This search form (with id 1) does not exist!

Interne vacature

Marketing Commissie
Vestiging Amsterdam | Commissie

Bedrijfsinformatie

Wij zijn UniPartners Amsterdam! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau. Op het universiteitsterrein van de Vrije Universiteit zijn wij te vinden in het StudentenD0k. Onze studentbestuurders werken onwijs hard om Amsterdamse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we, omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen, ze van grote toegevoegde waarde zijn.

 

Functieomschrijving

Wil jij ervaring opdoen met online en offline marketing en creatieve promotie acties bedenken? Bij de marketing commissie ga je aan de slag met het vergroten van de naamsbekendheid van UniPartners bij zowel studenten als bedrijven. Dit doe je door je onder andere bezig te houden met design van promotiemateriaal en beheren van social media accounts. Daarnaast krijg je exclusieve trainingen en bouw je een professioneel netwerk op.

Functie-eisen

Ben jij creatief, heb je affiniteit met marketing en ben je 3 – 6 uur per week beschikbaar?

Solliciteer door je CV en motivatiebrief op te sturen naar amsterdam@unipartners.nl of klik hieronder op direct solliciteren!

Gerelateerde vacatures

Parttime Bestuursjaar
Vestiging Amsterdam | Bestuur
Boost je CV, vergroot je netwerk en werk samen met een gedreven team van enthousiaste en ambitieuze studenten. Sollicite...
Bekijken
Business Commissie
Vestiging Amsterdam | Commissie
Wil jij sales ervaring opdoen en in contact komen met vooraanstaande bedrijven?
Bekijken