Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Interne vacature

Business & Marketing Commissie
Vestiging Eindhoven | Commissie

Bedrijfsinformatie

Wij van UniPartners Eindhoven zijn een academisch adviesbureau. Wij zoeken uitdagende projecten bij bedrijven die studenten via ons als bijbaan kunnen uitvoeren. Hiermee kunnen studenten theoretische kennis toepassen in het bedrijfsleven. Bij UniPartners Eindhoven kan je je ook op andere vlakken ontwikkelen. Wij bieden studenten bijvoorbeeld de kans om via commissies zichzelf te ontwikkelen en in contact te komen met diverse bedrijven.

Functieomschrijving

Wij zoeken enthousiaste studenten die, naast studeren, graag wat praktijkervaring op willen doen in een commissie. UniPartners Eindhoven biedt deze mogelijkheid in de vorm van de Business & Marketing Commissie. Bij deze commissie krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen door middel van de aangeboden trainingen, praktijkervaring en het deel zijn van een ervaren netwerk.

 

Business & Marketing Commissie

Bij de Business & Marketing Commissie krijg je de kans om als student contacten te leggen met bedrijven. Binnen de commissie kan je jezelf ontwikkelen op het vlak van sales, (koude) acquisitie en netwerken. Dit door onder andere professionele trainingen, goede begeleiding en uitstapjes. Hierbij leer je ook na te denken over nieuwe acquisitiestrategieën en business development.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een groot jaarlijks consultancy evenement (UP2Consultancy), en het opzetten van nieuwe evenementen. Ook krijg je de kans om marketingstrategieën te bedenken en toe te passen richting bedrijven. Daarnaast krijg je de vrijheid om op creatieve wijze promotie voor evenementen en UniPartners te draaien – zie jouw ideeën en plannen werkelijkheid worden!

Je zal tussen de 4 en 8 uur per week bezig zijn met de commissie. Naast de commissietaken zullen er ook veel andere leuke activiteiten zijn, zoals vrijmibo’s, maandafsluitingen en de commissieuitjes.

Mocht je meer te weten willen komen, solliciteer dan hieronder! Wij nemen vervolgens contact met je op.

Functie-eisen

Wil jij:

  • Contact met bedrijven in Eindhoven en omgeving
  • Jezelf ontwikkelen door middel van trainingen
  • Helpen met organiseren van UP2Consultancy event
  • In groepsverband verscheidene strategieën ontwikkelen
  • Je CV een boost geven naast je studie
  • Betrokken zijn in een gezellige en ambitieuze community
Direct solliciteren

Je bent niet ingelogd. Maak een account aan of log rechtsboven op deze site in, om vervolgens te solliciteren of aan te melden.

Gerelateerde vacatures

Bestuurder 2024-2025; koffietje doen?
Vestiging Eindhoven | Bestuur
Bestuursjaar UniPartners Eindhoven 2024-2025
Bekijken
Bestuurder 2023-2024
Vestiging Eindhoven | Bestuur
Bestuursjaar UniPartners Eindhoven 2023-2024
Bekijken
Business & Marketing Commissie
Vestiging Eindhoven | Commissie
Wil jij graag commissie ervaring opdoen? Sluit je aan bij de Business & Marketing Commissie!
Bekijken