Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Qompas SollicitatieGids

GRATIS bij je inschrijving bij UniPartners

 

Succesvol solliciteren, kun je leren! Qompas biedt je de tools die je hiervoor kunt gebruiken. Met de oefeningen, tips & tricks uit de Qompas SollicitatieGids gecombineerd met de online tools en oefeningen op Qompas CarrièreStart (www.qompas.nl) ben je verzekerd van een geslaagde voorbereiding.

 

De Qompas SollicitatieGids biedt een handreiking bij elke stap van het sollicitatieproces, van de keuze voor een werkgever tot en met het onderhandelen over arbeidsvoorwaarden. Ruim honderd toporganisaties, tests, praktische tips en inzicht in de meest gebruikte recruitmenttechnieken: je vindt het allemaal in de SollicitatieGids van Qompas.

 

Bestel eenvoudig de Qompas SollicitatieGids bij je inschrijving voor UniPartners en ontvang de gids en een gratis account op Qompas CarrièreStart. Het Qompas Account geeft je toegang tot de verborgen pagina’s en zelftests in de Qompas SollicitatieTools.

 

Voorwaarden

Met het bestellen van de Qompas SollicitatieGids ga je ermee akkoord dat UniPartners Nederland jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer, NAW- en studiegegevens aan Qompas verstrekt. Deze gegevens worden door Qompas niet aan derden verstrekt. Lees hier het Privacy Statement van Qompas.

 

  • De SollicitatieGids direct aanvragen? Vul hier het formulier in.