This search form (with id 1) does not exist!

Interne vacature

Parttime bestuursjaar!
Vestiging Rotterdam | Bestuur

Bedrijfsinformatie

UniPartners Rotterdam, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd op de Erasmus Universiteit. Al sinds 2006 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Rotterdamse studenten de kans te bieden om als consultant ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Wil jij samen met medestudenten de brug slaan tussen studenten in Rotterdam en het bedrijfsleven? Ga dan de uitdaging aan en kom het bestuur versterken tijdens een parttime bestuursjaar vanaf februari 2020!

Functieomschrijving

Sta aan het hoofd van je eigen organisatie door vanaf februari een parttime bestuursjaar te doen bij UniPartners Rotterdam. Als bestuurder ben je een jaar lang verantwoordelijk voor je eigen onderneming. Door het uitgebreide netwerk van UniPartners kom je in contact met zowel nationale als internationale organisaties en bedrijven. Op deze manier vergroot jij je netwerk binnen én buiten Rotterdam en doe je een schat aan ervaringen op binnen het bedrijfsleven. Daarnaast kan je interessante trainingen volgen bij diverse bedrijven. Sluit jij samen aan bij een gezellig en ambitieus team? Solliciteer dan nu en laat weten welk van onderstaande functies in jouw top 2 zitten!

 

Accountmanager
De accountmanager is dé persoon die met bedrijven en klanten in contact staat en
UniPartners actief aanbiedt. Deze functie houdt in dat je bij enorm veel bedrijven over de
vloer komt en daar probeert te ontdekken waar UniPartners mogelijk van dienst kan zijn.
Het onderhouden van de relaties met klanten erg belangrijk, zowel voor UniPartners als voor je persoonlijke netwerk. Tot slot is de accountmanager verantwoordelijk voor het ontwerpen van de acquisitiestrategie van UniPartners Rotterdam, om zo nieuwe (potentiële) klanten te benaderen.

 

Eventmanager
Als eventmanager ga je je richten op de (sociale) evenementen van UniPartners Rotterdam. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van onder andere trainingen en inhousedagen met de focus op studenten. Als eventmanager heb je hiermee de kans om met veel bedrijven in contact te komen.  Ook is er de mogelijkheid voor het organiseren van je eigen evenementen om de naamsbekendheid van UniPartners Rotterdam te vergroten.

 

Acquisitiemanager

Daarnaast zijn wij ook op zoek naar een acquisitiemanager. Als acquisitiemanager ben jij diegene die de zoektocht naar nieuwe zakelijke relaties gaat leiden. Welke bedrijven passen bij UniPartners en hoe ga jij de connectie maken? Dat zijn vragen die een acquisitiemanager bezighoudt. Een acquisitiemanager is dus dé persoon die met bedrijven en klanten in contact staat en UniPartners actief aanbiedt. Deze functie houdt in dat je bij enorm veel bedrijven over de vloer komt en daar probeert te ontdekken waar UniPartners mogelijk van dienst kan zijn. Daarnaast is het onderhouden van de relaties met de klanten erg belangrijk. Tot slot heeft de acquisitiemanager ook de verantwoordelijkheid voor het ontwerpen van de acquisitiestrategie van UniPartners Rotterdam.

 

Functie-eisen

Ben jij:
– Minimaal een 2e jaars Bachelor student(e)?
– +/- 20 uur per week beschikbaar van februari 2020 tot en met februari 2021?
– Een hardwerkende, ambitieuze, gezellige teamplayer?

 

Wil jij:
– Je eigen onderneming runnen?
– In contact komen met bedrijven?
– Je professionele netwerk uitbreiden?
– Exclusieve trainingen volgen van o.a. Deloitte, Berenschot en Kenneth Smith?
– Onderdeel worden van het leukste parttime bestuur van Rotterdam?

 

Solliciteer dan vóór 3 januari 23:59 uur door je CV + motivatie te sturen naar
hr-rotterdam@unipartners.nl. Laat daarbij ook weten welke functies in jouw top 2 staan.

 

Als je nog vragen hebt ben je altijd welkom om langs te komen bij ons op kantoor (PT-20)
voor een lekkere kop koffie!

Gerelateerde vacatures

Junior Enterprise Commissie Rotterdam
Vestiging Rotterdam | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan de Junior Enterprise Commissie crew van UniPar...
Bekijken
Event Committee
Vestiging Rotterdam | Commissie
Do you want to boost your CV and organise the UP Consultancy Day? Join the Event Committee of UniPartners Rotterdam!
Bekijken
Marketing Commissie
Vestiging Rotterdam | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan dit studiejaar de Marketing Commissie van UniP...
Bekijken