Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Nijmegen

UniPartners Nijmegen

UniPartners Nijmegen, dat zijn wij! In 2007 voegden we ons als nieuwe vestiging bij het UniPartners-netwerk. We zijn gevestigd in het Elinor Ostromgebouw in kamer -1.505 op de Radboud Universiteit.

 

Ons doel is om een (Waal)brug te slaan tussen studenten en het bedrijfsleven. Het ontbreekt een universitaire studie nog wel eens aan een praktische insteek – en dat is jammer! Wij geloven namelijk in de frisse blik die studenten op vraagstukken kunnen werpen. Studenten kunnen bij ons de in de collegebanken opgedane kennis toepassen in de praktijk door als studentconsultant een project uit te voeren. Maar ook kun jij je ontwikkelen door een bruisende en leerzame bestuursfunctie op je te nemen. Samen met zeven medestudenten run je dan een jaar lang je eigen consultancybureau! Daarnaast is UniPartners Nijmegen altijd op zoek naar enthousiastelingen die zich willen inzetten voor de marketing- of acquisitiecommissie. Verder passeren leerzame trainingen/workshops, toegankelijk voor alle studenten, de revue.

 

Op de hoogte blijven van al wat UniPartners te bieden heeft? Registreer jezelf in onze database en/of like onze Facebookpagina of volg ons op Instagram (unipartners_nijmegen). Voor vragen ben je altijd welkom op ons kantoor (Elinor Ostromgebouw kamer -1. 505).

Contact opnemen

Bestuur

Lotte Aarts
Voorzitter
Mijn naam is Lotte Aarts, 23 jaar en ik ben Geografie, planologie en milieu student. Ik fungeer dit jaar als een van de accountmanagers binnen UniPartners Nijmegen, omdat UniPartners mij biedt wat mijn studie mist. Samen met de andere twee accountmanagers ben ik onder andere verantwoordelijk voor de acquisitie en het relatiebeheer van de vestiging. Dit houdt in dat wij diegenen zijn die contact opnemen met bedrijven en het gesprek aangaan om te bekijken wat wij voor opdrachtgevers kunnen betekenen. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor de acquisitie van het resterend bestuur, want ook zij dienen contact te leggen met organisaties. Samen met alle andere accountmanagers van het UniPartners netwerk bekijken wij de beste methodes om te acquireren. Dit gaat via zogenoemde heartbeat brainstormsessies.
https://www.linkedin.com/in/lotte-aarts-418276220/
Quirien de Keijzer
HR-Manager en Secretaris
Mijn naam is Quirien de Keijzer, 22 jaar en sinds februari accountmanager bij Unipartners Nijmegen. Ik zit momenteel in mijn derde jaar Geografie, planologie en milieu aan de Radboud Universiteit.
Ik heb besloten om een bestuursjaar bij Unipartners te doen om meer praktijkervaring op te doen en me meer te oriënteren in het bedrijfsleven.
Als accountmanager hou ik me bezig met het onderhouden van relaties met bestaande en nieuwe klanten en ben ik verantwoordelijk voor de acquisitie.
Ik kijk er naar uit om komend jaar in te vullen met veel leerzame uitdagingen en gezelligheid met mijn mede bestuursgenoten.
https://www.linkedin.com/in/quirien-de-keijzer/
Julian Damaschek
Financieel Manager
Mijn naam is Julian Damaschek, ik ben 19 jaar oud en ik geniet momenteel van de studie Economics & Business Economics. Als financieel manager ben ik verantwoordelijk voor het opstellen van de begroting welke de leidraad vormt voor alle inkomsten en uitgaven gedurende het jaar. Daarnaast houd ik me bezig met alle financiële administratie zoals het verwerken van de facturen en het uitbetalen van de student consultants. Ook stel ik aan het eind van het jaar het financieel jaarverslag op en ben ik deels verantwoordelijk voor de acquisitie en het begeleiden van projecten.
https://www.linkedin.com/in/julian-damaschek-a87731191/
Fleur Mom
Kwaliteitsmanager
Hi! Ik ben Fleur Mom, 22 jaar en sinds februari account- en projectmanager bij UniPartners Nijmegen. Oorspronkelijk kom ik uit het mooie zuiden, maar ben in 2016 verhuisd naar het gezellige Nijmegen. Nadat ik afgelopen zomer mijn bachelor bedrijfskunde heb afgerond aan de Radboud Universiteit, ben ik gestart aan de master strategic management met een focus op consultancy in Tilburg. Als accountmanager van UniPartners ben ik verantwoordelijk voor de acquisitie en het relatiebeheer met bedrijven voor de vestiging Nijmegen. Hiernaast zal ik als projectmanager, de student consultants die gekoppeld zijn aan een van onze projecten begeleiden tijdens hun werkzaamheden.
https://www.linkedin.com/in/fleur-mom-0021291b8/
Jens van Loon
Marketing- en Eventmanager
Mijn naam is Iris Bruurs, 22 jaar en ik ben de Marketing- en Eventmanager van UniPartners Nijmegen. Naast mijn bestuursjaar volg ik de master Communicatie & Beïnvloeding aan de Radboud Universiteit. Als Marketing- en Eventmanager ben ik verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners, het opzetten van het tweedaagse event The Way Up en het ondersteunen van de Marketing Commissie. Ik hoop door een bestuursjaar bij UniPartners mezelf te kunnen ontwikkelen en meer praktische ervaring op te kunnen doen met het bedrijfsleven.
https://www.linkedin.com/in/jens-van-loon-91b241200/
Rik Seinhorst
Accountmanager
Mijn naam is Rik en ik zal dat jaar de functie van Accountmanager op me nemen voor UniPartners Nijmegen. Als Accountmanager ben ik medeverantwoordelijk voor de acquisitiestrategie van onze vestiging en voor het onderhouden van de relaties met bestaande en nieuwe klanten. Verder zal ik als Projectmanager student consultants begeleiden tijdens hun werk aan projecten. Dit alles in combinatie met mijn Bachelor International Business Administration, waarvan ik momenteel in het vierde jaar zit. Waarbij UniPartners mij de perfecte mogelijkheid biedt om opgedane theoretische kennis in de praktijk toe te passen.
https://www.linkedin.com/in/rik-seinhorst/
Charlotte Boormans
Accountmanager
Mijn naam is Charlotte Boormans, 22 jaar en sinds februari accountmanager bij Unipartners Nijmegen. Ik zit momenteel in mijn derde jaar bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit.
Ik heb besloten om een bestuursjaar bij Unipartners te doen om meer praktijkervaring op te doen en me meer te oriënteren in het bedrijfsleven.
Als accountmanager hou ik me bezig met het onderhouden van relaties met bestaande en nieuwe klanten en ben ik verantwoordelijk voor de acquisitie.
Ik kijk er naar uit om komend jaar in te vullen met veel leerzame uitdagingen en gezelligheid met mijn mede bestuursgenoten.
https://www.linkedin.com/in/charlotte-boormans/
Linde Bakker
Accountmanager
Hi! Ik ben Linde Bakker, 20 jaar en sinds februari account- en projectmanager bij UniPartners Nijmegen.
https://www.linkedin.com/in/linde-bakker/

Vacatures Nijmegen

Vacature klantonderzoek
Vestiging Nijmegen | Economie & Bedrijfskunde
Wil jij je graag ontwikkelen en wil je relevante consultancy ervaring op het gebied van een klantonderzoek opdoen? Dan i...
Bekijken
Vacature HR-optimalisatie
Vestiging Nijmegen | Economie & Bedrijfskunde
Wij jij je ontwikkelen en wil je relevante consultancy ervaring op het gebied van een HR-optimalisatie project opdoen? D...
Bekijken
Vacature behoefteonderzoek culturele wen...
Vestiging Nijmegen | Economie & Bedrijfskunde
Ben jij op zoek om je te ontwikkelen en wil je relevante consultancy ervaring op het gebied van een behoefteonderzoek op...
Bekijken

Interne vacatures Nijmegen

Promotieonderzoek
Vestiging Nijmegen | Economisch
Dit project had als doel om Houthandel van Hulst vooruit te helpen met de promotie richting jong talent op financieel- en ICT-gebied, zodat Houthandel van Hulst in de toekomst in staat is om meer personeel aan te trekken vanuit deze opleidingen. ...
Lees verder Bekijk alle projecten
Promotieplan
Vestiging Nijmegen | Economisch
Er werd een promotieplan geschreven waarin handvatten werden geboden hoe de doelgroepen van Ariës Natuursteen het beste benaderd konden worden. ...
Lees verder Bekijk alle projecten
Optimalisatie Dienstaanbod
Vestiging Nijmegen | Economisch
Het doel van dit project was om inzicht te krijgen in mogelijke kansen voor Beijer Advies om zo het dienstenaanbod te optimaliseren....
Lees verder Bekijk alle projecten

Onze Partners