Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Maastricht

UniPartners Maastricht

UniPartners Maastricht, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in het Student Service Center, in hartje Maastricht.

Al sinds 1991 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Maastrichtse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Maastricht loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Wat kan UniPartners Maastricht voor jou betekenen? Ontdek het in ons filmpje!

 

Vacatures Maastricht

Vacature Discovery Museum
Vestiging Maastricht | Sociaal & Gedrag
UniPartners Maastricht is op zoek naar een student consultant die door middel van laagdrempelige interviewtechnieken aan...
Bekijken
Marktonderzoek Mantelzorgwoningen.nl
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht is op zoek naar twee student consultants die een marktonderzoek willen uitvoeren voor Mantelzorgw...
Bekijken
Duurzaamheidsonderzoek Steenfabriek Klin...
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht is op zoek naar twee student consultants die een duurzaamheidsonderzoek willen uitvoeren voor Ste...
Bekijken

Bestuur

Guus Verkooijen
General Manager
https://www.linkedin.com/in/guusverkooijen/
Mathijs Krol
Financial Manager
Ik ben Mathijs, 20 jaar oud en ik ben sinds september 2021 Financial Manager bij UniPartners Maastricht. Naast mijn functie zit ik in mijn derde jaar International Business. Met mijn eerdere ervaring binnen het financiële circuit hoop ik de uitdaging als Financial Manager met succes te kunnen voltooien. Als financial manager ben ik verantwoordelijk voor de financiële gezondheid van Unipartners Maastricht. Ik ga mij dan ook bezighouden met de begrotingen en jaarrekeningen opstellen, belasting betalen, factureringen en financiële analyses maken. De trainingen van Unipartners hebben mij al veel extra kennis opgeleverd. Ik ben klaar om deze kennis en de kennis van mijn studie toe te gaan passen in de praktijk. Samen met mijn medebestuurders gaan wij een krachtig bestuur vormen dat zal zorgen voor een geslaagd jaar!
https://www.linkedin.com/in/mathijs-krol-053a521b2/
Evi Janssen
Quality Manager
Mijn naam is Evi, ik ben 20 jaar oud en momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn bachelor International Business. Komend jaar zal ik in het bestuur van UniPartners Maastricht de functie van Quality Manager bekleden. Binnen deze rol draag ik de verantwoordelijkheid voor het waarborgen van de kwaliteit van onze interne processen en zie ik toe op het naleven van de AVG en de door ons opgestelde QMS. Daarnaast loop ik alle documenten na die namens onze vestiging zichtbaar zijn voor externe partijen. Het leuke aan de functie van Quality Manager is dat je een rol mag spelen bij vrijwel alle activiteiten van UniPartners, van projectspecificatie tot evaluatie. Binnen deze functie ben je dus altijd goed op de hoogte van wat er speelt binnen de vestiging, waardoor je een waardevolle blik kunt werpen op de gang van zaken en verbeteringen kunt initiëren waar dit nodig blijkt. Ik kijk er erg naar uit om komend jaar ervaring op te doen in een professionele setting en om leerzame trainingen te volgen. Verder verwacht ik dat we als bestuur ook vooral een hele leuke tijd tegenmoet gaan en samen mooie resultaten zullen boeken!
https://www.linkedin.com/in/evijanssen00/
Martijn Tülkens
Acquisition Manager
https://www.linkedin.com/in/martijn-t%C3%BClkens-2b8452187/
Thijmen Vermeer
Event & HRD Manager
Ik ben Thijmen Vermeer, 20 jaar oud student Biomedische wetenschappen. Komend academisch jaar zal ik mij naast mijn 3de bachelor jaar bezighouden met mijn rol als Event en HRD-manager van UniPartners Maastricht. Dit zal betekenen dat ik verantwoordelijk zal zijn voor het organiseren van alle UniPartners evenementen, waaronder de UniPartners Consultancy Day. Daarnaast zal ik mij als HRD-manager gaan focussen op het ontwikkelen en trainen van ons team en het aannemen van Junior Consultants. Naast mijn specifieke functietaken zal ik bestuur bijdragen samen met de rest van het aan het begeleiden van de projecten komend jaar. Ik kijk er ontzettend naar uit om dit jaar aan de slag te gaan en om mij persoonlijk te ontwikkelen op het professionele, organisatorische en sociale vlak.
https://www.linkedin.com/in/thijmen-vermeer/
Kylan Scheepstra
Account Manager
https://www.linkedin.com/in/kylanscheepstra/
Elisa van Winkel
Marketing Manager
Mijn naam is Elisa van Winkel, ik ben 21 jaar en wordt vanaf september actief als bestuurslid bij UniPartners Maastricht. Ik zal de functie Marketingmanager gaan vervullen. Dit houdt in dat ik verantwoordelijken voor het vergroten van de naamsbekendheid van Unipartners Maastricht onder bedrijven maar ook zeker onder de studenten. Ik ben verantwoordelijk voor het ondersteunen en coördineren van de promotie, het bepalen van de en het creëren promotiemateriaal. Verder zal ik me net als de andere bestuursleden bezighouden met projectmanagement. Ik heb ontzettend veel zin in volgend jaar en kijk er naar uit om ervaring op te bouwen.
https://www.linkedin.com/in/elisavanwinkel/
Michelle Laurensse
HR Manager
https://www.linkedin.com/in/michelle-laurensse-https://www.linkedin.com/in/michelle-laurensse-2b0b4b1b7//
Vacature Discovery Museum
Vestiging Maastricht | Sociaal & Gedrag
UniPartners Maastricht is op zoek naar een student consultant die door middel van laagdrempelige interviewtechnieken aan de slag gaat met het onderzoeken en meten van de impact van een Escape Room van Discovery Museum....
Lees verder Bekijk alle vacatures
Marktonderzoek Mantelzorgwoningen.nl
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht is op zoek naar twee student consultants die een marktonderzoek willen uitvoeren voor Mantelzorgwoningen.nl...
Lees verder Bekijk alle vacatures
Duurzaamheidsonderzoek Steenfabriek Klinkers
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht is op zoek naar twee student consultants die een duurzaamheidsonderzoek willen uitvoeren voor Steenfabriek Klinkers...
Lees verder Bekijk alle vacatures

Raad van Advies

Jean Dols
Raad van Advies
Oprichter en eigenaar Incite Partners: Economische rechtspraktijk/adviespraktijk op het gebied van fusie & overname, strategische samenwerkingsverbanden, ondernemingsrecht, fiscaal recht, corporate finance, corporate governance, bedrijfsstrategie, mediation en coaching
Pascal de Boer
Raad van Advies
Maatschapslid bij Köhler de Boer Accountants. Verantwoordelijk voor de algemene kantoorleiding en de dagelijkse begeleiding en advisering van een deel van de cliëntenportefeuille.
Steven Goetstouwers
Raad van Advies
CEO en mede-eigenaar bij Admesy BV. Admesy biedt innovatieve Test & Measurement oplossingen op maat voor kleur en licht meting in productieprocessen.
Ad van Ginneken
Raad van Advies
Senior adviseur bij de Kamer van Koophandel. Verantwoordelijk voor de contacten met stakeholders in de provincie Limburg en in Europa. Tevens verantwoordelijk voor business development in Limburg en Europa.
Laurent Hoeberigs
Raad van Advies
Programma manager bij ASML Customer Supply Chain. Daarnaast werkzaam als zelfstandig adviseur, mentor en trainer voor ondernemers en (young) professionals.
Arjan van Engeland
Raad van Advies
Mede-oprichter Pasta by Michèl. Voorheen: LIOF, Rabobank en Deutsche Bank.
Jan Scheele
Raad van Advies
Eigenaar/oprichter van Caesus. Caesus ontzorgt bedrijven volledig online. Van websites en mobiele apps, tot platformen en maatsoftware. Ook zeer actief betrokken bij TEDx en Blockchain evenementen.
Armand Vliegen
Raad van Advies
Voormalig ondernemer. Schrijver van vier boeken, o.a. over grenzeloos ondernemen. Adviseert bedrijven in zakendoen over de grens.
Steffen de Lange
Raad van Advies
Adviseur innovatie en resultaatgericht ondernemen bij Iconad.
Peter Frissen
Raad van Advies
Account manager bij Rabobank Nederland.

Onze partners