Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Project

Marktonderzoek en onderzoek naar naamsbekendheid
Vestiging Groningen | Economisch

Bedrijfsinformatie

Noorder Isolatie Beton levert schuimbeton aan bedrijven en particulieren in Noord- en Midden-Nederland. De Noorder Isolatie Beton bv is al sinds 1985 actief in het produceren van schuimbeton.

Projectomschrijving

Binnen dit project is er onderzoek gedaan doen naar de huidige en toekomstige markt van schuimbeton. Vervolgens is er een concurrentie analyse uitgevoerd om de positie van Noorder Isolatie Beton B.V. tussen zijn concurrenten te bepalen. De laatste fase van het project bestond uit het schrijven van aanbevelingen voor Noorder Isolatie Beton B.V. om de naamsbekendheid te vergroten. Uit het onderzoek zijn een paar mooie adviezen gekomen waar Noorder Isolatie Beton B.V. de komende tijd mee aan de slag zal gaan.

Referentie bedrijf

Noorder Isolatie Beton B.V. omschreef de samenwerking als erg prettig en zouden ons zeker aanbevelen mochten er vragen van relaties komen. Verder gaven ze aan dat het onderzoek welke UniPartners voor hen heeft uitgevoerd heeft geresulteerd in duidelijk eindrapport welke ze zeker kunnen gebruiken als onderbouwing van bepaalde zaken naar derden.

Referentie student

“De mogelijkheid om als student echt iets toe te kunnen voegen aan een bedrijf als Noorder Isolatie Beton B.V. heeft mij gedurende dit project erg gemotiveerd. Dit in combinatie met de prettige samenwerking met zowel UniPartners als Noorder Isolatie Beton B.V., heeft ervoor gezorgd dat ik erg tevreden terugkijk op dit project waar ik veel van heb geleerd!”

Meer projecten

Het controleren en opstellen van de alge...
Vestiging Groningen | Economisch
Risico’s met betrekking tot toekomstige protocollen afgedekt
Bekijken
Brainstorm over beleggingsstrategie
Vestiging Groningen | Economisch
Het ontwikkelen van een investeringstool om de koers van aandelen te bepalen.
Bekijken
Het ontwikkelen van een sociale kaart
Vestiging Groningen | Economisch
Het ontwikkelen van een sociale kaart in MyMaps, waardoor zorginstellingen en seniorenwoningen in kaart zijn gebracht.
Bekijken