Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Interne vacature

Bestuursjaar UniPartners Maastricht 2021-2022
Vestiging Maastricht | Bestuur

Bedrijfsinformatie

UniPartners Maastricht is een non-profit, academisch adviesbureau gelieerd aan de Universiteit van Maastricht. UniPartners heeft een tweeledige missie: enerzijds bieden wij studenten de kans om relevante ervaringen op te doen d.m.v. het uitvoeren van consultancy projecten. Anderzijds bieden wij bedrijven en overheidsinstanties de mogelijkheid om in aanraking te komen met eindejaarsbachelor- en masterstudenten met de meest recente academische kennis. UniPartners is een landelijk netwerk; elke stad met een universiteit heeft een UniPartners.

Functieomschrijving

Als bestuurslid bekleed jij altijd de functie van Project Manager, alsmede een bestuursspecifieke functie.

Als Project Manager ben jij verantwoordelijk voor het acquireren (d.m.v. LinkedIn acquisitie, cold calling, netwerkevenementen, etc.) en het managen van projecten. Je gaat veel bij bedrijven op bezoek en kijkt met behulp van goede sales-strategieën waar de uitdagingen liggen waarbij UniPartners Maastricht van dienst kan zijn. Als het project is getekend ga je op zoek naar de juiste Junior Consultant om het uit te voeren. Vervolgens ben jij eindverantwoordelijk dat het project goed verloopt, en dat er een mooi rapport wordt afgeleverd waar het bedrijf beter van wordt.

 

Naast de functie van Project Manager bekleed je nog een specifieke functie. Op dit moment zoeken wij twee bestuursleden voor een heel bestuursjaar, en één voor een half jaar. Solliciteren kan echter voor elk van de onderstaande functies, ongeacht of jij een jaar of een half jaar beschikbaar bent:

 

General Manager

Je bent hoofdverantwoordelijk voor de voortgang van UniPartners Maastricht. Hierbij zorg je ervoor dat alle processen gestroomlijnd lopen. Daarbij heb je maandelijkse vergaderingen met de voorzitters van de 11 andere UniPartners vestigingen. Je leidt vergaderingen en zorgt dat de algehele sfeer goed is.

 

Quality Manager: als Quality Manager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van UniPartners Maastricht. Je zorgt ervoor dat het kantoor efficiënt kan opereren en kijkt nauwkeurig naar verbeteringen. Daarbij controleer je alle documenten en zorgt dat alles van hoge kwaliteit wordt aangeleverd aan de klant. Tevens verantwoordelijk voor goed gebruik van het CRM systeem.

 

Acquisition Manager 2

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van bedrijven. Denk hierbij aan het maken bellijsten voor de cold calls van het hele bestuur. Ook zorg je ervoor dat er voldoende netwerkevenementen en bedrijven worden bezocht.

 

HR Manager

Als HR manager ben je verantwoordelijk voor de aanstelling, training en ontwikkeling van het bestuur. Als vertrouwenspersoon ben je verantwoordelijk dat iedereen zich op zijn plek voelt, en dat ze zich goed ontwikkelen d.m.v. trainingen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitzetten van vacatures en het afnemen van de sollicitaties. Je bent ook verantwoordelijk voor het opleiden van het nieuwe bestuur.

 


Buiten het bekleden van een bestuursfunctie zal je deelnemen aan vele sociale activiteiten. Denk hierbij aan; weekenden met het landelijk netwerk, netwerkevenementen, uit eten en op stap in Maastricht, weekendjes weg etc. Daarbij worden er door het jaar heen trainingen en workshops georganiseerd bij diverse bedrijven waardoor je verder zult ontwikkelen.

Functie-eisen

 

Ben jij:

 

  • In november 2020 derdejaarsstudent of ouder (tweedejaars kan bij uitzondering ook)?
  • Ongeveer 15-25 uur in de week beschikbaar van januari 2021 tot februari 2022  óf tot juli 2020 (variabel, met tentamenweken bijv. aanzienlijk minder)?
  • Gemotiveerd om consultancy projecten te runnen voor bedrijven en overheidsinstanties in Limburg?
  • Enthousiast om veel nieuwe contacten op te doen en een jaar te werken in een leuk team?
  • Gedreven om exclusieve trainingen volgen?

 

Dan zijn wij opzoek naar jou! Stuur voor mail informatie een mailtje naar HR-maastricht@unipartners.nl of bel Babette op 0654677000 om al je vragen te stellen.

 

Solliciteren kan hieronder tot zondag 22 november 23:59 uur! Upload hiervoor je CV en motivatiebrief. Laat in je motivatiebrief zien wat jou geschikt maakt als bestuurslid, en welke functie(s) je het liefst zou bekleden. Geef hiernaast ook aan of jij voor één jaar of een half jaar wilt schrijven.

 

Gerelateerde vacatures

Bestuursjaar UniPartners Maastricht 21/2...
Vestiging Maastricht | Bestuur
Doe ervaring op in het leiden van een onderneming als nieuw bestuurslid van UniPartners Maastricht in 2021-2022.
Bekijken
Vacature Acquisitie Commissie UniPartner...
Vestiging Maastricht | Commissie
UniPartners Maastricht zoekt 4 ambitieuze tweede of derde jaars studenten voor haar acquisitie commissie
Bekijken
Event & Marketing Commissie UniPartners ...
Vestiging Maastricht | Commissie
Wij zoeken enthousiaste studenten die naast studeren graag wat praktijkervaring op willen doen in een commissie.
Bekijken