Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Maastricht

UniPartners Maastricht

UniPartners Maastricht, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in het Student Service Center, in hartje Maastricht.

Al sinds 1991 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Maastrichtse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op en help met jouw kennis een bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Maastricht loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in of kom langs voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartners verhaal met jou; de koffie staat al klaar!

Contact opnemen

Wat kan UniPartners Maastricht voor jou betekenen? Ontdek het in ons filmpje!

 

Vacatures Maastricht

Economische spin-off van Pinkpop voor ge...
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht is op zoek naar drie ambitieuze studenten voor het onderzoeken van de economische spin-off van Pi...
Bekijken
Behoefteonderzoek voor CMWW
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht is op zoek naar twee ambitieuze studenten voor een behoefteonderzoek voor het Centrum voor Maatsc...
Bekijken
Proces Analyse RWM
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht is op zoek naar twee ambitieuze studenten voor een proces analyse voor RWM
Bekijken

Bestuur

Babette van Giersbergen
General Manager
“Mijn naam is Babette, ik ben 22 jaar en sinds september actief als bestuurslid bij UniPartners Maastricht. In februari heb ik de overstap naar de functie van General Manager gemaakt, die ik nog steeds met veel plezier bekleed! Als General Manager ben ik eindverantwoordelijk voor de interne en externe werkzaamheden van het hele bestuur, zorg ik dat de sfeer goed is en fungeer ik als aanspreekpunt van ons bedrijf. Om de kwaliteit van het UniPartners concept te waarborgen representeer ik onze vestiging in het landelijke voorzitters overleg en onderhoud ik goede contacten met onze Raad van Advies. Een bestuursjaar bij UniPartners heeft me tot dusver veel gebracht op professioneel en sociaal gebied. Als bestuur ontvang je veel leerzame trainingen en ontmoet je mensen uit de rest van het UniParters netwerk, waar je ook later nog veel aan zult hebben. Daarnaast is het samenwerken in een hechte groep bestuurders van verschillende faculteiten iets wat mij altijd bij zal blijven aan mijn bestuursjaar bij UniPartners!”
https://www.linkedin.com/in/babette-van-giersbergen-bbba811a6/
Jikke de Ranitz
Financial Manager
"Ik ben Jikke de Ranitz, 22 jaar oud en sinds september 2020 bestuurslid van UniPartners Maastricht. Het afgelopen half jaar heb ik me met alle plezier ingezet als quality manager. Komend half jaar ga ik een nieuwe uitdaging aan en zal ik de functie van financial manager op me nemen. Als financial manager ben ik verantwoordelijk voor het maken van de financiële beslissingen om onze organisatie gezond te houden. Dit houdt onder andere in: financiële analyses maken, factureringen, belasting betalen, begrotingen en jaarrekeningen opstellen. Naast Unipartners Maastricht zal ik dit jaar ook mijn bachelor International Business afronden. Een bestuursjaar binnen UniPartners Maastricht heeft mij al veel gebracht, zoals leerzame trainingen, projecten managen en samenwerken binnen een hecht team. Naast deze werkzaamheden zijn er ook genoeg leuke informele activiteiten die wij samen doen, zoals het beleidsweekend!"
https://www.linkedin.com/in/jikkederanitz/
Michelle Laurensse
Quality Manager
“Mijn naam is Michelle, ik ben 20 jaar oud en studeer fiscaal recht. In september ben ik begonnen aan het derde jaar van mijn bachelor, waar naast ik sinds februari de functie van quality manager bij UniPartners Maastricht bekleed. Als quality manager ben ik verantwoordelijk voor het optimaliseren van interne processen en het waarborgen van de kwaliteit en uitstraling naar externe partijen. Hiernaast houdt de quality manager zich samen met de voorzitter bezig met de uitvoering van het beleid. Het leuke van deze functie is het bereiken van de hoogste kwaliteit voor ieder project, naar de verschillende maatstaven van elk individueel bedrijf. Naast het vervullen van mijn eigen functie houd ik me net als mijn medebestuurders bezig met het managen van projecten. Ik heb gekozen voor een bestuursjaar bij UniPartners omdat
je (als het ware) een eigen bedrijf runt met je medebestuursleden. Hierdoor verwacht ik het komende jaar veel praktijkervaring op te kunnen doen die ik de rest van mijn leven kan gebruiken. Daarnaast verwacht ik mijzelf te gaan ontwikkelen op sociaal-en professioneel vlak. Ik kijk er naar uit om samen met mijn bestuur een geslaagd jaar neer te zetten!”
https://www.linkedin.com/in/michelle-laurensse-2b0b4b1b7/
Lotte Geerts
Acquisition Manager
"Ik ben Lotte, 21 jaar oud en ik ben sinds september acquisitie manager bij UniPartners Maastricht. Naast mijn functie ben zit ik in mijn derde jaar International Business. Het afgelopen half jaar was ik met name verantwoordelijk voor het naleven van het huidige acquisitiebeleid, waar ik dit half jaar met name verantwoordelijk ben voor het toekomstige acquisitiebeleid. Hierbij kijk ik naar toekomstige trends in industrieën en markten, stel ik hier een strategie voor op en leid ik de acquisitie commissie en doe ik uiteraard zelf veel koude acquisitie. Ik heb ontzettend veel geleerd van mijn bestuursjaar bij UniPartners. Niet alleen van de praktische ervaring die je opdoet, maar ook van de vele trainingen die je krijgt en het werken binnen een hecht en leuk bestuur. Ik heb dan ook nog veel zin in de laatste maanden van dit bestuursjaar!"
https://www.linkedin.com/in/lotte-geerts-8a6780180/
Emma Bonnot
Acquisition Manager
https://www.linkedin.com/in/emmabonnot/
Luuk Ooms
Account Manager
Komend jaar vervul ik de rol als accountmanager van Unipartners Maastricht. Deze functie combineer ik met mijn master Organisation: management, change and consultancy. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met oud-opdrachtgevers. Op deze manier kan Unipartners veel nieuwe projecten binnen halen die anders verloren zouden gaan. Daarnaast vind ik het erg waardevol dat ik door middel van mijn functie een professioneel netwerk op kan bouwen en ervaring krijg in het bedrijfsleven.
https://www.linkedin.com/in/luukooms/
Luc Slaats
Event & Marketing Manager
Dit jaar zal ik de functies Event manager én Marketing manager gaan vervullen. Dat houdt in dat ik verantwoordelijk zal zijn voor alle evenementen die Unipartners Maastricht organiseert, zoals bijvoorbeeld het organiseren van de jaarlijkse Consultancy Day. Daarnaast zal ik mij gaan focussen op het vergroten van de naamsbekendheid van Unipartners Maastricht onder bedrijven maar ook zeker onder de studenten. Naast mijn bestuursjaar bij UniPartners zal ik dit jaar mijn bachelor International Business afronden.
https://www.linkedin.com/in/luc-slaats-58aa4b17a/
Guus Verkooijen
HR Manager
Als HR-Manager hou ik me bezig met het organiseren van trainingen voor het bestuur en het werven en aannemen van Junior Consultants. Daarnaast zal ik mij net als mijn medebestuurders bezig houden met het overzien van projecten. Ik kijk erg uit naar het aankomende jaar en hoop mijzelf te ontwikkelen op zowel professioneel als sociaal gebied!
https://www.linkedin.com/in/guusverkooijen/
Economische spin-off van Pinkpop voor gemeente Landgraaf
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht is op zoek naar drie ambitieuze studenten voor het onderzoeken van de economische spin-off van Pinkpop voor de gemeente Landgraaf...
Lees verder Bekijk alle vacatures
Behoefteonderzoek voor CMWW
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht is op zoek naar twee ambitieuze studenten voor een behoefteonderzoek voor het Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk...
Lees verder Bekijk alle vacatures
Proces Analyse RWM
Vestiging Maastricht | Economie & Bedrijfskunde
UniPartners Maastricht is op zoek naar twee ambitieuze studenten voor een proces analyse voor RWM...
Lees verder Bekijk alle vacatures

Raad van Advies

Jean Dols
Raad van Advies
Oprichter en eigenaar Incite Partners: Economische rechtspraktijk/adviespraktijk op het gebied van fusie & overname, strategische samenwerkingsverbanden, ondernemingsrecht, fiscaal recht, corporate finance, corporate governance, bedrijfsstrategie, mediation en coaching
Pascal de Boer
Raad van Advies
Maatschapslid bij Köhler de Boer Accountants. Verantwoordelijk voor de algemene kantoorleiding en de dagelijkse begeleiding en advisering van een deel van de cliëntenportefeuille.
Steven Goetstouwers
Raad van Advies
CEO en mede-eigenaar bij Admesy BV. Admesy biedt innovatieve Test & Measurement oplossingen op maat voor kleur en licht meting in productieprocessen.
Ad van Ginneken
Raad van Advies
Senior adviseur bij de Kamer van Koophandel. Verantwoordelijk voor de contacten met stakeholders in de provincie Limburg en in Europa. Tevens verantwoordelijk voor business development in Limburg en Europa.
Laurent Hoeberigs
Raad van Advies
Programma manager bij ASML Customer Supply Chain. Daarnaast werkzaam als zelfstandig adviseur, mentor en trainer voor ondernemers en (young) professionals.
Arjan van Engeland
Raad van Advies
Mede-oprichter Pasta by Michèl. Voorheen: LIOF, Rabobank en Deutsche Bank.
Jan Scheele
Raad van Advies
Eigenaar/oprichter van Caesus. Caesus ontzorgt bedrijven volledig online. Van websites en mobiele apps, tot platformen en maatsoftware. Ook zeer actief betrokken bij TEDx en Blockchain evenementen.
Armand Vliegen
Raad van Advies
Voormalig ondernemer. Schrijver van vier boeken, o.a. over grenzeloos ondernemen. Adviseert bedrijven in zakendoen over de grens.
Steffen de Lange
Raad van Advies
Adviseur innovatie en resultaatgericht ondernemen bij Iconad.
Peter Frissen
Raad van Advies
Account manager bij Rabobank Nederland.

Onze partners