This search form (with id 1) does not exist!

Interne vacature

Bestuurslid '18 - '19
Vestiging Wageningen | Bestuur

Bedrijfsinformatie

UniPartners Wageningen is een academisch adviesbureau gevestigd op de campus van de WUR. Ons doel is om de kennisoverdracht van de Universiteit naar het bedrijfsleven te bevorderen. Dat doen we door studenten van de WUR in te zetten om projecten uit te voeren binnen bedrijven. Zo bieden we enerzijds studenten de kans om praktijkervaring op te doen en bieden we anderzijds bedrijven de kans om in aanraking te komen met gemotiveerde studenten van de Universiteit.

Functieomschrijving

Als bestuursder run je een jaar lang je eigen organisatie in een team van 6 ambitieuze studenten. Door een bestuursjaar bij UniPartners ontwikkel je jezelf op zowel persoonlijk als professioneel vlak en doe je ontzettend veel ervaring op in het bedrijfsleven.
Naast dat je als bestuurder bezig bent met acquisitie en projectmanagement, heeft ieder bestuurslid zijn eigen functie. De functies binnen UniPartners Wageningen zijn:

General Manager
Als voorzitter houd je overzicht over alles wat er binnen ons bestuur gebeurt en bewaak je de interne samenwerking. Zo leid je de bestuursvergaderingen en zorg je ervoor dat taken goed uitgevoerd worden. Naast deze interne taken ben je als voorzitter ook het gezicht naar buiten toe. Je houdt contact met verschillende organisaties, zowel binnen als buiten de WUR. Ook vertegenwoordig je onze vestiging iedere maand in het landelijke overleg.

Human Resource Manager
De HR manager houdt zich voornamelijk bezig met de interne bestuursontwikkeling. Dit doe je door middel van het organiseren van trainingen en evaluatiemomenten met de bestuurders. Op deze manier zorg je dat iedereen het optimale uit zijn bestuursjaar haalt en zoveel mogelijk leert. Tevens houd je het contact met de studenten in onze database; je verzorgt mailcontact over belangrijke updates en vacatures binnen UniPartners. Ook ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie van studenten voor projecten en interne functies.

Marketing & International Relations Manager
De Marketing Manager houdt zich voornamelijk bezig met de naamsbekendheid onder studenten. Je verzorgt alle communicatie naar buiten; promotie acties organiseren op de Universiteit, het bijhouden van de social media en het up-to-date houden van onze website. Ook ontwerp je vacatures en zorg je dat deze kenbaar worden gemaakt onder de studenten.
Naast deze taken zorg je ervoor dat UniPartners Wageningen toegankelijker wordt voor internationale studenten.

Financial Manager
De Financial Manager houdt zich bezig met alles wat met financiën te maken heeft. Je stelt aan het begin van het jaar een begroting op die handvaten biedt voor de uitgaven gedurende de rest van het jaar. Daarnaast draag je gedurende het jaar zorg voor alle financiële administratie.

Account Manager
De voornaamste taak van de Account Manager is het onderhouden van warme contacten van de organisatie. Daarnaast maakt je het mogelijk dat het hele bestuur bedrijven kan bellen en netwerkevenementen kan bezoeken. Ook plan je promotie acties richting bedrijven.

Quality Manager
De Quality Manager is verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van UniPartners Wageningen, zowel van de interne processen als de uitstraling naar externe partijen. Dit houdt in het waarborgen van het Quality Management Systeem en zorgen voor de de juiste implementatie hiervan. Je zorgt er voor dat projecten zo efficiënt en effectief mogelijk uitgevoerd worden en dat er tegelijkertijd geen kostbare informatie verloren gaat.

Gerelateerde vacatures

Junior Enterprise Weekend Commissie
Vestiging Wageningen | Commissie
Help met het opzetten van een professioneel evenement
Bekijken
Bestuursjaar bij UniPartners Wageningen
Vestiging Wageningen | Bestuur
We zijn op zoek naar een bestuur voor 2020-2021!
Bekijken