Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Utrecht

UniPartners Utrecht

Wij zijn UniPartners Utrecht! Een ambitieus en dynamisch studenten consultancybureau gelieerd aan de Universiteit Utrecht. Al sinds 2006 bieden wij Utrechtse studenten de kans om ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat studenten van grote toegevoegde waarde zijn wanneer ze zichzelf uitdagen en ontwikkelen.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden? Allereerst kun je aan de slag als studentconsultant. Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder, terwijl je ook nog eens lekker bijverdient! Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Utrecht loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je vrijblijvend in of kom langs zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

 

Contact opnemen

 

Vacatures Utrecht

Interesse in duurzaamheid en commercie?
Vestiging Utrecht | Maatschappij & Milieu
Kom bij ons een duurzaamheids-onderzoek doen naar Alliance Automotive Group!
Bekijken
Marketingtalent gezocht!
Vestiging Utrecht | Economie & Bedrijfskunde
Studeer jij in de richting van marketing en heb jij interesse in goededoelenorganisaties? Dan is dit iets voor jou!
Bekijken
Commercieel marketingtalent gezocht!
Vestiging Utrecht | Sociaal & Gedrag
Help Planlogic haar zichtbaarheid, uniformiteit en bekendheid te verbeteren met een sterke marketingstrategie!
Bekijken

Interne vacatures Utrecht

Vacature Parttime Bestuur
Vestiging Utrecht | Bestuur
Ga een nieuwe uitdaging aan door vanaf februari 2021 een bestuursjaar te doen bij UniPartners Utrecht!
Bekijken
Vacature parttime bestuur
Vestiging Utrecht | Bestuur
Ga een nieuwe uitdaging aan door vanaf september 2021 een bestuursjaar te doen bij UniPartners Utrecht!
Bekijken
Vacature Business Development Commissie
Vestiging Utrecht | Commissie
Ben jij opzoek naar een extra uitdaging naast je studie en wil je graag je CV een boost geven? Geef je dan nu op voor ee...
Bekijken

Bestuur

Wiesje Mendes de León
Voorzitter
Ik ben Wiesje Mendes de León, en met mijn bachelor op zak is het tijd voor een nieuwe uitdaging: voorzitter van UniPartners Utrecht. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het algemene beleid en de uitvoering ervan, de langetermijnvisie en coördinatie, motivatie en ondersteuning van het bestuur. Extern draag ik de verantwoordelijkheid naar verschillende partijen. Voor komend halfjaar zal mijn focus liggen op het ondersteunen van ieders persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen mijn bestuur, en UniPartners Utrecht als organisatie duurzamer te laten groeien.
https://www.linkedin.com/in/wiesje-mendes-de-le%C3%B3n-b55b52193/
Merel van Boven
Accountmanager
Als accountmanager combineer ik onze salesstrategie met ons klantenbestand. Ik wil op duurzame en creatieve wijze onze relaties beheren. Door de ambities van studenten en bedrijven met elkaar te verbinden, kunnen zij veel aan elkaar hebben. Ook streef ik er naar om dit jaar nog een evenement te organiseren voor onze warme contacten; de Meet-UP. Na dit bestuursjaar begin ik aan de master Beleid, Communicatie en Organisatie. Op naar de volgende uitdaging!
https://www.linkedin.com/in/merel-van-boven-38b455186/
Aram Verweij
Financieel Manager
In mijn rol als financieel manager is mijn grootste taak het bijhouden van de inkomsten en uitgaven van Unipartners Utrecht. De boekhouding en het opstellen en betalen van facturen zijn daarbij de voornaamste bezigheden. Ook ben ik verantwoordelijk voor onze begroting. Ik werp mijn blik op de toekomst, en probeer samen met mijn bestuursgenoten plannen te maken voor investeringen om Unipartners Utrecht de komende jaren duurzaam te laten groeien.
https://www.linkedin.com/in/aram-verweij-0bab5b207/
Berend Driessen
HR-Manager
Als HR manager ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het bestuur en het werving- en selectieproces van nieuwe bestuursleden. In de praktijk houdt ik me bezig met het organiseren van trainingen, recruitment en het afnemen van sollicitatiegesprekken. Dit alles met het doel om UniPartners Utrecht ook de komende jaren te voorzien van gedreven bestuursleden. Interesse? Ik sta altijd open om kennis te maken onder het genot van een (virtuele) kop koffie!
https://www.linkedin.com/in/berend-driessen/
Donna van der Sangen
PR-Manager
Als PR-manager ben ik verantwoordelijk voor het contact met externe relaties. Door middel van het organiseren van evenementen en het aangaan van samenwerkingen zorg ik ervoor dat UniPartners, bij met name de studenten, nog beter op de kaart komt te staan. Ik kijk ernaar uit om zowel UniPartners Utrecht als mijn eigen persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau te brengen.
https://www.linkedin.com/in/donna-van-der-sangen-9513b6188/
Cas van Motman
Kwaliteitsmanager
Ik ben Cas, 22 jaar en ik studeer momenteel af aan de USBO. Naast zelf op zowel academisch- als praktisch vlak ervaring op te hebben gedaan binnen de consultancy, heb ik enorm veel zin de uitdaging aan te gaan om zelf een adviesbureau te runnen. Binnen de functie van kwaliteitsmanager ben ik verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van onze consultancy-projecten en sta ik verder ieder bestuurslid bij in het vervullen van zijn/haar rol. Ik kijk uit naar een leerzaam en uitdagend jaar waarin niet alleen UniPartners Utrecht, maar ik ook persoonlijk enorm zal groeien!
https://www.linkedin.com/in/casvanmotman/
Wessel Hofstede
Acquisitiemanager + vicevoorzitter
Als acquisitiemanager ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie rondom koude acquisitie binnen ons bestuur. Daarnaast belanden de blitzacties en verschillende netwerkevenementen veelal in mijn agenda. Door kennis te maken en samen te werken met veel verschillende bedrijven hoop ik de volgende stap te kunnen maken in zowel de ontwikkeling van Unipartners Utrecht als mijn persoonlijke ontwikkeling.
https://www.linkedin.com/in/wessel-hofstede-818020123/
Jesse Bruns
Marketingmanager
Ik ben Jesse, student Sustainable Entrepreneurship en marketingmanager bij UniPartners Utrecht. Als marketingmanager zet ik mij in om onze social mediapagina's up to date te houden. Ook werk ik aan promoties om studenten en bedrijven beter te bereiken.
https://www.linkedin.com/in/jesse-bruns/

Interne organen

Pieter Peelen
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/pieterpeelen?authType=NAME_SEARCH&authToken=RFq_&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A13235894%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-2-2%2CtarId%3A1469444476141%2Ctas%3Apieter
Marsja Wieringa
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/marsja-wierenga-6806a35/
Alma Vermeulen
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/alma-vermeulen-99580a59/
Haro Kits
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/harokits/
Inge Brinkman
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/ibrinkman/
Gerard Langezaal
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/gerardlangezaal/
Sebe Buitenkamp
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/sebe-buitenkamp-026b833?authType=OUT_OF_NETWORK&authToken=zYfj&locale=en_US&srchid=2141677131469442841551&srchindex=1&srchtotal=12&trk=vsrp_people_res_name&trkInfo=VSRPsearchId%3A2141677131469442841551%2CVSRPtargetId%3A11866206%2CVSRPcmpt%3Aprimary%2CVSRPnm%3Afalse%2CauthType%3AOUT_OF_NETWORK
Nienke Gooijer - Tiddens
Raad van Toezicht
In 2010 studeerde ik Internationale Bedrijfskunde aan de RUG en was ik op zoek naar een praktische aanvulling op mijn studie. Via een studiegenoot kwam ik in aanraking met UniPartners en dat leek me net de perfecte aanvulling. Dit omdat je samen met medebestuursleden mag ondernemen, financieel de onderneming gezond moet houden en om moet gaan met de uitdagingen die daarbij horen. Tijdens mijn UniPartners tijd maakte ik deel uit van de halfjaarlijkse bestuurswissel en heb de functie van HR en koude acquisitiemanager gehad. Wat UniPartners me nu heeft opgeleverd is moeilijk in een paar woorden te omvatten, want het is vooral de gehele ervaring. In een paar woorden: doorzettingsvermogen, praktische kennis over het runnen van een bedrijf, saamhorigheid, teamwork, innovatie, van idee naar praktijk, besluitvorming (ook in moeilijke situaties), fouten maken, commerciële inzichten, relatiemanagement en nog veel meer. Dit heb ik allemaal in mijn verdere carrière kunnen gebruiken en heeft me ook mede gebracht waar ik nu carrière technisch ben. Na eerst een jaar te hebben gewerkt in de marktonderzoekshoek als projectmanager, voelde ik me meer aangetrokken tot het ICT adviesvak en daarbij behorende trainee programma’s. De vaardigheden en ervaringen uit mijn UniPartners tijd heb ik kunnen gebruiken om te kunnen starten en doorgroeien binnen Atos Consulting. Zelfs gedurende mijn sollicitatie traject van afgelopen jaar bij M&I/Partners heb ik zeker nog UniPartners anekdotes kunnen toepassen! Nu middels de Raad van Toezicht probeer ik de huidige besturen een handje te helpen en ben blij weer te zien dat er op sommige vlakken niet veel is verandert!
https://www.linkedin.com/in/hansschenk?authType=NAME_SEARCH&authToken=2PI1&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A13488644%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-7-7%2CtarId%3A1469444213004%2Ctas%3Ahans%20sche
Tim Brinkman
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/timbrinkman?authType=NAME_SEARCH&authToken=gONw&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A38911042%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469445342799%2Ctas%3Atim
Friso Huizinga
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/frisohuizinga?authType=NAME_SEARCH&authToken=MauN&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A38787898%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469446803072%2Ctas%3Afriso
Annika Aerts
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/annikaaerts?authType=NAME_SEARCH&authToken=iVjO&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A33341825%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469445426802%2Ctas%3Aannika
Remco de Ruiter
Raad van Toezicht
Ik heb in het jaar 2009 - 2010 met veel plezier deel uitgemaakt van het bestuur van Unipartners Utrecht. Ik heb destijds voor Unipartners gekozen omdat ik naast mijn studie graag wilde ontdekken of consultancy dan wel ondernemerschap bij mij zou passen. Het runnen van deze non profit consultantcy organisatie bleek achteraf de perfecte uitdaging. Ik heb geleerd om mijn probleem oplossend vermogen te vertalen naar een dienst en ontdekt dat naast het bedenken van oplossingen ook het in de praktijk brengen van ideeën een flinke dosis uitdagingen met zich meebrengt. Mijn collega bestuurders zie ik nog steeds regelmatig, wat voor mij ook wat zegt over het plezier dat Unipartners ons gezamenlijk heeft gebracht. Na het afronden van mijn studie ontdekte ik al snel dat er vanuit het bedrijfsleven veel interesse was in mijn Unipartners ervaring en dat het mij heeft geholpen om een voet tussen de deur te krijgen bij het vinden van een leuke startersfunctie. Uiteindelijk ben ik na mijn Unipartners jaar als consultant gaan werken voor Yellowtail B.V (http://www.yellowtail.nl/)., een kleine ondernemende consultancy organisatie die afgelopen jaren flink gegroeid is. Na 1.5 jaar ben ik tot de conclusie gekomen dat ik vakinhoudelijk meer op mijn vakgebied (Human Resources) wilde focussen en heb ik de switch gemaakt naar het management traineeship HR bij Shell. Tijdens de sollicitatie procedure kon ik opnieuw putten uit voorbeelden en successen uit mijn Unipartners tijd. Inmiddels ben ik 3 jaar werkzaam binnen Shell en daarnaast nog steeds nauw betrokken bij Unipartners. Naast mijn rol in de raad van toezicht kan ik het niet laten om tijdens mijn gastcolleges op Universiteit Utrecht altijd de kansen die Unipartners biedt te benoemen!
https://www.linkedin.com/in/remcoderuiter?authType=NAME_SEARCH&authToken=XsB3&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A56847917%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1469446679648%2Ctas%3Arem
Joren Bozon
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/jbozon/
Projectteam assistent Berenschot
Vestiging Utrecht | Economisch
Voor Berenschot heeft een consultant van UniPartners Utrecht geholpen bij een project als projectteam assistent. Een van de onderdelen van het project was het beter in kaart brengen van de staalsector in verschillende Franstalige landen in Afrika, De werkzaamheden van de consultant waren onder andere het doen van desk research en het bellen van verschillende organisaties in deze landen....
Lees verder Bekijk alle projecten
Klanttevredenheidsonderzoek Bolton
Vestiging Utrecht | Sociaal
Klanttevredenheidsonderzoek onder zowel particuliere als zakelijke klanten van Bolton. Onderzoek door middel van kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethodes. ...
Lees verder Bekijk alle projecten
Verwerking jaarcijfers Zilveren Kruis
Vestiging Utrecht | Economisch
Voor het Zilveren Kruis hebben we voor het tweede jaar op rij de jaarcijfers van zorginstellingen ingevoerd en geordend in een overzicht. Dit project had een duur van twee weken en was voor studenten met een financiële/economische achtergrond....
Lees verder Bekijk alle projecten