Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Nijmegen

UniPartners Nijmegen

UniPartners Nijmegen, dat zijn wij! In 2007 voegden we ons als nieuwe vestiging bij het UniPartners-netwerk. We zijn gevestigd in het Elinor Ostromgebouw in kamer -1.505 op de Radboud Universiteit.

 

Ons doel is om een (Waal)brug te slaan tussen studenten en het bedrijfsleven. Het ontbreekt een universitaire studie nog wel eens aan een praktische insteek – en dat is jammer! Wij geloven namelijk in de frisse blik die studenten op vraagstukken kunnen werpen. Studenten kunnen bij ons de in de collegebanken opgedane kennis toepassen in de praktijk door als studentconsultant een project uit te voeren. Maar ook kun jij je ontwikkelen door een bruisende en leerzame bestuursfunctie op je te nemen. Samen met zeven medestudenten run je dan een jaar lang je eigen consultancybureau! Daarnaast is UniPartners Nijmegen altijd op zoek naar enthousiastelingen die zich willen inzetten voor de marketing- of acquisitiecommissie. Verder passeren leerzame trainingen/workshops, toegankelijk voor alle studenten, de revue.

 

Op de hoogte blijven van al wat UniPartners te bieden heeft? Registreer jezelf in onze database en/of like onze Facebookpagina of volg ons op Instagram (unipartners_nijmegen). Voor vragen ben je altijd welkom op ons kantoor (Elinor Ostromgebouw kamer -1. 505).

Contact opnemen

Bestuur

Niels Rombouts
Voorzitter
Mijn naam is Niels Rombouts en dit jaar ben ik voorzitter van UniPartners Nijmegen. Als voorzitter ben ik onder andere verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie, het leiden van de bestuursvergaderingen en is het mijn taak om het bestuur gemotiveerd te houden en te ondersteunen waar nodig. Tevens neem ik deel aan het landelijk voorzittersoverleg waarin besluiten worden genomen voor het gehele UniPartners netwerk in Nederland. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Financiële Economie afgerond. Nu is het tijd om meer ervaring op te doen in het bedrijfsleven en theoretische kennis om te zetten naar de praktijk.
https://www.linkedin.com/in/niels-rombouts/
HR-Manager en Secretaris
Lotte Willemsen
Mijn naam is Lotte Willemsen en ik ben 21 jaar. Na mijn bachelor bedrijfskunde te hebben afgerond was het tijd voor iets anders. Ik wilde graag een jaar waarin ik meer praktijkervaring kan opdoen waardoor ik mezelf op verschillende vlakken kan ontwikkelen, maar ook om erachter te komen waar mijn interesses in het bedrijfsleven precies liggen. Binnen een bestuursjaar bij Unipartners Nijmegen komen deze zaken allemaal aan bod. Daarnaast sprak het mij aan dat je samen met een groep studenten een jaar lang een bedrijf mag runnen. Voor mij was dit de perfecte keuze: een leerzaam jaar vol met uitdagingen, maar ook gezelligheid.
Binnen Unipartners vervul ik de functie van HR-manager en Secretaris. Wat mij zo aanspreekt aan deze functie is dat het erg veelzijdig is. Enerzijds ben ik bezig met de werving en selectie van nieuwe commissieleden, studentconsultants en bestuursleden. Ook ben ik bezig met de persoonlijke ontwikkeling van de bestuursleden. Anderzijds ben ik actief met het acquireren en mag ik de rol van projectmanager vervullen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van Unipartners Nijmegen. Door deze verscheidenheid aan taken ziet elke week er weer anders uit en dat maakt deze functie extra leuk!
https://www.linkedin.com/in/lotte-willemsen-6452a81b4/
Lars van Gelder
Financieel Manager
Mijn naam is Lars van Gelder, ik ben 21 jaar oud en zit nu in het laatste jaar van mijn Bachelor Economie en Bedrijfseconomie. Als financieel manager ben ik verantwoordelijk voor het opstellen van de begroting welke de leidraad vormt voor alle inkomsten en uitgaven gedurende het jaar. Daarnaast houd ik me bezig met alle financiële administratie zoals het verwerken van de facturen en het uitbetalen van de student consultants. Ook stel ik aan het eind van het jaar het financieel jaarverslag op en ben ik deels verantwoordelijk voor de acquisitie en het begeleiden van projecten.
https://www.linkedin.com/in/lars-van-gelder/
David Bloem
Kwaliteitsmanager
Hey! Mijn naam is David Bloem, ik ben 3e jaars Bedrijfskunde student en bestuurslid bij UniPartners sinds Maart. Mijn functie is Kwaliteits- en Projectmanager, ik ben verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze projecten en onze organisatie. Zo kijk ik naar manieren om te innoveren, maar controleer ik ook veel. Daarnaast ondersteun ik bij het managen van alle projecten waardoor ik enorm veel leer en zie van de projecten die wij bij UniPartners uitvoeren. UniPartners brengt bij enorm nuttige praktijkervaring die goed aansluit bij mijn studie en daarnaast ontwikkel ik mij samen met mijn bestuursgenoten nog iedere dag op vele vlakken.
https://www.linkedin.com/in/david-bloem/
Iris Bruurs
Accountmanager
Mijn naam is Iris Bruurs, 22 jaar en ik ben de Marketing- en Eventmanager van UniPartners Nijmegen. Naast mijn bestuursjaar volg ik de master Communicatie & Beïnvloeding aan de Radboud Universiteit. Als Marketing- en Eventmanager ben ik verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners, het opzetten van het tweedaagse event The Way Up en het ondersteunen van de Marketing Commissie. Ik hoop door een bestuursjaar bij UniPartners mezelf te kunnen ontwikkelen en meer praktische ervaring op te kunnen doen met het bedrijfsleven.
https://www.linkedin.com/in/iris-bruurs-a903191a6/
Gitte Krom
Accountmanager
Ik ben Gitte Krom, 22 jaar, en sinds september accountmanager bij Unipartners Nijmegen. Ik ben momenteel bezig met het afronden van mijn bachelor Psychology, waarna ik waarschijnlijk een master forensische psychologie wil gaan volgen. Daarnaast ben ik druk met bron- en contactonderzoek te doen voor de GGD. Als accountmanager ben ik voornamelijk voor het aangaan en behouden van relaties van Unipartners. Ook ben ik namens Nijmegen vestiging vertegenwoordiger in het landelijke netwerk van Unipartners. Dit houdt in dat ik met andere vestigingen overleg en brainstorm over de gang van zaken. Ik hoop dit jaar de ervaring op te doen in het bedrijfsleven die ik vanuit mijn studie mis. Ook kijk ik er naar uit enthousiaste ondernemers te ontmoeten en hen te helpen bij leuke uitdagingen binnen hun bedrijf.
https://www.linkedin.com/in/gitte-krom-752561188/
Morris Fudala
Accountmanager
Mijn naam is Morris Fudala, 22 jaar en ik ben International Business Administration student. Ik fungeer dit jaar als een van de accountmanagers binnen UniPartners Nijmegen, omdat UniPartners mij biedt wat mijn studie mist. Samen met de andere twee accountmanagers ben ik onder andere verantwoordelijk voor de acquisitie en het relatiebeheer van de vestiging. Dit houdt in dat wij diegenen zijn die contact opnemen met bedrijven en het gesprek aangaan om te bekijken wat wij voor opdrachtgevers kunnen betekenen. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor de acquisitie van het resterend bestuur, want ook zij dienen contact te leggen met organisaties. Samen met alle andere accountmanagers van het UniPartners netwerk bekijken wij de beste methodes om te acquireren. Dit gaat via zogenoemde heartbeat brainstormsessies.
https://www.linkedin.com/in/morris-fudala/
Tijs Mulder
Accountmanager
Mijn naam is Tijs Mulder en ik zal dat jaar de functie van Accountmanager op me nemen voor UniPartners Nijmegen. Als Accountmanager ben ik medeverantwoordelijk voor de acquisitiestrategie van onze vestiging en voor het onderhouden van de relaties met bestaande en nieuwe klanten. Verder zal ik als Projectmanager student consultants begeleiden tijdens hun werk aan projecten. Dit alles in combinatie met mijn Bachelor Business Economics, waarvan ik momenteel in het derde jaar zit. Waarbij UniPartners mij de perfecte mogelijkheid biedt om opgedane theoretische kennis in de praktijk toe te passen.
https://www.linkedin.com/in/tijsmulder/

Vacatures Nijmegen

Vacature verduurzamingsproject
Vestiging Nijmegen | Maatschappij & Milieu
Ben jij op zoek om je te ontwikkelen en wil je relevante consultancy ervaring op het gebied van verduurzaming? Dan is de...
Bekijken

Interne vacatures Nijmegen

Part-time bestuursjaar bij UniPartners N...
Vestiging Nijmegen | Bestuur
UniPartners Nijmegen is op zoek naar part-time bestuurders vanaf februari 2020!
Bekijken
Salescommissie
Vestiging Nijmegen | Commissie
UniPartners Nijmegen is op zoek naar enthousiaste en ambitieuze studenten voor de Salescommissie!
Bekijken
Marketingcommissie
Vestiging Nijmegen | Commissie
UniPartners Nijmegen is op zoek naar enthousiaste en ambitieuze studenten voor de Marketingcommissie!
Bekijken
Promotieonderzoek
Vestiging Nijmegen | Economisch
Dit project had als doel om Houthandel van Hulst vooruit te helpen met de promotie richting jong talent op financieel- en ICT-gebied, zodat Houthandel van Hulst in de toekomst in staat is om meer personeel aan te trekken vanuit deze opleidingen. ...
Lees verder Bekijk alle projecten
Promotieplan
Vestiging Nijmegen | Economisch
Er werd een promotieplan geschreven waarin handvatten werden geboden hoe de doelgroepen van Ariës Natuursteen het beste benaderd konden worden. ...
Lees verder Bekijk alle projecten
Optimalisatie Dienstaanbod
Vestiging Nijmegen | Economisch
Het doel van dit project was om inzicht te krijgen in mogelijke kansen voor Beijer Advies om zo het dienstenaanbod te optimaliseren....
Lees verder Bekijk alle projecten

Onze Partners