Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Interne vacature

Bestuur UniPartners Maastricht 2023/2024
Vestiging Maastricht | Bestuur

Bedrijfsinformatie

UniPartners Maastricht is sinds 1991 een non-profit, academisch adviesbureau gelieerd aan de Universiteit van Maastricht. UniPartners heeft een tweeledige missie: enerzijds bieden wij studenten de kans om relevante ervaringen op te doen d.m.v. het uitvoeren van consultancy projecten en anderzijds bieden wij bedrijven en overheidsinstanties de mogelijkheid om in aanraking te komen met eindejaarsbachelor- en masterstudenten met de meest recente academische kennis. UniPartners is een landelijk netwerk; elke stad met een universiteit heeft een UniPartners vestiging.

Functieomschrijving

Als bestuurder van UniPartners Maastricht zal je, naast je functiespecifieke taken ook acquisitie lopen en projecten managen. Ook onderneem je met je bestuur veel sociale activiteiten , zoals evenementen bezoeken van het landelijk netwerk, uitetentjes en avondjes stappen in Maastricht en weekendjes weg. Zo bouw je een heel hechte band op met je team en bouw je ook een groot zakelijk netwerk op, waar je later nog veel profijt van hebt.

 

Dit zijn alle functies waar je voor kunt schrijven met een korte uitleg van de taken die daar bij horen:

 

• General Manager: je bent hoofdverantwoordelijk voor de voortgang van UniPartners Maastricht. Hierbij zorg je ervoor dat alle processen gestroomlijnd lopen. Daarbij heb je maandelijkse vergaderingen met de voorzitters van de 11 andere UniPartners vestigingen. Je leidt vergaderingen en zorgt dat de algehele sfeer goed is.

• Financial Manager: je bent verantwoordelijk voor de financiën. Dit houdt in dat je begrotingen op stelt en budgetten bij houdt. Verantwoordelijk voor het uitbetalen van Junior Consultants en het inboeken van alle uitgaves en inkomsten in ons boekhoudsysteem.

• Quality Manager: als Quality Manager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van UniPartners Maastricht. Je zorgt ervoor dat het kantoor efficiënt kan opereren en kijkt nauwkeurig naar verbeteringen. Daarbij controleer je alle documenten en zorgt dat alles van hoge kwaliteit wordt aangeleverd aan de klant. Tevens verantwoordelijk voor goed gebruik van het CRM systeem.

• Acquisition Manager: bij deze functie ben je verantwoordelijk voor het toekomstige en huidige acquisitie beleid. Zo werk je aan het huidige acquisitie beleid. Je houdt in de gaten hoe het acquisitie lopen bij het bestuur gaat, en je zorgt voor eventuele ondersteuning waar nodig. Je zorgt er ook voor dat je bestuur naar netwerkevenementen gaat om hier ook potentiële klanten tegen te komen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de business commissie.

• Account Manager: je bent verantwoordelijk voor het contact met oud-opdrachtgevers en andere relaties. Je zorgt dat contact met bedrijven warm blijft zodat hier leads uit kunnen voortvloeien. Tevens verantwoordelijk voor contact met oud-UPM bestuursleden. Ook ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de business commissie.

 Event- & HRD Manager: je bent verantwoordelijk voor het leiden van de event commissie. Samen met deze commissie organiseer je onder andere de UPM consultancy day, een jaarlijks georganiseerd netwerkevenement voor de studenten van Maastricht. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het bestuur. Je houdt POP gesprekken met het bestuur en regelt trainingen voor het bestuur.

• Marketing Manager: Je bent verantwoordelijk voor de PR van UniPartners Maastricht. Dit houdt in dat je alle social media kanalen beheert. Je bedenkt acties om UniPartners Maastricht nóg beter op de kaart te brengen voor studerend Maastricht.

• Human Resource Manager: als HR manager ben je verantwoordelijk voor de aanstelling, training en ontwikkeling van het bestuur. Als vertrouwenspersoon verantwoordelijk dat iedereen zich op zijn plek voelt, en dat ze zich goed ontwikkelen d.m.v. trainingen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitzetten van vacatures en het afnemen van de sollicitaties van de consultants. Je bent ook verantwoordelijk voor het opleiden van het nieuwe bestuur.

 

Functie-eisen

Ben jij:

• In september 2023 derdejaarsstudent of ouder? (tweedejaars kan bij uitzondering ook)
• Ongeveer 15-25 uur in de week beschikbaar van september 2023 tot juli 2024?
• Gemotiveerd om ervaring in het begeleiden van consultancy projecten op te doen?
• Enthousiast om je netwerk uit te breiden en een jaar te werken in een leuk team?

 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor meer informatie en persoonlijke ervaringen van de huidige bestuurders kijk op onze
instagram pagina.
Als je specifieke vragen hebt kan je deze naar kai.van.beek@unipartners.nl mailen!

 

Solliciteren kan hieronder t/m donderdag 25 mei 23:59! Laat in je motivatiebrief weten wat jou geschikt maakt als bestuurslid en welke functie of functies je het liefst zou bekleden. Na 25 mei nemen wij contact op voor het eerste gesprek.

Gerelateerde vacatures

Junior Enterprise Days-Commissie
Vestiging Maastricht | Commissie
Organiseer samen met je commissie de Junior Enterprise Days voor het nationale UniPartners netwerk!
Bekijken
Bestuursjaar Unipartners 2023-2024
Vestiging Maastricht | Bestuur
Doe ervaring op in het leiden van een onderneming als nieuw bestuurslid van UniPartners Maastricht in 2023-2024
Bekijken
Business of Event Commissie Unipartners ...
Vestiging Maastricht | Commissie
Bekijken