Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Utrecht

UniPartners Utrecht

Wij zijn UniPartners Utrecht! Een ambitieus en dynamisch studenten consultancybureau gelieerd aan de Universiteit Utrecht. Al sinds 2006 bieden wij Utrechtse studenten de kans om ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat studenten van grote toegevoegde waarde zijn wanneer ze zichzelf uitdagen en ontwikkelen.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als studentconsultant. Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder, terwijl je ook nog eens lekker bijverdient! Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Utrecht loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je vrijblijvend in of kom langs zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

 

Contact opnemen

 

Vacatures Utrecht

Vacature – Studentconsultant gezocht
Vestiging Utrecht | Maatschappij & Milieu
Ben jij een enthousiaste student die geïnteresseerd is in duurzaamheid en de logistieke sector in Nederland?
Bekijken
Vacature – Studentconsultant gezocht
Vestiging Utrecht | IT & Data
Ben jij een bachelor- of masterstudent en op zoek naar een interessante bijbaan in de financiële sector?
Bekijken
Vacature – Studentconsultant gezocht
Vestiging Utrecht | Sociaal & Gedrag
Ben jij een bachelor- of masterstudent bestuurs- en organisatiewetenschappen en op zoek naar een interessante uitdaging?...
Bekijken

Interne vacatures Utrecht

Vacature Parttime Bestuur
Vestiging Utrecht | Bestuur
Ga een nieuwe uitdaging aan door vanaf februari 2021 een bestuursjaar te doen bij UniPartners Utrecht!
Bekijken
Vacature Business Development Commissie
Vestiging Utrecht | Commissie
Ben jij opzoek naar een extra uitdaging naast je studie en wil je graag je CV een boost geven? Geef je dan nu op voor ee...
Bekijken
Vacature marketing commissie
Vestiging Utrecht | Commissie
Ben jij opzoek naar een extra uitdaging naast je studie en wil je graag je CV een boost geven? Geef je dan nu op voor de...
Bekijken

Bestuur

Floor Smeets
Voorzitter
Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het opstellen van het beleid van UniPartners Utrecht en het vertegenwoordigen van onze vestiging in de landelijke besluitvorming. Ik probeer mijn medebestuurders te enthousiasmeren en ondersteunen om samen UniPartners Utrecht naar een hoger plan te krijgen met een duidelijk doel voor ogen. Verder vind ik het ook belangrijk dat iedereen de kans krijgt om het beste uit zijn bestuursjaar te halen door kennis van gevarieerde trainingen vanuit het landelijk netwerk die een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van een bestuurder.
https://www.linkedin.com/in/floor-smeets/
Jesse Bruns
Accountmanager
Als accountmanager blijf ik in contact met onze eerdere partners en klanten, om zo het netwerk van Unipartners te kunnen uitbreiden. Ook ben ik veel bezig met acquisitie: op zoek gaan naar nieuwe samenwerkingen met enthousiaste ondernemers of managers. Het werk binnen Unipartners en de gesprekken met ondernemers en managers inspireren mij steeds meer om later zelf te gaan ondernemen. Ik wil dit op een groene manier doen: duurzaamheid en winst als belangrijkste doelen binnen de organisatie.
https://www.linkedin.com/in/jesse-bruns/
Wiesje Mendes de León
Financieel Manager
Nu ik mijn bachelor Liberal Arts en Sciences met specialisatie in Economics and Business Economics
heb afgerond aan de Universiteit Utrecht, heb ik gekozen voor een nieuwe uitdaging binnen
Unipartners Utrecht. Ik zal de rol van Financieel Manager vervullen, waar ik naast het begeleiden van
onze projecten verantwoordelijk ben voor de financiële zaken van Unipartners Utrecht. De uitgaven
en inkomsten moeten nauwkeurig worden bijgehouden om zo een financieel gezonde organisatie te
waarborgen.
https://www.linkedin.com/in/wiesje-mendes-de-le%C3%B3n-b55b52193/
Margot Mendel
HR-Manager
Ik ben de uitdaging als bestuurslid bij UniPartners aan gegaan omdat ik mijn kennis wilde verbreden en toepassen, en mijn netwerk uit te breiden. Met mijn bedrijfskundige achtergrond is dit de perfecte volgende stap. Als HR manager wil ik mijn sociale vaardigheden verder ontwikkelen en ervoor zorgen dat iedereen bij UniPartners het beste uit zichzelf kan halen!
https://www.linkedin.com/in/margot-mendel-828083110/
Berend Driessen
PR-Manager
Als PR manager richt ik mij op het aangaan en onderhouden van externe relaties. Door evenementen te organiseren, nieuwe samenwerkingen te initiëren en een aanspreekpunt te vormen voor externe partijen tracht ik UniPartners nóg steviger op de kaart te zetten. Dit alles met het doel om meer studenten relevante werkervaring op te laten doen door het oplossen van vraagstukken van organisaties. De meerwaarde die de meest recente academische kennis kan opleveren is een inspiratiebron om mijzelf verder in innovatie en innovatieprocessen te verdiepen. Vanuit de gedachte dat je samen vaak meer bent dan de som der delen sta ik daarom altijd open om kennis te maken onder het genot van een (virtuele) kop koffie!
https://www.linkedin.com/in/berend-driessen/
Lisa Oostveen
Kwaliteitsmanager
Ik ben Lisa Oostveen, masterstudente Communicatie, beleid en management. Dit jaar ben ik de
kwaliteitsmanager van UniPartners Utrecht. Ik heb hier erg zin in, mede omdat ik met deze functie
mijn medebestuursleden hulp kan bieden waar nodig. Op deze manier kan ik me breed bezighouden
met elke functie in het bestuur. Als kwaliteitsmanager wil ik met alles wat ik dit jaar doe het volgende
in gedachten houden: de juiste dingen doen, en de dingen juist doen. Ik kijk uit naar een leerzaam en
gezellig jaar met mijn medebestuursleden!
https://www.linkedin.com/in/lisaoostveen/
Wessel Hofstede
Acquisitiemanager + vicevoorzitter
Als acquisitiemanager ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie rondom koude acquisitie binnen ons bestuur. Daarnaast belanden de blitzacties en verschillende netwerkevenementen veelal in mijn agenda. Door kennis te maken en samen te werken met veel verschillende bedrijven hoop ik de volgende stap te kunnen maken in zowel de ontwikkeling van Unipartners Utrecht als mijn persoonlijke ontwikkeling.
https://www.linkedin.com/in/wessel-hofstede-818020123/
Merel van Boven
Marketingmanager
Als marketingmanager ben ik verantwoordelijk voor de naamsbekendheid van UniPartners Utrecht. Het is mijn doel om dit op creatieve wijze te vergroten bij zowel studenten als bedrijven. Ik vind het erg leuk om deze uitdaging op te pakken voor twee verschillende doelgroepen. Naast mijn rol bij UniPartners ben ik begonnen aan de master Beleid, Communicatie en Organisatie. Ik hoop deze kennis dan ook met elkaar te kunnen verbinden gedurende mijn bestuursjaar.
https://www.linkedin.com/in/merel-van-boven-38b455186/

Interne organen

Pieter Peelen
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/pieterpeelen?authType=NAME_SEARCH&authToken=RFq_&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A13235894%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-2-2%2CtarId%3A1469444476141%2Ctas%3Apieter
Marsja Wieringa
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/marsja-wierenga-6806a35/
Alma Vermeulen
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/alma-vermeulen-99580a59/
Haro Kits
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/harokits/
Inge Brinkman
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/ibrinkman/
Gerard Langezaal
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/gerardlangezaal/
Sebe Buitenkamp
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/sebe-buitenkamp-026b833?authType=OUT_OF_NETWORK&authToken=zYfj&locale=en_US&srchid=2141677131469442841551&srchindex=1&srchtotal=12&trk=vsrp_people_res_name&trkInfo=VSRPsearchId%3A2141677131469442841551%2CVSRPtargetId%3A11866206%2CVSRPcmpt%3Aprimary%2CVSRPnm%3Afalse%2CauthType%3AOUT_OF_NETWORK
Nienke Gooijer - Tiddens
Raad van Toezicht
In 2010 studeerde ik Internationale Bedrijfskunde aan de RUG en was ik op zoek naar een praktische aanvulling op mijn studie. Via een studiegenoot kwam ik in aanraking met UniPartners en dat leek me net de perfecte aanvulling. Dit omdat je samen met medebestuursleden mag ondernemen, financieel de onderneming gezond moet houden en om moet gaan met de uitdagingen die daarbij horen. Tijdens mijn UniPartners tijd maakte ik deel uit van de halfjaarlijkse bestuurswissel en heb de functie van HR en koude acquisitiemanager gehad. Wat UniPartners me nu heeft opgeleverd is moeilijk in een paar woorden te omvatten, want het is vooral de gehele ervaring. In een paar woorden: doorzettingsvermogen, praktische kennis over het runnen van een bedrijf, saamhorigheid, teamwork, innovatie, van idee naar praktijk, besluitvorming (ook in moeilijke situaties), fouten maken, commerciële inzichten, relatiemanagement en nog veel meer. Dit heb ik allemaal in mijn verdere carrière kunnen gebruiken en heeft me ook mede gebracht waar ik nu carrière technisch ben. Na eerst een jaar te hebben gewerkt in de marktonderzoekshoek als projectmanager, voelde ik me meer aangetrokken tot het ICT adviesvak en daarbij behorende trainee programma’s. De vaardigheden en ervaringen uit mijn UniPartners tijd heb ik kunnen gebruiken om te kunnen starten en doorgroeien binnen Atos Consulting. Zelfs gedurende mijn sollicitatie traject van afgelopen jaar bij M&I/Partners heb ik zeker nog UniPartners anekdotes kunnen toepassen! Nu middels de Raad van Toezicht probeer ik de huidige besturen een handje te helpen en ben blij weer te zien dat er op sommige vlakken niet veel is verandert!
https://www.linkedin.com/in/hansschenk?authType=NAME_SEARCH&authToken=2PI1&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A13488644%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-7-7%2CtarId%3A1469444213004%2Ctas%3Ahans%20sche
Tim Brinkman
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/timbrinkman?authType=NAME_SEARCH&authToken=gONw&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A38911042%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469445342799%2Ctas%3Atim
Friso Huizinga
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/frisohuizinga?authType=NAME_SEARCH&authToken=MauN&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A38787898%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469446803072%2Ctas%3Afriso
Annika Aerts
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/annikaaerts?authType=NAME_SEARCH&authToken=iVjO&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A33341825%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469445426802%2Ctas%3Aannika
Remco de Ruiter
Raad van Toezicht
Ik heb in het jaar 2009 - 2010 met veel plezier deel uitgemaakt van het bestuur van Unipartners Utrecht. Ik heb destijds voor Unipartners gekozen omdat ik naast mijn studie graag wilde ontdekken of consultancy dan wel ondernemerschap bij mij zou passen. Het runnen van deze non profit consultantcy organisatie bleek achteraf de perfecte uitdaging. Ik heb geleerd om mijn probleem oplossend vermogen te vertalen naar een dienst en ontdekt dat naast het bedenken van oplossingen ook het in de praktijk brengen van ideeën een flinke dosis uitdagingen met zich meebrengt. Mijn collega bestuurders zie ik nog steeds regelmatig, wat voor mij ook wat zegt over het plezier dat Unipartners ons gezamenlijk heeft gebracht. Na het afronden van mijn studie ontdekte ik al snel dat er vanuit het bedrijfsleven veel interesse was in mijn Unipartners ervaring en dat het mij heeft geholpen om een voet tussen de deur te krijgen bij het vinden van een leuke startersfunctie. Uiteindelijk ben ik na mijn Unipartners jaar als consultant gaan werken voor Yellowtail B.V (http://www.yellowtail.nl/)., een kleine ondernemende consultancy organisatie die afgelopen jaren flink gegroeid is. Na 1.5 jaar ben ik tot de conclusie gekomen dat ik vakinhoudelijk meer op mijn vakgebied (Human Resources) wilde focussen en heb ik de switch gemaakt naar het management traineeship HR bij Shell. Tijdens de sollicitatie procedure kon ik opnieuw putten uit voorbeelden en successen uit mijn Unipartners tijd. Inmiddels ben ik 3 jaar werkzaam binnen Shell en daarnaast nog steeds nauw betrokken bij Unipartners. Naast mijn rol in de raad van toezicht kan ik het niet laten om tijdens mijn gastcolleges op Universiteit Utrecht altijd de kansen die Unipartners biedt te benoemen!
https://www.linkedin.com/in/remcoderuiter?authType=NAME_SEARCH&authToken=XsB3&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A56847917%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469446679648%2Ctas%3Arem
Joren Bozon
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/jbozon/
Projectteam assistent Berenschot
Vestiging Utrecht | Economisch
Voor Berenschot heeft een consultant van UniPartners Utrecht geholpen bij een project als projectteam assistent. Een van de onderdelen van het project was het beter in kaart brengen van de staalsector in verschillende Franstalige landen in Afrika, De werkzaamheden van de consultant waren onder andere het doen van desk research en het bellen van verschillende organisaties in deze landen....
Lees verder Bekijk alle projecten
Klanttevredenheidsonderzoek Bolton
Vestiging Utrecht | Sociaal
Klanttevredenheidsonderzoek onder zowel particuliere als zakelijke klanten van Bolton. Onderzoek door middel van kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethodes. ...
Lees verder Bekijk alle projecten
Verwerking jaarcijfers Zilveren Kruis
Vestiging Utrecht | Economisch
Voor het Zilveren Kruis hebben we voor het tweede jaar op rij de jaarcijfers van zorginstellingen ingevoerd en geordend in een overzicht. Dit project had een duur van twee weken en was voor studenten met een financiële/economische achtergrond....
Lees verder Bekijk alle projecten