Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Project

ERP systemen analyse
Vestiging Groningen | Economisch

Projectomschrijving

Onze studentconsultant heeft advies gegeven over verschillende ERP systemen. Hij heeft een shortlist gemaakt van drie ERP systemen welke hij zou implementeren bij Anl’eau. Deze shortlist is gebaseerd op de vele criteria die de opdrachtgever belangrijk achtte. De studentconsultant heeft deze zorgvuldig meegenomen in zijn advies. Onze opdrachtgever was hier erg tevreden over en gaat bekijken welke van de drie hij wil implementeren in het nieuwe jaar.

Referentie bedrijf

De samenwerking met Unipartners is zeer goed verlopen. Het project werd goed gestructureerd opgezet en er waren gedurende het projecten een aantal momenten waarin de voortgang en afstemming kon plaatsvinden. Ik zal Unipartners zeker aanbevelen.

Cijfer: 8

Referentie student

Ik heb na afloop van mijn project UniPartners beoordeeld met een 10 omdat ik zeer tevreden was met het verloop ervan. En als je vervolgens geen verbeterpunten kan geven, waarom zou je dan geen 10 geven!?

Cijfer: 10

Meer projecten

Duurzame inzetbaarheid
Vestiging Groningen | Economisch
Bekijken
Softwareontwikkeling
Vestiging Groningen | Economisch
Bekijken
Digitalisering marketingstrategie
Vestiging Groningen | Economisch
ZINN heeft UniPartners Groningen gevraagd de huidige cliënttevredenheidsenquêtes te analyseren, aan te scherpen en ver...
Bekijken