Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
This search form (with id 1) does not exist!

Interne vacature

Junior Enterprise Commissie Rotterdam
Vestiging Rotterdam | Commissie

Bedrijfsinformatie

UniPartners Rotterdam, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in het nieuwe P-gebouw op het universiteitsterrein van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Wij zijn een consultancy netwerk van ambitieuze studenten die samen een academisch adviesbureau leiden. Al sinds 2006 streven onze student bestuurders ernaar om organisaties te voorzien van betaalbaar advies voor iedere uitdaging. Dit doen wij door middel van het koppelen van de juiste student met de juiste studieachtergrond voor het juiste project. Zo werken wij hard om Rotterdamse studenten de kans te bieden om ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen, ze van grote toegevoegde waarde zijn.

Functieomschrijving

Twee keer per jaar wordt door één van de 12 UniPartners vestiging het Junior Enterprise Weekend georganiseerd. Tijdens dit evenement komen alle ca. 80 bestuurders van Nederland bijeen. In november 2020 is het de eer aan Rotterdam om het evenement te organiseren in onze stad!

Voor de organisatie zijn wij op zoek naar enthousiaste studenten die de commissie komen versterken. Samen met de andere commissieleden ben je verantwoordelijk voor zowel formele als informele activiteiten. Naast het vastleggen van mooie bedrijven zorg je voor de financiële, organisatorische en logistieke aspecten. Je hebt contact met grote bedrijven en alle bestuurders. Kortom: je organiseert met jouw commissie een super leuk en leerzaam weekend!

 

Functie-eisen

Ben jij …

  • Een teamplayer;
  • Communicatief sterk;
  • Organisatorisch sterk;
  • Creatief

Lijkt het jou gaaf om …

  • Je professioneel netwerk uit te breiden?
  • In contact te komen met vooraanstaande bedrijven?
  • Een 2-daags evenement te organiseren?
  • Je organisatie- en acquisitievaardigheden verder ontwikkelen?

 

Beschikbaarheid: 2 à 4 uur per week tot eind november.

 

Wij zoeken enthousiaste studenten die graag meer ervaring opdoen binnen het bedrijfsleven en management. Lijkt het jou leuk om hier jouw aandeel in te hebben? Stuur dan vóór vrijdag 28 februari 23.59 een mailtje met daarin je CV + een korte motivatie naar hr-rotterdam@unipartners.nl.

 

Heb je nog vragen? Kom dan gezellig een keer een koffietje drinken bij ons op kantoor (PT-20 op de uni) of stuur een mailtje of bericht naar een van onze social media kanalen!

 

Gerelateerde vacatures

Acquisitie Commissie
Vestiging Rotterdam | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan dit studiejaar de Acquisitie Commissie van Uni...
Bekijken
Marketing Commissie
Vestiging Rotterdam | Commissie
Wil jij graag iets naast je studie doen en je CV een boost geven? Kom dan dit studiejaar de Marketing Commissie van UniP...
Bekijken
Parttime bestuursjaar
Vestiging Rotterdam | Bestuur
Sta aan het hoofd van je eigen organisatie door een bestuursjaar te doen bij UniPartners Rotterdam!
Bekijken