Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
This search form (with id 1) does not exist!

Maastricht

UniPartners Maastricht

UniPartners Maastricht, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in het Student Service Center, in hartje Maastricht.

Al sinds 1991 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Maastrichtse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Maastricht loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Wat kan UniPartners Maastricht voor jou betekenen? Ontdek het in ons filmpje!

 

Vacatures Maastricht

Optimalisatie onderzoek Nierpatiënten V...
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht is op zoek naar twee studentconsultants die zich samen gaan ontfermen over de optimalisatie van h...
Bekijken
Implementatie planningssyteem Westrom
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht is op zoek naar een studentconsultant die het geïmplementeerde planningssysteem kan onderhouden
Bekijken
Implementatieonderzoek A2 Maastricht
Vestiging Maastricht | Maatschappij & Milieu
UniPartners Maastricht is opzoek naar twee studentconsultants die voor A2 Maastricht kunnen onderzoeken ze zich al aan d...
Bekijken

Bestuur

Lucas Brouwer
General Manager
Als General Manager ben ik het aanspreekpunt van UniPartners Maastricht. Daarnaast ben ik de eindverantwoordelijke voor alle interne en externe zaken omtrent UniPartners Maastricht. Dit betekent dat ik in het dagelijks leven het bestuur ondersteun en aanstuur. Daarnaast creëer ik nieuwe externe relaties en onderhoud ik de bestaande. Bovenal waarborg ik het beleid en de visie die wij als UniPartners Maastricht voor ons hebben vastgesteld. Ik vind het erg leerzaam om zowel een groep gemotiveerde studenten aan te sturen terwijl je ook direct in contact staat met het bedrijfsleven.
https://www.linkedin.com/in/lucas-brouwer-5b73a0178/
Jorrit Wijckmans
Financial Manager
Als Financial Manager houd ik me naast het begeleiden van onze projecten, bezig met de financiële zaken van onze vestiging. Dat betekent dat ik veel bezig ben met het versturen en betalen van facturen, het bijhouden van de boekhouding en uiteraard belastingaangifte doen. Ook overzie ik de uitgaven van het bestuur zelf. Naast mijn bestuursjaar bij UniPartners zal ik nog een aantal vakken volgen van mijn bachelor Econometrics and Operations Research
https://www.linkedin.com/in/jorrit-wijckmans-406961176/
Sara Coppen
Quality Manager
Sinds september dit jaar ben ik actief als Quality manager voor UniPartners Maastricht.
Deze functie doe ik naast mijn master Strategy & Innovation. Als Quality Manager ben ik verantwoordelijk voor het managen van de kwaliteit van onze interne processen en externe communicatie. Door middel van het optimaliseren van deze processen wordt de kwaliteit continu verbeterd en dit is ook het voornaamste doel van de Quality manager. Mijn sterk oog voor detail, kritische blik en perfectionisme komen hier dan ook goed van te pas. Het leuke van deze functie is dat je als Quality Manager vrij bent om te kiezen aan welk kwaliteitsproject je wilt werken. Je leert hierdoor goed prioriteiten te stellen tussen welk proces op dit moment belangrijk is, en hoe je dit samen met het bestuur het best kan aanpakken.
https://www.linkedin.com/in/sara-coppen-2a79ab115/
Stijn van Reeuwijk
Acquisition Manager
Ik zal dit jaar als acquisitiemanager werkzaam zijn voor UniPartners Maastricht. Deze functie doe ik naast mijn studie International Business Economics, waar ik mijn derde jaar ga volgen aankomend jaar. Als acquisitiemanager ben ik verantwoordelijk voor het eerste contact tussen ons en bedrijven. Dit contact wordt bijvoorbeeld gevestigd door middel van telefonische acquisitie, het bezoeken van netwerkevenementen en het daadwerkelijk langsgaan bij bedrijven. Dagelijks kom ik met veel studenten en bedrijven in contact die mij een groot netwerk voor later bieden. Ook kan ik dit jaar veel praktische ervaring opdoen die ik in mijn verdere carrière goed kan gebruiken.
https://www.linkedin.com/in/stijn-van-reeuwijk-57330318a/
Roemer Boogers
Account Manager
Komend jaar vervul ik de rol van Accountmanager bij UniPartners Maastricht. Als Accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met oud-opdrachtgevers. Zo creëer je een stabiele relatie en is er continue toevoer van projecten. Hiernaast is het ook interessant om al een professioneel netwerk te ontwikkelen en praktische ervaring op te doen in het bedrijfsleven.
https://www.linkedin.com/in/roemer-boogers-b9293518a/
Julia Schoonen
HR Manager
Als Human Resource Manager ben ik, naast mijn studie International Business, sinds september bezig met het team van UniPartners Maastricht. Ik ben verantwoordelijk voor de werving van nieuwe bestuursleden, commissieleden en student consultants. Het is altijd een leuke uitdaging de juiste student bij het juiste project te kiezen. Daarnaast ben ik er in ons eigen bestuur verantwoordelijk voor dat er een fijne sfeer hangt, en dat we de juiste trainingen krijgen. Ook kies ik samen met de rest van het bestuur onze opvolgers, en zorg ik dat deze goed opgeleid worden. De combinatie van het managen van projecten en het bezig zijn met teamgenoten bevalt me uitstekend!
https://www.linkedin.com/in/julia-schoonen-9582b518a/
Merel Schurer
Marketing Manager
Sinds september dit jaar ben ik werkzaam als Marketing Manager van Unipartners Maastricht. Als Marketing Manager ben ik vooral bezig met de naamsbekendheid van de organisatie onder zowel studenten als bedrijven. Dit is immers waar alles begint! Daarnaast zorg ik ervoor dat iedereen op de hoogte is van wie wij zijn en wat wij doen. Dit doe ik door verschillende promotieacties te organiseren en evenementen bij te wonen. Als Marketing Manager ben ik tevens verantwoordelijk voor de social media-accounts van UniPartners Maastricht zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Naast mijn functie bij UniPartners volg ik nog één vak om mijn derde jaar geneeskunde af te ronden.
https://www.linkedin.com/in/merel-schurer-44181b17b/
UPM Consultancy Day 2020 (English sign up)
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht organises Consultancy Day 2020...
Lees verder Bekijk alle vacatures
Optimalisatie onderzoek Nierpatiënten Vereniging Nederland
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht is op zoek naar twee studentconsultants die zich samen gaan ontfermen over de optimalisatie van het systeem binnen de Nierpatiënten Vereniging Nederland...
Lees verder Bekijk alle vacatures
Implementatie planningssyteem Westrom
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht is op zoek naar een studentconsultant die het geïmplementeerde planningssysteem kan onderhouden...
Lees verder Bekijk alle vacatures

Raad van Advies

Jean Dols
Raad van Advies
Oprichter en eigenaar Incite Partners: Economische rechtspraktijk/adviespraktijk op het gebied van fusie & overname, strategische samenwerkingsverbanden, ondernemingsrecht, fiscaal recht, corporate finance, corporate governance, bedrijfsstrategie, mediation en coaching
Pascal de Boer
Raad van Advies
Maatschapslid bij Köhler de Boer Accountants. Verantwoordelijk voor de algemene kantoorleiding en de dagelijkse begeleiding en advisering van een deel van de cliëntenportefeuille.
Steven Goetstouwers
Raad van Advies
CEO en mede-eigenaar bij Admesy BV. Admesy biedt innovatieve Test & Measurement oplossingen op maat voor kleur en licht meting in productieprocessen.
Ad van Ginneken
Raad van Advies
Senior adviseur bij de Kamer van Koophandel. Verantwoordelijk voor de contacten met stakeholders in de provincie Limburg en in Europa. Tevens verantwoordelijk voor business development in Limburg en Europa.
Laurent Hoeberigs
Raad van Advies
Programma manager bij ASML Customer Supply Chain. Daarnaast werkzaam als zelfstandig adviseur, mentor en trainer voor ondernemers en (young) professionals.
Arjan van Engeland
Raad van Advies
Mede-oprichter Pasta by Michèl. Voorheen: LIOF, Rabobank en Deutsche Bank.
Jan Scheele
Raad van Advies
Eigenaar/oprichter van Caesus. Caesus ontzorgt bedrijven volledig online. Van websites en mobiele apps, tot platformen en maatsoftware. Ook zeer actief betrokken bij TEDx en Blockchain evenementen.
Armand Vliegen
Raad van Advies
Voormalig ondernemer. Schrijver van vier boeken, o.a. over grenzeloos ondernemen. Adviseert bedrijven in zakendoen over de grens.
Steffen de Lange
Raad van Advies
Adviseur innovatie en resultaatgericht ondernemen bij Iconad.
Peter Frissen
Raad van Advies
Account manager bij Rabobank Nederland.

Onze partners