Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Interne vacature

UniPartners Leiden is op zoek naar nieuwe leden voor de Sales & Event Commissie
Vestiging Leiden | Commissie

Bedrijfsinformatie

UniPartners Leiden is een academisch adviesbureau dat de kloof tussen studenten en het bedrijfsleven probeert te overbruggen. Ons bestuur is gevestigd in de PLNT aan de Langegracht 70.

Wij zijn een non-profit consultancy netwerk van ambitieuze studenten die samen een academisch adviesbureau leiden. Onze studentbestuurders streven ernaar om organisaties te voorzien van betaalbaar advies voor iedere uitdaging. Dit doen wij door middel van het koppelen van de juiste student met de juiste studieachtergrond voor het juiste project.  Deze projecten worden uitgevoerd door ambiteuze studenten. UniPartners Leiden maakt deel uit van van een landelijk UniPartners netwerk met 12 vestigingen in verschillende universiteitssteden.

Functieomschrijving

De Sales & Event Commissie zal aan de slag gaan met de naamsbekendheid van UniPartners. Als commissielid zal je voornamelijk bezig zijn met het benaderen van bedrijven en het organiseren van twee evenementen. Deze commissie is niet alleen een toevoeging aan je CV, maar biedt ook de kans op doorgroeimogelijkheden binnen UniPartners en het vergroten van je netwerk. Wij zoeken gemotiveerde studenten die van oktober 2019 tot januari 2020 voor ten minste acht uur per week beschikbaar zijn. Vragen over de Sales & Event Commissie? Stuur gerust een mail naar leiden@unipartners.nl! Geïnteresseerd? Solliciteren kan tot 30 september (23:59) door een korte motivatie en je CV te sturen naar marieke.van.dijck@unipartners.nl

Gerelateerde vacatures

Vacature Sales Commissie
Vestiging Leiden | Commissie
Ga de uitdaging aan en sta aan het roer van de UniPartners Sales Commissie!
Bekijken
UniPartners Leiden is op zoek naar nieuw...
Vestiging Leiden | Bestuur
Ga de uitdaging aan en sta aan het roer van UniPartners Leiden tijdens een part-time bestuursjaar vanaf februari 2023
Bekijken
UniPartners Leiden is op zoek naar nieuw...
Vestiging Leiden | Bestuur
Ga de uitdaging aan en sta aan het roer van UniPartners Leiden tijdens een part-time bestuursjaar vanaf september 2022
Bekijken