Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Interne vacature

UniPartners zoekt commissieleden voor de Marketing- en Eventcommissie!
Vestiging Wageningen | Commissie

Bedrijfsinformatie

UniPartners Wageningen is een academisch adviesbureau waarbij we de brug slaan tussen student en bedrijf. Wij lossen vraagstukken en uitdagingen van bedrijven op met de frisse blik van studenten van Wageningen University & Research. Op deze manier bieden we studiegerelateerde bijbanen aan studenten aan, zodat zij hun theoretische kennis van hun studie in de praktijk kunnen brengen. Daarnaast hebben wij een Marketing- en Eventcommissie die ons ondersteunt in het organiseren van evenementen voor studenten en bedrijven; in het creëren van content op alle Sociale Media-platforms; én in het benaderen van bedrijven die bijvoorbeeld willen spreken op onze Wageningen Consultancy Day.

Functieomschrijving

Wij zijn opzoek naar nieuwe commissieleden voor onze Marketing- en Eventcommissie. In deze commissie werk je samen in een gezellige groep van vier à vijf Wageningse studenten en jullie zullen samenwerken met de Quality & Event en Marketing manager van UniPartners Wageningen. Je zult samen wekelijks vergaderen of brainstormen over het opzetten van evenementen voor studenten en bedrijven en over het organiseren van marketingacties – allemaal met het doel de naamsbekendheid van UniPartners Wageningen te vergroten.

 

Je zet samen evenementen op, zoals de Wageningen Consultancy Day. Hierbij denk je aan de vormgeving en het draaiboek behorend bij de evenementen, maar je gaat ook interessante bedrijven benaderen voor deze evenementen. Je denkt ook mee aan de promotie voorafgaand aan deze evenementen. Herinner je je bijvoorbeeld de ijscocar voor Forum afgelopen jaar? 😉

 

Bovendien bestaat UniPartners Wageningen dit jaar tien jaar en dat moet gevierd worden – dus dat betekent maar één ding: LUSTRUM! Binnen deze commissie zul je meedenken aan het vormgeven, organiseren en realiseren van lustrumevenementen. Als laatste, en zeker niet een onbelangrijke, je wordt een hechte vriendengroep die wekelijks bij elkaar komt om te brainstormen én gezellig bij te kletsen en activiteiten met elkaar te ondernemen!

Functie-eisen

Ben jij een bachelor-student in Wageningen die ervan houdt om creatief bezig te zijn? Wil jij evenementen en acties opzetten en zo in contact komen met studenten en bedrijven? Wil jij je verder ontwikkelen naast je studie in een gezellige groep die wekelijks met elkaar leuke dingen onderneemt? Dan is de Marketing- en Eventcommissie écht wat voor jou!

 

Dit biedt de commissie JOU:

  • Staat goed op je CV
  • Laagdrempelig en flexibel nieuwe vaardigheden ontwikkelen
  • Praktijkervaring opdoen naast je studie
  • Gezellige nieuwe hechte vriendengroep
Direct solliciteren

Je bent niet ingelogd. Maak een account aan of log rechtsboven op deze site in, om vervolgens te solliciteren of aan te melden.

Gerelateerde vacatures

UniPartners zoekt nieuwe bestuursleden!
Vestiging Wageningen | Bestuur
Lijkt het jou leuk om een part-time bestuursjaar te doen? En een onderneming te runnen met een hecht team?
Bekijken
Bestuursjaar bij UniPartners Wageningen!...
Vestiging Wageningen | Bestuur
Run naast je studie een jaar lang je eigen onderneming!
Bekijken
Marketing & Eventcommissie
Vestiging Wageningen | Commissie
Vanaf januari zal UniPartners Wageningen 4 enthousiaste studenten inzetten voor de nieuwe Marketing- & Eventcommissie. M...
Bekijken