• Acquisition Manager: bij deze functie ben je verantwoordelijk voor het toekomstige en huidige acquisitie beleid. Zo werk je aan het huidige acquisitie beleid. Je houdt in de gaten hoe het acquisitie lopen bij het bestuur gaat, en je zorgt voor eventuele ondersteuning waar nodig. Je zorgt er ook voor dat je bestuur naar netwerkevenementen gaat om hier ook potentiële klanten tegen te komen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de business commissie.

• Account Manager: je bent verantwoordelijk voor het contact met oud-opdrachtgevers en andere relaties. Je zorgt dat contact met bedrijven warm blijft zodat hier leads uit kunnen voortvloeien. Tevens verantwoordelijk voor contact met oud-UPM bestuursleden. Ook ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de business commissie.

• Marketing Manager: Je bent verantwoordelijk voor de PR van UniPartners Maastricht. Dit houdt in dat je alle social media kanalen beheert. Je bedenkt acties om UniPartners Maastricht nóg beter op de kaart te brengen voor studerend Maastricht.

• Human Resource Manager: als HR manager ben je verantwoordelijk voor de aanstelling, training en ontwikkeling van het bestuur. Als vertrouwenspersoon verantwoordelijk dat iedereen zich op zijn plek voelt, en dat ze zich goed ontwikkelen d.m.v. trainingen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitzetten van vacatures en het afnemen van de sollicitaties van de consultants. Je bent ook verantwoordelijk voor het opleiden van het nieuwe bestuur.

________________________________________

Naast deze twee verantwoordelijke functies zul je sociale activiteiten ondernemen met je bestuur, zoals evenementen bezoeken van het landelijk netwerk, uitetentjes en avondjes stappen in Maastricht, en weekendjes weg. Zo bouw je een hechte band op met een team waar je wellicht niet eerder mee in aanraking bent gekomen.

Functie-eisen

Ben jij:

• In februari 2023 derdejaarsstudent of ouder (tweedejaars kan bij uitzondering ook)?
• Ongeveer 15-25 uur in de week beschikbaar van februari 2023 tot februari 2024?
• Gemotiveerd om ervaring in het begeleiden van consultancy projecten op te doen?
• Enthousiast om je netwerk uit te breiden en een jaar te werken in een leuk team?

 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor meer informatie en persoonlijke ervaringen van de huidige bestuurders kijk op onze
instagram pagina.
Als je specifieke vragen hebt kan je deze naar rosa.heeres@unipartners.nl mailen!

 

Solliciteren kan hieronder, hierna zullen wij contact opnemen voor een eerste gesprek. Laat in je motivatiebrief weten wat jou geschikt maakt als bestuurslid, en welke functie of functies je het liefst zou bekleden.

Direct solliciteren

Je bent niet ingelogd. Maak een account aan of log rechtsboven op deze site in, om vervolgens te solliciteren of aan te melden.

Gerelateerde vacatures

Junior Enterprise Days-Commissie
Vestiging Maastricht | Commissie
Organiseer samen met je commissie de Junior Enterprise Days voor het nationale UniPartners netwerk!
Bekijken
UniPartners Bestuur 2023/2024
Vestiging Maastricht | Bestuur
Sta samen met je team een jaar lang aan het roer van UniPartners Maastricht!
Bekijken
Business of Event Commissie Unipartners ...
Vestiging Maastricht | Commissie
Bekijken