This search form (with id 1) does not exist!

Interne vacature

Bestuurslid
Vestiging Tilburg | Bestuur

Bedrijfsinformatie

UniPartners Tilburg is op zoek naar nieuwe bestuursleden die vanaf februari het team komen versterken!

 

UniPartners is een academisch adviesbureau met als doel het bedrijfsleven van academische kennis te voorzien en studenten praktijkervaring te bieden. Tijdens een bestuursjaar bij UniPartners Tilburg ga je samen met de andere bestuursleden je eigen onderneming runnen. Dit biedt de mogelijkheid om bij verschillende bedrijven waardevolle contacten te leggen.

 

Wil jij jezelf professioneel en persoonlijk ontwikkelen? Wil jij graag een groot netwerk opbouwen? Wil jij je één jaar lang inzetten voor je eigen onderneming? Dan is UniPartners iets voor jou!

Functieomschrijving

Als bestuurder ga je vanaf 1 februari aan de slag bij UniPartners Tilburg. Hierbij bieden wij de mogelijkheid voor een fulltime bestuursjaar (40 uren per week) of een parttime bestuursjaar (20 uren per week).

 

Je bestuursfunctie bestaat voor 50% uit projectmanagement. Hierbij leer je alle ins en outs over consulting, waarbij studenten op projectmatige basis worden ingezet om uitdagende vraagstukken op te lossen bij bedrijven! Tijdens deze projecten ben je verantwoordelijk voor zowel het contact met de opdrachtgever als de begeleiding van de studenten.

 

Naast het projectmanagement zal je ook 50% van de tijd verantwoordelijk zijn voor je interne functie. We zijn op zoek naar de volgende functies:

  • Accountmanager
  • HRD-manager

 

Je interne functie en je functie als projectmanager zul je verder ontwikkelen door de velen trainingen en workshops die je kan volgen bij diverse bedrijven.

Functie-eisen

– Ambitieus;
– Doelgericht;
– Enthousiast;
– Ondernemend;
– Zelfstandig.

 

Ben jij geïnteresseerd of wil je graag meer weten over dit bestuursjaar? Mail gerust naar hr@unipartners-tilburg.nl of kom langs op ons kantoor in T.616.

 

Verder staan we ook altijd klaar om je vragen te beantwoorden op:

  • de informatiemarkt op 22 oktober van 15:00-17:00 uur in de Foyer van D;
  • de infoborrel op 29 oktober van 20:00-22:00 uur @Cafe Brandpunt; óf
  • op onze kamerborrel op 5 november vanaf 15:30 uur op ons kantoor!

Deadline solliciteren: 17 november 23:59 uur

 

Direct solliciteren

Je bent niet ingelogd. Maak een account aan of log rechtsboven op deze site in, om vervolgens te solliciteren of aan te melden.

Gerelateerde vacatures

Fulltime Bestuurslid
Vestiging Tilburg | Bestuur
Wij zijn opzoek naar 5 ambitieuze studenten die vanaf 1 augustus ons bestuur komen versterken!
Bekijken
International Committee
Vestiging Tilburg | Commissie
Do you want to help internationalize UniPartners Tilburg and help other international students? Apply for this committee...
Bekijken
Advisory Network Committee
Vestiging Tilburg | Commissie
UniPartners Tilburg is op zoek naar advisors!
Bekijken