Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
This search form (with id 1) does not exist!

Groningen

UniPartners Groningen

Wij zijn UniPartners Groningen. Wij zijn een ambitieus en gepassioneerd academisch adviesbureau gevestigd in de binnenstad van Groningen.

Al sinds 1993 zijn wij bezig om Groningse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen, ze van grote toegevoegde waarde zijn voor bedrijven in Noord-Nederland.

 

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant. Je zult dan uitdagende vraagstukken van bedrijven oplossen tegen een aantrekkelijk salaris. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend, maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van getalenteerde studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

Zoals je leest loopt UniPartners Groningen over van mogelijkheden. Ook voor jou! Schrijf je in voor onze studentenpool en volg ons op social media om op de hoogte te blijven van alle vacatures. Ook kun je langskomen voor een kop koffie zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Wij delen namelijk graag ons UniPartnersverhaal met jou!

Contact opnemenInschrijven

Bestuur

Ruben Groen
Voorzitter
Ik ben Ruben Groen en ben sinds begin februari de nieuwe Voorzitter van Unipartners Groningen. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het ondersteunen en leiden van het bestuur in allerlei activiteiten en verantwoordelijkheden. Alhoewel de rol van voorzitter moeilijk te definiëren is, spreekt de veelzijdigheid en afwisseling mij juist aan in deze rol.
Unipartners biedt mij de kans om naast mijn studie Bedrijfskunde de geleerde theorie in de praktijk te brengen. Verder spreekt Unipartners mij aan, omdat je met zijn allen een onderneming runt die ook landelijk actief is en je veel interessante trainingen kan volgen.
https://www.linkedin.com/in/ruben-groen-0124a6175/
Jasmin Schelhaas
Secretaris
Mijn naam is Jasmin Schelhaas en ik ben de secretaris van UniPartners Groningen. Naast
mijn bestuursjaar ben ik begonnen met de master Biomedical Sciences – Science, Business
and Policy aan de RUG. Als secretaris en bestuurder ben ik naast projectmanagement
activiteiten verantwoordelijk voor de formalisering & optimalisering van interne en externe
processen. Mijn doel is om door middel van mijn faciliterende, controlerende en
organisatorische rol kwaliteit te waarborgen en UniPartners Groningen naar een nog hoger
level te brengen.
https://www.linkedin.com/in/jschelhaas/
Jouke Rijpkema
Penningmeester
Ik ben Jouke Rijpkema en ik ben komend jaar de penningmeester van UniPartners Groningen. Ik heb
Economics gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en ga dit komend jaar aanvullen met een premaster in
Fiscaal Recht. Als penningmeester bij UniPartners ben ik verantwoordelijk voor het voeren van de
adminsitratie en het maken van de financiele beslissingen. Komend jaar is het mijn doel om de
administratie te optimaliseren en door effectief financieel management UniPartners Groningen te
laten bloeien.
https://www.linkedin.com/in/jouke-rijpkema-ba130b129/
Julie Snel
HR-Manager
Mijn naam is Julie Snel en ik ben de Human Resource Manager van UniPartners Groningen. Naast mijn bestuursjaar ben ik de bachelor Psychology aan de RUG aan het afronden. Als Human Resource Manager ben ik verantwoordelijk voor de werving & selectie van UPG en organiseer ik trainingen om de interne groei te stimuleren. Het is mijn doel om zo veel mogelijk gemotiveerde studenten de kans te bieden om praktijkervaring op te doen en ze uitdagen om er het meest uit te laten halen.
https://www.linkedin.com/in/julie-snel-41476517a/
Welmoed Kuipers
Marketing Manager
Mijn naam is Welmoed Kuipers en ik ben de Marketing Manager van UniPartners. Naast mijn bestuursjaar volg ik de master Supply Chain Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als Marketing Manager ben ik verantwoordelijk voor de offline en online promotie zowel naar bedrijven als naar studenten toe, het onderhouden van externe contacten met studenten- en studie verenigingen en het ondersteunen van de Marketing & Branding commissie.
https://www.linkedin.com/in/welmoed-kuipers-abb57b16b/
Maaike Stad
Accountmanager
Mijn naam is Maaike Stad en ik ben Accountmanager bij UniPartners Groningen. Ik heb net mijn bachelor Bedrijfskunde (Technology Management) aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Hierna plan ik de master Supply Chain Management te gaan doen. Als Accountmanager ben ik samen met Sven verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande contacten, het binnenhalen van nieuwe projecten en de begeleiding van de Business Commissie. Het doel is om studenten en bedrijven verder te helpen en daarnaast waardevolle ervaring op te doen voor de toekomst.
https://www.linkedin.com/in/maaikestad/
Sven Markus
Accountmanager
Mijn naam is Sven Markus en ik ben Accountmanager bij UniPartners Groningen. Na de bachelor Technische Bedrijfskunde ben ik begonnen met de master Supply Chain Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als Accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de acquisitie van projecten, het effectief beheren van relaties en het ondersteunen van de Business Commissie. Het begeleiden van studentconsultants en het managen van de verwachtingen van zowel de opdrachtgever als de student valt onder mijn rol als Projectmanager.
https://www.linkedin.com/in/sven-markus-a3780991/
Case Study Workshop
Vestiging Groningen | Open
...
Lees verder Bekijk alle events

Project vacatures

Vacature PearlPaint Group
Vestiging Groningen | Economie & Bedrijfskunde
Wil je een naamsbekendheidonderzoek doen van één van PearlPaint’s merken?
Bekijken
Vacancy Hooikoortsradar
Vestiging Groningen | Maatschappij & Milieu
Are you curious about when and why you, a friend or a family member has hay fever complaints?
Bekijken
Brainstorm over beleggingsstrategie op b...
Vestiging Groningen | IT & Data
Ben jij een data science student die affiniteit heeft met web scraping en de aandelenmarkt?
Bekijken

Bestuur- en commissie mogelijkheden

Vacature Business commissie
Vestiging Groningen | Commissie
Wij zijn op zoek naar nieuwe commissieleden die UniPartners Groningen willen ondersteunen met acquisitie!
Bekijken
Vacature Marketing & Branding commissie
Vestiging Groningen | Commissie
Wij zijn op zoek naar nieuwe commissieleden die ons willen helpen de naamsbekendheid van UniPartners te vergroten!
Bekijken
Part-time bestuursleden 2020-2021
Vestiging Groningen | Bestuur
Sta aan het hoofd van je eigen onderneming door een bestuursjaar te doen bij UniPartners Groningen!
Bekijken

Afgeronde projecten

Creëren van een open basis-stack
Vestiging Groningen | Technisch
Onderzoek doen naar het digitaler maken van het productieproces
Bekijken
Optimaliseer bedrijfsprocessen bij Ambul...
Vestiging Groningen | Economisch
Onderzoek hoe het uitvragen van de jaarrapportages efficiënter kan en moet worden geïmplementeerd.
Bekijken
Marktonderzoek en onderzoek naar naamsbe...
Vestiging Groningen | Economisch
Onderzoek doen naar de huidige en toekomstige markt van schuimbeton.
Bekijken

Evenementen commissie

 

Nicolás, Angelos, Cosmina, Marisca & Ezz

 

The main target of the Event Committee is to built a bridge between companies and talented students by organizing a series of events. During these events, students from multiple fields will be given the opportunity to develop important soft skills, critical for their future professional career. Responsible to help them thrive through these events will be the companies themself. Our job is to acquire companies related to the topics of the events to sponsor the project. In addition, we are responsible to promote the events so that more and more talented students get familiar with the existence and the main goal of UniPartners, and finally we manage the finances of the projects. We are given complete freedom from UniPartners to select the topics for the events, offering us also the necessary guidance and support. Moreover, the existing network of UniPartners consists a fertile ground to organize successful and interesting workshops, while at the same time one of our goals is to expand that network of associates and friends. The event committee was formed during the unique times of COVID-19, a fact that we encounter as an extra challenge. Therefore, by being ambitious and confident we will achieve our goals. Being part of the Event committee at UniPartners is an opportunity to evolve yourself, increase you practical knowledge, have fun and make new friends!

 

Marketing & Branding commissie

Vera, Gosha & Marloes

 

Het doel van deze commissie is om de naamsbekendheid van UniPartners Groningen te vergroten. Wij houden ons bezig met de social media, off- en online promotieacties, marktonderzoek en informatiemarkten. Wij hebben voor UniPartners gekozen omdat wij naast onze studie meer praktische ervaring en kennis wilde opdoen op het gebied van Marketing en Branding. Door met elkaar binnen deze commissie te werken leren wij nieuwe vaardigheden. Daarnaast faciliteert UniPartners ons ook door verschillende trainingen, events en andere interessante ervaringen aan te bieden. Al met al is UniPartners een hardwerkende organisatie met veel enthousiastelingen die 100% geven. Er hangt dan ook een fijne sfeer om jezelf in te ontwikkelen.

Business commissie

 

Ferdi, Demi, Liset & Maarten

 

Goed nieuws! Ook dit jaar is er weer een gemotiveerde Business Commissie gevormd die de taak op zich heeft genomen om nieuwe projecten binnen te slepen en de naamsbekendheid van UniPartners rondom Groningen te vergroten. De commissie wordt geleid door voorzitster Liset, die wordt ondersteund door junior accountmanagers Maarten, Ferdi en Demi. We willen graag leren om zowel ons bestaande netwerk te gebruiken, en tegelijkertijd de koude acquisitie succesvol uit te voeren. We kijken ernaar uit om onszelf uit te dagen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Hiervoor hebben wij een commissie-breed beleid opgesteld samen met persoonlijke doelstellingen die we willen bereiken. Naast deze formele commissie-activiteiten, is er ook genoeg ruimte om gezellig met elkaar te borrelen en andere leuke activiteiten te ondernemen.

Interne organen

Herwin Kompagnie
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/herwinkompagnie/
Dick de Waard
Raad van Advies
Dick de Waard is voorzitter van de vakgroep Accountancy en directeur van de Executive Master of Accountancy bij de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast is hij bijzonder hoogleraar MVO aan University of Curaçao dr. Moises da Costa Gomez. Alsmede is hij registeraccountant en is hij als partner verbonden geweest aan EY Accountants LLP, waar hij 35 jaar heeft gewerkt.

https://www.linkedin.com/in/dick-de-waard-6538658/
Anneloes Middelkoop
Raad van Advies
Sinds 2003 werkzaam als psycholoog, vanuit haar achtergrond in de sociale en arbeid-, organisatie- en personeelspsychologie. Zij richt zich op de ontwikkeling van individuen en teams werkzaam binnen (non-)profit organisaties en (top)sport. Sinds 2012 is zij zelfstandig ondernemer en houdt ze zich vooral bezig met vraagstukken waarin talentontwikkeling, vitaliteit en prestatieverbetering centraal staan. Haar opdrachtgevers benutten haar expertise vooral in de rollen als coach, adviseur en/of procesbegeleider.
https://nl.linkedin.com/in/anneloesmiddelkoop/nl
Anne-Jan Mulder
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/anne-jan-mulder-15a11651/
Kees Tillema
Raad van Advies
Dr Kees Tillema is directeur van Het Zuiderlicht Managementadviseurs en verbonden als hoofddocent management accounting & control aan de Rijksuniversiteit van Groningen.
https://www.linkedin.com/in/kees-tillema-a4b1b34/
Jisse Diekerhof
Raad van Advies
https://www.linkedin.com/in/jisse-diekerhof-045a3282/
Danique Sentker
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/danique-sentker-7b8479b2/
Tom Berger
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/tom-berger-25814a16/
Michelle Veldman-Nijstad
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/michellenijstad/
Lisanne Grimme
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/lisanne-grimme-9241b143/
Femke Cnossen
Raad van Toezicht
https://www.linkedin.com/in/femke-cnossen-90a62085/

Onze Partners