Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Nijmegen

UniPartners Nijmegen

UniPartners Nijmegen, dat zijn wij! In 2007 voegden we ons als nieuwe vestiging bij het UniPartners-netwerk. We zijn gevestigd in het Elinor Ostromgebouw in kamer -1.505 op de Radboud Universiteit.

 

Ons doel is om een (Waal)brug te slaan tussen studenten en het bedrijfsleven. Het ontbreekt een universitaire studie nog wel eens aan een praktische insteek – en dat is jammer! Wij geloven namelijk in de frisse blik die studenten op vraagstukken kunnen werpen. Studenten kunnen bij ons de in de collegebanken opgedane kennis toepassen in de praktijk door als studentconsultant een project uit te voeren. Maar ook kun jij je ontwikkelen door een bruisende en leerzame bestuursfunctie op je te nemen. Samen met zeven medestudenten run je dan een jaar lang je eigen consultancybureau! Daarnaast is UniPartners Nijmegen altijd op zoek naar enthousiastelingen die zich willen inzetten voor de marketing- of acquisitiecommissie. Verder passeren leerzame trainingen/workshops, toegankelijk voor alle studenten, de revue.

 

Op de hoogte blijven van al wat UniPartners te bieden heeft? Registreer jezelf in onze database en/of like onze Facebookpagina of volg ons op Instagram (unipartners_nijmegen). Voor vragen ben je altijd welkom op ons kantoor (Elinor Ostromgebouw kamer -1. 505).

Contact opnemen

Bestuur

Lotte Aarts
Voorzitter
Hi! Mijn naam is Lotte Aarts, 23 jaar en ik zal dit jaar de functie van voorzitter bekleden. Naast mijn studie Geografie, Planologie en Milieu was ik op zoek naar meer praktijkervaring. Een bestuursjaar bij UniPartners Nijmegen geeft mij de mogelijkheid mezelf te ontwikkelen en veel te leren over het bedrijfsleven. Met ons bestuur runnen we onze eigen onderneming en koppelen we studenten op projectbasis aan uitdagingen binnen bedrijven. Als voorzitter ben ik onder andere verantwoordelijk voor het algemene beleid en het vertegenwoordigen van onze vestiging in de landelijke besluitvorming. Daarnaast zorg ik voor het leiden, ondersteunen en motiveren van mijn mede-bestuursgenoten.
https://www.linkedin.com/in/lotte-aarts-418276220/
Quirien de Keijzer
HR-Manager en Secretaris
Mijn naam is Quirien de Keijzer, 22 jaar en sinds februari accountmanager bij UniPartners Nijmegen. In september ben ik door gewisseld naar HR manager en secretaris. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar Geografie, planologie en milieu aan de Radboud Universiteit. Ik heb gekozen voor een bestuursjaar bij UniPartners om meer praktijkervaring op te doen en me meer te oriënteren op het bedrijfsleven. Als HR manager en secretaris hou ik me bezig met de werving en selectie van nieuwe commissieleden, studentconsultants en bestuursleden. Ook ben ik bezig met de persoonlijke ontwikkeling van bestuursleden. Anderzijds vervul ik net als de rest van het bestuur de rol van projectmanager. Ik kijk er naar uit om komend half jaar in te vullen met veel leerzame uitdagingen en gezelligheid met mijn nieuwe mede bestuursgenoten.
https://www.linkedin.com/in/quirien-de-keijzer/
Julian Damaschek
Financieel Manager
Hey! Mijn naam is Julian Damaschek, 19 jaar en aankomend jaar vervul ik de rol van financieel manager binnen UniPartners Nijmegen. Daarnaast volg ik de studie Economics and Business Economics aan de Radboud Universiteit. Als financieel manager van UniPartners zal ik verantwoordelijk zijn voor het beheren van de begroting, de financiële administratie en het financieel jaarverslag. Daarnaast ben ik, net zoals de rest van het bestuur, verantwoordelijk voor acquisitie en projectmanagement. De rol als financieel manager bij UniPartners levert mij relevante en nuttige praktijkervaring op en daarnaast leer ik veel nieuwe bedrijven kennen.
https://www.linkedin.com/in/julian-damaschek-a87731191/
Fleur Mom
Kwaliteitsmanager
Hi allemaal! Ik ben Fleur Mom, 23 jaar en Kwaliteit- en Projectmanager bij UniPartners Nijmegen. Na een halfjaar onderdeel te zijn geweest van bestuur 14, ben ik komend halfjaar een van de 8 bestuursleden van bestuur 15! Momenteel zit ik in de laatste fase van mijn master strategic management en is het plan om in januari 2022 af te studeren.
Als Kwaliteit- en Projectmanager bij UniPartners ben ik verantwoordelijk voor de waarborging van onze kwaliteit voor de vestiging Nijmegen en onze lopende projecten. Hiernaast ben ik bezig met het optimaliseren van ons processen en IT-systemen. Ook begeleid ik student consultants bij de uitvoering van projecten en ga ik bij verschillende bedrijven langs om mogelijke samenwerkingen aan te gaan.
https://www.linkedin.com/in/fleur-mom-0021291b8/
Jens van Loon
Marketing- en Eventmanager
Hi! Mijn naam is Jens van Loon, 22 jaar oud en ik bekleed de functie van Marketing- en Eventmanager bij UniPartners NIjmegen. Naast mijn bestuursjaar ben ik vierdejaarsstudent International Business Communication aan de Radboud Universiteit. Gedurende mijn bestuursjaar heb ik de verantwoordelijkheid om de naamsbekendheid van UniPartners Nijmegen te vergroten samen met de marketingcommissie. Daarnaast organiseer ik samen met de eventcommissie een tweetal evenementen: Junior Enterprise Weekend en The Way UP. Mijn doel voor het komende jaar is om mezelf te ontwikkelen en meer ervaring in de praktijk op te kunnen doen. Ik ben ervan overtuigd dat een bestuursjaar bij UniPartners Nijmegen me daar enorm bij gaat helpen.
https://www.linkedin.com/in/jens-van-loon-91b241200/
Rik Seinhorst
Accountmanager
Hoi! Ik ben Rik Seinhorst en op dit moment zit ik in de eindfase van mijn derde jaar van de studie Business Administration aan de Radboud Universiteit. Ik plan mijn bachelor af te ronden na het eerste blok van dit academische jaar. Gedurende mijn studie ben ik altijd actief geweest met het ondernemen van activiteiten naast mijn studie. Komend jaar zal ik mij dan ook met veel plezier inzetten voor UniPartners Nijmegen! Mijn vrije tijd besteed ik over het algemeen aan sport en gezelligheid. Volgend jaar september ben ik van plan een master strategic management te volgen in Tilburg.
https://www.linkedin.com/in/rik-seinhorst/
Charlotte Boormans
Accountmanager
Hi! Ik ben Charlotte Boormans, 22 jaar en sinds september actief binnen UniPartners Nijmegen als Account- & Projectmanager. Ik zit momenteel in mijn afrondingsfase van de bachelor Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit. De keuze om een bestuursjaar te doen bij UniPartners is dat ik mij hier zowel op persoonlijk als zakelijk vlak verder kan ontwikkelen en tegelijkertijd mijn netwerk kan vergroten. Als accountmanager ben ik onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden van warme contacten en het aangaan van nieuwe relaties in Nijmegen en omstreken. Daarnaast ben ik als projectmanager verantwoordelijk voor een goede begeleiding gedurende de werkzaamheden van de student consultant
https://www.linkedin.com/in/charlotte-boormans/
Linde Bakker
Accountmanager
Hi! Ik ben Linde Bakker, 20 jaar en sinds september actief als account- en projectmanager bij Unipartners Nijmegen. Ik zit momenteel in mijn derde jaar van Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit. Met het bestuursjaar bij Unipartners wil ik relevante werkervaring opdoen die ik mis in mijn studie en mijn netwerk uit breiden. Ik doe dit samen met zeven geweldige bestuursgenoten en gaan er samen een mooi jaar van maken!
Als Acquisitiemanager ben ik verantwoordelijk voor de acquisitiestrategie van onze vestiging en voor het aangaan van nieuwe relaties van Unipartners. Als projectmanager zal ik uitdagingen zoeken binnen bedrijven en studenten begeleiden tijdens hun werkzaamheden. Ik kijk er naar uit komend jaar veel te leren en de uitdagingen aan te gaan. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in!
https://www.linkedin.com/in/linde-bakker/

Vacatures Nijmegen

Interne vacatures Nijmegen

Parttime bestuursjaar 2022-2023
Vestiging Nijmegen | Bestuur
UniPartners Nijmegen is op zoek naar 2 gemotiveerde studenten die samen met een leuk team hun kennis willen vergroten en...
Bekijken
Marketing commissie
Vestiging Nijmegen | Commissie
UniPartners Nijmegen is op zoek naar gemotiveerde studenten die samen met een leuk team hun kennis willen vergroten en h...
Bekijken
Sales commissie
Vestiging Nijmegen | Commissie
UniPartners Nijmegen is op zoek naar gemotiveerde studenten die samen met een leuk team hun kennis willen vergroten en h...
Bekijken
Promotieonderzoek
Vestiging Nijmegen | Economisch
Dit project had als doel om Houthandel van Hulst vooruit te helpen met de promotie richting jong talent op financieel- en ICT-gebied, zodat Houthandel van Hulst in de toekomst in staat is om meer personeel aan te trekken vanuit deze opleidingen. ...
Lees verder Bekijk alle projecten
Promotieplan
Vestiging Nijmegen | Economisch
Er werd een promotieplan geschreven waarin handvatten werden geboden hoe de doelgroepen van Ariës Natuursteen het beste benaderd konden worden. ...
Lees verder Bekijk alle projecten
Optimalisatie Dienstaanbod
Vestiging Nijmegen | Economisch
Het doel van dit project was om inzicht te krijgen in mogelijke kansen voor Beijer Advies om zo het dienstenaanbod te optimaliseren....
Lees verder Bekijk alle projecten

Onze Partners