Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Maastricht

UniPartners Maastricht

UniPartners Maastricht, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in hartje Maastricht.

Al sinds 1991 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Maastrichtse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat hebben wij bedrijven te bieden? Wij zetten studenten in op projectmatige basis om uw vraagstukken op te lossen. Zelfs het projectmanagement nemen wij op ons zodat u als bedrijf zo min mogelijk zorgen hebt. Met onze grote database aan studenten en jonge talenten kunnen wij voor elke opdracht een geschikte consultant vinden. Meer informatie over afgeronde projecten of een afspraak aanvraag kunt u vinden onder het kopje “voor organisaties”.

 

Wat wij jou als student allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Nog niet zeker of consultancy iets voor jou is? Hou onze evenementen en inhouse-dagen in de gaten! Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Maastricht loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Wat kan UniPartners Maastricht voor jou betekenen? Ontdek het in ons filmpje!

 

Vacatures Maastricht

Risico-Inventarisatie en -Evaluatie
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
Stel een Risico-inventarisatie en -evaluatie op voor Resort Marina Oolderhuuske.
Bekijken
Junior Enterprise Days-Commissie
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
Organiseer samen met je commissie de Junior Enterprise Days voor het nationale UniPartners netwerk!
Bekijken
Risico-Inventarisatie en -Evaluatie
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
Stel een Risico-inventarisatie en -evaluatie op voor de Steenfabriek Klinkers.
Bekijken

Bestuur

Emma van der Elsen
General Manager
Mijn naam is Emma van der Elsen en ik bekleed momenteel de functie van General Manager binnen het bestuur. In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie, motivatie, en ondersteuning van het bestuur, het algemene beleid en de langetermijnvisie van UniPartners Maastricht. Ik houd overzicht van iedereens taken en zorg ervoor dat deze goed worden uitgevoerd. Tot slot neem ik deel aan het maandelijkse voorzittersoverleg, waar belangrijke beslissingen worden genomen voor het hele netwerk. UniPartners Maastricht biedt mij de kans om mijn studententijd te verbreden: kijken wat er allemaal mogelijk is tijdens én na mijn studie.
https://www.linkedin.com/in/emmavanderelsen
Lotte van der Meer
Financial Manager
Ik ben Lotte van der Meer, 20 jaar oud en ik ben sinds september 2022 actief als bestuurslid bij UniPartners Maastricht. De functie die ik ga vervullen is Financial Manager. Als Financial Manager ben ik verantwoordelijk voor de financiële gezondheid van UniPartners Maastricht. Ik ga me bezighouden met de begrotingen en jaarrekeningen opstellen, factureringen, financiële analyses en de belasting betalen. Hiernaast zal ik me net als de andere bestuursleden bezighouden met projectmanagement. De trainingen van UniPartners hebben mij al veel extra kennis gegeven en ik ben klaar om deze nieuwe kennis, samen met de kennis die ik heb door mijn studie, toe te gaan passen in de praktijk. Ik kijk er ontzettend naar uit om dit jaar aan de slag te gaan en om mij te ontwikkelen op professioneel, organisatorisch en sociaal vlak.
https://www.linkedin.com/in/lotte-van-der-meer-6208b11b8
Fleur de Gast
Quality Manager
Mijn naam is Fleur de Gast, 20 jaar oud en momenteel begin ik aan mijn derde jaar van de bachelor International Business. Komend jaar zal ik in het bestuur van UniPartners Maastricht de functie van Quality Manager bekleden. Binnen deze rol draag ik de verantwoordelijkheid voor het waarborgen van de kwaliteit van onze interne processen en zie ik toe op het naleven van de AVG en de door ons opgestelde QMS. Daarnaast loop ik alle documenten na die namens onze vestiging zichtbaar zijn voor externe partijen. Het leuke aan de functie van Quality Manager is dat je een goed overzicht hebt van wat er speelt binnen UniPartners Maastricht. Daarbij kom je niet alleen in aanraking met de studentconsultants tijdens het managen van een project, maar ook wanneer je een eindevaluatie met ze moet uit voeren. Ik kijk er erg naar uit om komend jaar ervaring op te doen in de bedrijfswereld en leerzame trainingen te volgen. Daarnaast verwacht ik ook dat ik samen met mijn bestuursgenoten een erg plezierig jaar tegenmoet ga en samen mooie resultaten zal boeken!
https://www.linkedin.com/in/fleur-de-gast-885a8a203
Noël Cappetti
Acquisition Manager
Hi! Ik ben Noël Cappetti, 20 jaar oud en derdejaars International Business student. Na afgelopen jaar actief bezig te zijn geweest binnen de Business Commissie van UniPartners Maastricht, zal ik komend jaar in het bestuur de functie Acquisitie Manager bekleden. Binnen deze rol ben ik verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe projecten middels koude acquisitie en het netwerken. De Acquisitie Manager stelt een acquisitieplan op en controleert en coördineert de acquisitie door het bestuur maar ook door zijn eigen Business Commissie die ondersteunend acquireren op innovatieve wijze. Ik kijk er erg naar uit om komend jaar ervaring op te doen in een professionele setting en om leerzame trainingen te volgen. Ik weet zeker dat we met dit sterke, enthousiaste bestuur een geslaagd jaar zullen hebben met UniPartners Maastricht!
https://www.linkedin.com/in/noelcappetti
Pleun Reijnders
Event & HRD Manager
Ik ben Pleun Reijnders, 21 jaar, en ben op dit moment mijn bachelor psychologie aan het afronden. Naast mijn studie ga ik aankomend jaar de functie vervullen als Event- & HRD manager bij UniPartners Maastricht. Binnen deze functie ga ik alle evenementen organiseren in samenwerking met de event- en marketingcommissie, zoals in-housedagen en de UPM Business Day. Ook zal ik een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van het bestuur, door middel van het voeren van POP-gesprekken en trainingen. Daarnaast zet ik mij in om de projecten binnen UPM te begeleiden. Met enthousiasme kijk ik naar aankomend jaar om samen met mijn bestuur mooie resultaten te behalen.
https://www.linkedin.com/in/pleun-reijnders-97a1b1242
Mees Wels
Account Manager
Mijn naam is Mees Wels, ik ben 21 jaar oud en momenteel zit ik in mijn derde jaar van de studie Fiscaal Recht aan de Universiteit Maastricht. Komend jaar zal ik de functie als Accountmanager bij UniPartners Maastricht bekleden. Binnen deze rol draag ik de verantwoordelijkheid voor het onderhouden van contact met de warme contacten van onze vestiging. Verder zal ik samen met de Aquisition Manager de Bussinesscommissie leiden. Deze commissie draagt bij aan de taken die het bestuur uitvoert zoals acquisitie lopen, op bedrijfsafspraken gaan en projectspecificaties schrijven. Naast deze functiespecifieke taken zal ik zelf ook acquisitie lopen en optreden als projectmanager bij verschillende projecten. Ik kijk er erg naar uit om aankomend jaar ervaring op te doen in een professionele setting en hiermee mijzelf te ontwikkelen. Daarnaast heb ik enorm veel zin om dit samen met mijn andere bestuursgenoten te doen. Ik verwacht dat we als bestuur een erg leuke tijd tegemoet gaan waarin we mooie resultaten zullen boeken!
https://www.linkedin.com/in/mees-wels-32980a22a
Cato Verkooijen
Marketing Manager
Ik ben Cato Verkooijen, 21 jaar en student International Business. Sinds september 2022 ben ik actief als bestuurslid bij UniPartners Maastricht binnen de functie van Marketing Manager. Als Marketing Manager zal ik me voornamelijk bezighouden met het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners Maastricht bij zowel studenten en bedrijven. Daarbij ben ik verantwoordelijk voor het creëren van promotiemateriaal en de representatie van UniPartners op social media. Samen met de Event- & HRD manager zal ik komend jaar ook de Event- & Marketingcommissie gaan begeleiden. Verder hou ik mij samen met mijn medebestuurders bezig met projectmanagement en het lopen van acquisitie. Ik kijk erg uit naar aankomend jaar en ik verwacht samen met de rest van het bestuur mooie resultaten te behalen.
https://www.linkedin.com/in/cato-verkooijen-51a348221
Rosa Heeres
HR Manager
Mijn naam is Rosa Heeres, 21 jaar en student Gezondheidswetenschappen. Ik ben vanaf februari actief als bestuurslid bij UniPartners Maastricht waar ik de functie Human Resource manager zal bekleden. Als HR-manager focus ik me op de ontwikkeling van het bestuur. Ik kijk hierbij naar trainingen die een toegevoegde waarde kunnen hebben aan de ontwikkeling van het bestuur. Daarnaast hou ik me bezig met het opzetten van vacatures en het afnemen van de sollicitaties van de studentconsultants, commissieleden en bestuursleden. Verder hou ik me ook bezig met projectmanagement samen met de andere bestuurders. Ik heb tot nu toe veel ervaring opgedaan en geleerd. Ik heb zin om het aankomende half jaar dit nog verder uit te breiden.
https://www.linkedin.com/in/rosaheeres
Risico-Inventarisatie en -Evaluatie
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
Stel een Risico-inventarisatie en -evaluatie op voor Resort Marina Oolderhuuske....
Lees verder Bekijk alle vacatures
Junior Enterprise Days-Commissie
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
Organiseer samen met je commissie de Junior Enterprise Days voor het nationale UniPartners netwerk!...
Lees verder Bekijk alle vacatures
Risico-Inventarisatie en -Evaluatie
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
Stel een Risico-inventarisatie en -evaluatie op voor de Steenfabriek Klinkers....
Lees verder Bekijk alle vacatures

Raad van Advies

Jean Dols
Raad van Advies
Oprichter en eigenaar Incite Partners: Economische rechtspraktijk/adviespraktijk op het gebied van fusie & overname, strategische samenwerkingsverbanden, ondernemingsrecht, fiscaal recht, corporate finance, corporate governance, bedrijfsstrategie, mediation en coaching
Pascal de Boer
Raad van Advies
Maatschapslid bij Köhler de Boer Accountants. Verantwoordelijk voor de algemene kantoorleiding en de dagelijkse begeleiding en advisering van een deel van de cliëntenportefeuille.
Steven Goetstouwers
Raad van Advies
CEO en mede-eigenaar bij Admesy BV. Admesy biedt innovatieve Test & Measurement oplossingen op maat voor kleur en licht meting in productieprocessen.
Ad van Ginneken
Raad van Advies
Senior adviseur bij de Kamer van Koophandel. Verantwoordelijk voor de contacten met stakeholders in de provincie Limburg en in Europa. Tevens verantwoordelijk voor business development in Limburg en Europa.
Laurent Hoeberigs
Raad van Advies
Programma manager bij ASML Customer Supply Chain. Daarnaast werkzaam als zelfstandig adviseur, mentor en trainer voor ondernemers en (young) professionals.
Arjan van Engeland
Raad van Advies
Mede-oprichter Pasta by Michèl. Voorheen: LIOF, Rabobank en Deutsche Bank.
Jan Scheele
Raad van Advies
Eigenaar/oprichter van Caesus. Caesus ontzorgt bedrijven volledig online. Van websites en mobiele apps, tot platformen en maatsoftware. Ook zeer actief betrokken bij TEDx en Blockchain evenementen.
Armand Vliegen
Raad van Advies
Voormalig ondernemer. Schrijver van vier boeken, o.a. over grenzeloos ondernemen. Adviseert bedrijven in zakendoen over de grens.
Steffen de Lange
Raad van Advies
Adviseur innovatie en resultaatgericht ondernemen bij Iconad.
Peter Frissen
Raad van Advies
Account manager bij Rabobank Nederland.

Onze partners