Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Interne vacature

Business of Event Commissie Unipartners Maastricht
Vestiging Maastricht | Commissie

Bedrijfsinformatie

UniPartners Maastricht is een academisch adviesbureau dat studenten een academische consultancy bijbaan bij bedrijven in de regio biedt op projectbasis. Daarnaast biedt UniPartners studenten ook een kans om zichzelf te ontwikkelen door deze service te faciliteren, dit kan in de vorm van een bestuursjaar maar ook in de vorm van een commissie.
In een bestuursjaar ben je bezig met het leiden van de organisatie en van de projecten die we aangaan met bedrijven. In een commissie ondersteun je het bestuur in het voeren van hun core business. Een functie bekleden binnen een commissie bij UniPartners is een goede manier om vroeg in je academische carrière wat ervaring op te doen binnen een studentenorganisatie op het gebied van consultancy. Bijkomend is het een goede voorbereiding op een bestuursjaar binnen UniPartners of op het worden van Junior Consultant.

Functieomschrijving

Als commissielid van de Business Commissie ligt je focus op het zoeken van projectmogelijkheden door middel van het lopen van acquisitie. Het lopen van acquisitie wordt vormgegeven door (koud) bellen naar bedrijven en het sturen van berichten via LinkedIn om te kijken of er projectmogelijkheden zijn voor UniPartners Maastricht. Indien deze mogelijkheid er is, zal je een afspraak maken met dit bedrijf om de uitdagingen te bespreken. Hierna schrijf je in een projectspecificatie de onderzoeksvraag en deelvragen van het bedrijf uit, waarna het project kan worden uitgevoerd. Naast het lopen van acquisitie zal je als lid van de Business Commissie aankomend jaar aan de slag gaan met een project over MKB Limburg. Door middel van dit project zal je gaan onderzoeken op welke wijze UniPartners Maastricht de markt van MKB-ondernemingen het beste kan benaderen. Tenslotte zal je bezig zijn met het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners Maastricht.

Als commissielid van de event en marketing commissie werk je mee aan het opzetten van de evenementen van UniPartners Maastricht. Je werkzaamheden bestaan uit het lopen van acquisitie (voor het evenement), organisatorisch werk en het opzetten en promoten van diverse evenementen zoals de Business day, de COBRA dag en verschillende Inhouse dagen. Je zult je ook bezig houden met de marketing van deze evenementen. Daarnaast ben je net zoals bij de Business commissie bezig het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners Maastricht.

Functie-eisen

Heb jij interesse in het bekleden van een functie binnen de business of event commissie van UniPartners Maastricht en ben jij…

– een ambitieuze tweede- of derdejaars bachelor student?
– Ondernemend
– Communicatief vaardig
– Ongeveer 5 uur per week beschikbaar
– Geïnteresseerd in later een bestuursjaar of een project uitvoeren bij UniPartners?

Solliciteer dan tot 3 oktober door het uploaden van je CV en een korte motivatiebrief!

Heb je nog vragen? Mail dan naar rosa.heeres@unipartners.nl

Gerelateerde vacatures

Junior Enterprise Days-Commissie
Vestiging Maastricht | Commissie
Organiseer samen met je commissie de Junior Enterprise Days voor het nationale UniPartners netwerk!
Bekijken
Bestuursjaar Unipartners 2023-2024
Vestiging Maastricht | Bestuur
Doe ervaring op in het leiden van een onderneming als nieuw bestuurslid van UniPartners Maastricht in 2023-2024
Bekijken
UniPartners Bestuur 2023/2024
Vestiging Maastricht | Bestuur
Sta samen met je team een jaar lang aan het roer van UniPartners Maastricht!
Bekijken