Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Maastricht

UniPartners Maastricht

UniPartners Maastricht, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in het Student Service Center, in hartje Maastricht.

Al sinds 1991 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Maastrichtse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Maastricht loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Wat kan UniPartners Maastricht voor jou betekenen? Ontdek het in ons filmpje!

 

Vacatures Maastricht

Proces Analyse RWM
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht is op zoek naar twee ambitieuze studenten voor een proces analyse voor RWM
Bekijken
Deskresearch Enjob Group BV
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht is op zoek naar een ambitieuze student voor een deskresearch naar werknemersparticipatie systemen...
Bekijken
Inkomsten Analyse - Nierpatiënten Veren...
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht is op zoek naar twee ambitieuze studenten voor een inkomsten analyse voor Nierpatiënten Verenigi...
Bekijken

Bestuur

Rose Stroo
General Manager
Als General Manager ben ik het aanspreekpunt van UniPartners Maastricht. Daarnaast ben ik de eindverantwoordelijke voor alle interne en externe zaken omtrent UniPartners Maastricht. Dit betekent dat ik in het dagelijks leven het bestuur ondersteun en aanstuur. Daarnaast creëer ik nieuwe externe relaties en onderhoud ik de bestaande. Bovenal waarborg ik het beleid en de visie die wij als UniPartners Maastricht voor ons hebben vastgesteld. Ik vind het erg leerzaam om zowel een groep gemotiveerde studenten aan te sturen terwijl je ook direct in contact staat met het bedrijfsleven. Naast deze bestuursfunctie volg ik vakken van mijn master information management & business intelligence.
https://www.linkedin.com/in/rose-stroo-044289132/
Teun Wientjens
Financial Manager
Als Financial Manager van UniPartners Maastricht zorg ik er voor dat de strategische, tactische en operationele aspecten van de financiën goed geregeld worden. Taken die hieronder vallen zijn het opstellen van begrotingen en jaarrekeningen, financiële analyses maken en het verwerken van onder andere inkoop, verkoop en belasting. Naast mijn bestuursfunctie ga ik het laatste semester van mijn bachelor International Business afronden dit jaar.
https://www.linkedin.com/in/teun-wientjens-7121181aa/
Jikke de Ranitz
Quality Manager
Sinds september dit jaar zal ik werkzaam zijn als vicevoorzitter en quality manager bij Unipartners Maastricht. Als quality manager ben ik verantwoordelijk voor het optimaliseren van de interne processen binnen Unipartners Maastricht en het waarborgen van de kwaliteit en uitstraling naar externe partijen. Daarnaast houdt de quality manager zich samen met de voorzitter bezig met de uitvoering van het beleid. Naast Unipartners Maastricht zal ik dit jaar ook mijn bachelor International Business afronden. Ik hoop door een bestuursjaar bij Unipartners meer praktische ervaring op te kunnen doen met consultancy en het bedrijfsleven.
https://www.linkedin.com/in/jikke-de-ranitz-006490193/
Timon Ho-dac
Acquisition Manager
Het afgelopen half jaar heb ik mijzelf als marketing manager gefocust op het vergroten van het bereik van UniPartners onder de studenten én bedrijven. Door middel van een marketing plan waarbij campagnes, netwerken en sociale media centraal stonden kan ik terugkijken op een uitdagende maar geslaagde periode. De uitdagingen rondom COVID-19 hebben mij geleerd om snelle, gerichte oplossingen te vinden en op nieuwe manieren vraagstukken te belichten. Ik hoop het komende half jaar als acquisitie manager nog veel meer te leren en draag vol vertrouwen het stokje van Marketing Manager over aan Luc!
https://www.linkedin.com/in/timon-ho-dac-4574921a1/
Lotte Geerts
Acquisition Manager
Als acquisitiemanager ben ik, naast het begeleiden van projecten, verantwoordelijk voor het eerste contact tussen UniPartners Maastricht en bedrijven. Dit contact wordt onder andere gevestigd door middel van telefonische acquisitie, het bezoeken van netwerkevenementen en het langsgaan bij bedrijven. Dit bestuursjaar geeft mij de kans praktische ervaring opdoen die ik in mijn verdere carrière goed kan gebruiken en om al een professioneel netwerk te ontwikkelen. Naast mijn bestuursjaar bij UniPartners zal ik vakken van mijn derde jaar van mijn bachelor International Business volgen.
https://www.linkedin.com/in/lotte-geerts-8a6780180/
Luuk Ooms
Account Manager
Komend jaar vervul ik de rol als accountmanager van Unipartners Maastricht. Deze functie combineer ik met mijn master Organisation: management, change and consultancy. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met oud-opdrachtgevers. Op deze manier kan Unipartners veel nieuwe projecten binnen halen die anders verloren zouden gaan. Daarnaast vind ik het erg waardevol dat ik door middel van mijn functie een professioneel netwerk op kan bouwen en ervaring krijg in het bedrijfsleven.
https://www.linkedin.com/in/luukooms/
Luc Slaats
Event & Marketing Manager
Dit jaar zal ik de functies Event manager én Marketing manager gaan vervullen. Dat houdt in dat ik verantwoordelijk zal zijn voor alle evenementen die Unipartners Maastricht organiseert, zoals bijvoorbeeld het organiseren van de jaarlijkse Consultancy Day. Daarnaast zal ik mij gaan focussen op het vergroten van de naamsbekendheid van Unipartners Maastricht onder bedrijven maar ook zeker onder de studenten. Naast mijn bestuursjaar bij UniPartners zal ik dit jaar mijn bachelor International Business afronden.
https://www.linkedin.com/in/luc-slaats-58aa4b17a/
Babette van Giersbergen
HR Manager
Als HR-Manager hou ik me bezig met het organiseren van trainingen voor het bestuur en het werven en aannemen van Junior Consultants. Daarnaast zal ik mij net als mijn medebestuurders bezig houden met het overzien van projecten. Ik kijk erg uit naar het aankomende jaar en hoop mijzelf te ontwikkelen op zowel professioneel als sociaal gebied! Naast een bestuursjaar bij UniPartners ben ik bezig met mijn bachelor Liberal Arts and Sciences op University College Maastricht.
https://www.linkedin.com/in/babette-van-giersbergen-bbba811a6/
Proces Analyse RWM
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht is op zoek naar twee ambitieuze studenten voor een proces analyse voor RWM...
Lees verder Bekijk alle vacatures
Deskresearch Enjob Group BV
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht is op zoek naar een ambitieuze student voor een deskresearch naar werknemersparticipatie systemen voor Enjob...
Lees verder Bekijk alle vacatures
Inkomsten Analyse - Nierpatiënten Vereniging Nederland
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht is op zoek naar twee ambitieuze studenten voor een inkomsten analyse voor Nierpatiënten Vereniging Nederland...
Lees verder Bekijk alle vacatures

Raad van Advies

Jean Dols
Raad van Advies
Oprichter en eigenaar Incite Partners: Economische rechtspraktijk/adviespraktijk op het gebied van fusie & overname, strategische samenwerkingsverbanden, ondernemingsrecht, fiscaal recht, corporate finance, corporate governance, bedrijfsstrategie, mediation en coaching
Pascal de Boer
Raad van Advies
Maatschapslid bij Köhler de Boer Accountants. Verantwoordelijk voor de algemene kantoorleiding en de dagelijkse begeleiding en advisering van een deel van de cliëntenportefeuille.
Steven Goetstouwers
Raad van Advies
CEO en mede-eigenaar bij Admesy BV. Admesy biedt innovatieve Test & Measurement oplossingen op maat voor kleur en licht meting in productieprocessen.
Ad van Ginneken
Raad van Advies
Senior adviseur bij de Kamer van Koophandel. Verantwoordelijk voor de contacten met stakeholders in de provincie Limburg en in Europa. Tevens verantwoordelijk voor business development in Limburg en Europa.
Laurent Hoeberigs
Raad van Advies
Programma manager bij ASML Customer Supply Chain. Daarnaast werkzaam als zelfstandig adviseur, mentor en trainer voor ondernemers en (young) professionals.
Arjan van Engeland
Raad van Advies
Mede-oprichter Pasta by Michèl. Voorheen: LIOF, Rabobank en Deutsche Bank.
Jan Scheele
Raad van Advies
Eigenaar/oprichter van Caesus. Caesus ontzorgt bedrijven volledig online. Van websites en mobiele apps, tot platformen en maatsoftware. Ook zeer actief betrokken bij TEDx en Blockchain evenementen.
Armand Vliegen
Raad van Advies
Voormalig ondernemer. Schrijver van vier boeken, o.a. over grenzeloos ondernemen. Adviseert bedrijven in zakendoen over de grens.
Steffen de Lange
Raad van Advies
Adviseur innovatie en resultaatgericht ondernemen bij Iconad.
Peter Frissen
Raad van Advies
Account manager bij Rabobank Nederland.

Onze partners