Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Interne vacature

Parttime bestuursjaar!
Vestiging Rotterdam | Bestuur

Bedrijfsinformatie

UniPartners Rotterdam, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd op de Erasmus Universiteit. Al sinds 2006 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Rotterdamse studenten de kans te bieden om als consultant ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Wil jij samen met medestudenten de brug slaan tussen studenten in Rotterdam en het bedrijfsleven? Ga dan de uitdaging aan en kom het bestuur versterken tijdens een parttime bestuursjaar vanaf september 2019!

Functieomschrijving

Sta aan het hoofd van je eigen organisatie door vanaf september een parttime bestuursjaar te doen bij UniPartners Rotterdam. Als bestuurder ben je een jaar lang verantwoordelijk voor je eigen onderneming. Door het uitgebreide netwerk van UniPartners kom je in contact met zowel nationale als internationale organisaties en bedrijven. Op deze manier vergroot jij je netwerk binnen én buiten Rotterdam en doe je een schat aan ervaringen op binnen het bedrijfsleven. Daarnaast kan je interessante trainingen volgen bij diverse bedrijven. Sluit jij samen aan bij een gezellig en ambitieus team? Solliciteer dan nu en laat weten welk van onderstaande functies in jouw top 2 zitten!

 

Accountmanager
De accountmanager is dé persoon die met bedrijven en klanten in contact staat en
UniPartners actief aanbiedt. Deze functie houdt in dat je bij enorm veel bedrijven over de
vloer komt en daar probeert te ontdekken waar UniPartners mogelijk van dienst kan zijn.
Het onderhouden van de relaties met klanten erg belangrijk, zowel voor UniPartners als voor je persoonlijke netwerk. Tot slot is de accountmanager verantwoordelijk voor het ontwerpen van de acquisitiestrategie van UniPartners Rotterdam, om zo nieuwe (potentiële) klanten te benaderen.

 

Eventmanager
Als eventmanager ga je je richten op de (sociale) evenementen van UniPartners Rotterdam. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van onder andere trainingen en inhousedagen met de focus op studenten. Als eventmanager heb je hiermee de kans om met veel bedrijven in contact te komen.  Ook is er de mogelijkheid voor het organiseren van je eigen evenementen om de naamsbekendheid van UniPartners Rotterdam te vergroten.

 

Marketing Manager
De voornaamste taak van de Marketing Manager is het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners. De Marketing Manager houdt zich dan ook vooral bezig met het promoten van UniPartners naar studenten op de campus en via social media. Social media accounts zoals Facebook, Instagram en LinkedIn zijn de verantwoordelijkheid van de Marketing Manager, net als de website. Verder ondersteun je de Accountmanager met de marketing richting bedrijven. Dit allen wordt gerealiseerd met de hulp van de marketing commissie.

 

Kwaliteitsmanager
De kwaliteitsmanager is het radertje dat ervoor zorgt dat de hele organisatie blijft draaien. Je bent verantwoordelijk voor alle interne processen en externe communicatie binnen UniPartners wat inhoudt dat je een oogje in het zeil houdt en het totaaloverzicht niet verliest. Doordat je van alle processen binnen UniPartners op de hoogte bent, help je als kwaliteitsmanager ook de andere bestuursleden met functie-specifieke werkzaamheden als dit nodig is, waardoor je van alle functies iets leert.

 

Penningmeester
De penningmeester is de persoon die verantwoordelijk is voor de waarborging van de
financiële huishouding. Denk hierbij vooral aan de begroting maken en bijhouden. De
penningmeester heeft een grote verantwoordelijkheid om de stichting gezond te houden.

 

Functie-eisen

Ben jij:
– Minimaal een 2e jaars Bachelor student(e)?
– +/- 20 uur per week beschikbaar van september 2019 tot en met september 2020?
– Een hardwerkende, ambitieuze, gezellige teamplayer?

 

Wil jij:
– Je eigen onderneming runnen?
– In contact komen met bedrijven?
– Je professionele netwerk uitbreiden?
– Exclusieve trainingen volgen van o.a. Deloitte, Berenschot en Kenneth Smith?
– Onderdeel worden van het leukste parttime bestuur van Rotterdam?

 

Solliciteer dan vóór 24 mei 23:59 uur door je CV + motivatie te sturen naar
tim.kosters@unipartners.nl. Laat daarbij ook weten welke functies in jouw top 2 staan.

 

Als je nog vragen hebt ben je altijd welkom om langs te komen bij ons op kantoor (PT-20)
voor een lekkere kop koffie!

Gerelateerde vacatures

Event Committee
Vestiging Rotterdam | Commissie
Do you want to boost your CV and organise the UP Consultancy Day? Join the Event Committee of UniPartners Rotterdam!
Bekijken
Marketing Commissie
Vestiging Rotterdam | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan dit studiejaar de Marketing Commissie van UniP...
Bekijken
Acquisitie Commissie
Vestiging Rotterdam | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan dit studiejaar de Sales Commissie crew van Uni...
Bekijken