This search form (with id 1) does not exist!

Project

ERP systemen analyse
Vestiging Groningen | Economisch

Projectomschrijving

Onze studentconsultant heeft advies gegeven over verschillende ERP systemen. Hij heeft een shortlist gemaakt van drie ERP systemen welke hij zou implementeren bij Anl’eau. Deze shortlist is gebaseerd op de vele criteria die de opdrachtgever belangrijk achtte. De studentconsultant heeft deze zorgvuldig meegenomen in zijn advies. Onze opdrachtgever was hier erg tevreden over en gaat bekijken welke van de drie hij wil implementeren in het nieuwe jaar.

Referentie bedrijf

De samenwerking met Unipartners is zeer goed verlopen. Het project werd goed gestructureerd opgezet en er waren gedurende het projecten een aantal momenten waarin de voortgang en afstemming kon plaatsvinden. Ik zal Unipartners zeker aanbevelen.

 

Referentie student

Ik heb na afloop van mijn project UniPartners beoordeeld met een 10 omdat ik zeer tevreden was met het verloop ervan. En als je vervolgens geen verbeterpunten kan geven, waarom zou je dan geen 10 geven!?

 

Meer projecten

Maatschappelijke betrokkenheid analyse
Vestiging Groningen | Economisch
Onderzoek naar hoe je jongeren het beste kunt motiveren om maatschappelijk betrokken te raken en te blijven.
Bekijken
Kwantitatief onderzoek naar speciaal ond...
Vestiging Groningen | Economisch
Onderzoek naar de leerlingen instroom van reguliere basisscholen naar het speciale basisonderwijs (SBO) en het speciale ...
Bekijken
Klantonderzoek
Vestiging Groningen | Economisch
Onderzoek naar de huidige samenwerking en toekomstvisie vanuit klantperspectief
Bekijken